ممنون . پس اين سريه w لنزش مثل پاناسونيك وايد نيست ؟؟ ( 28 ميليمتري)
در ضمن درسته ميگن پردازشگرش bionz هست ؟؟؟ bionz ماله سريه آلفا هست !!!!!!! اگه اينجوري باشه كه خيلي خوبه !!
ممنون . پس اين سريه w لنزش مثل پاناسونيك وايد نيست ؟؟ ( 28 ميليمتري)
در ضمن درسته ميگن پردازشگرش bionz هست ؟؟؟ bionz ماله سريه آلفا هست !!!!!!! اگه اينجوري باشه كه خيلي خوبه !!
چرا سری w(w120-130-150-170) لنزشون وایده ولی فقط w170 واید 28 میلیمتریه!درسته از پردازشگر قدرنمند Bionz استفاده میکنه!من خودم هم میخوام یه دوربین کامپکت بگیرم ولی هنوز ................. کنون دوست داشتم ولی مشکلش اینه که لنز واید ندارن وباتری قلمی میخورند!بعد کلی تحقیق به نظرم بهترین دوربین کامپکت جیبی fujifilm f100fd باشه با لنز 28 mm و سایز سنسور 1.6/1 که فوق العادس!بهترین نمونه عکسو از این دیدم!کیفیتش میتونم بگم با sony h50 برابری میکنه!در ضمن مدلای قبلی فوجی مثل f50fd از dpreview درجه Highly Recommended گرفت که مطمئنا f100fd که ارتقا یافتشه هم همین درجه رو میگیره!دوربین f100fd از نظر pcworld بهترین دوربین کامپکت سال معرفی شد!عکسای زیر crop صد درصد از fuj f100fd وsony h50 هستش!مقایسه کن نویز تصویر رو تو ایزو 400!میبینی f100fd خیلی بهتره!نقل قول:
فوجی f100fd:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سونی h50 تو همون ایزو:
قیمت f100fd الان 320000 تومنه!فک کنم همینو بگیرم!اگه دوستان کسی از فوجی استفاده کرده تا حالا بگه چطور دوربینایین!
Fujifilm F100fd
این دوربین دارای رزلوشن 12 مگاپیکسل ، زوم اپتیکال 5 برابر با فاصله کانونی 140 تا 28 میلی متر ، سیسستم تشخیص چهره و حساسیت ایزو تا حداکثر 12800 می باشد . نمایشگر LCD آن 2.7 اینچ با پیکسل 230000 است که زاویه دید آن بسیار میباشد . دوربین F100fd تکنولوژیهای پیشرفته ای را از جمله : محدوده دینامیک ، لرزشگیر تصویر ، اصلاح قرمزی چشم و پردازشگر III ارائه می دهد. سازگار با کارت مموری هایSD/SDHC xD/ و باتری لیتیومی قابل شارژ NP – 50Li می باشد . از ویژگی های دیگر آنMicro Thumbnail میباشد که در Play Back عکس ها را تا حداکثر 100 عدد به صورت micro نشان می دهد . وزن این دوربین 153 گرم بدون باتری است.
ویژگی های دوربین Fuji F100fd :
• 1.6 / 1 اندازه CCD با رزلوشن 12 مگاپیکسل
• نمایشگر LCD 2.7 اینچ با پیکسل 230000
• زوم اپتیکال 5 برابر با فاصله کانونی 140 تا 28 میلی متر
• زوم دیجیتال تا 8.2 برابر
• تنظیم حساسیت ایزو از 64 تا 12800
• سرعت شاتر از 4 تا 1500/1
• پردازشگر تصویر و لرزشگیر تصویر
• عکس بر داری پیاپی 3 فریم در ثانیه
• اتو فوکوس ، زمان سنج (2 یا 10 ثانیه )
• اتوفلاش ، اصلاح قرمزی چشم ، خاموش ، Slow Sync
• اتصالات USB ،AV و AC
• سازگار با پرینتر DPOF
• کارت مموری های/SDHC xD/SD
• وزن آن 153 گرم
----------------------
دوربین دیجیتال مدل F100fd از دیگر مدلهای سری F فوجی فیلم است که در سال 2008 به بازار دوربینهای عکاسی معرفی شد. فوجی F100fd یک دوربین 12 مگاپیکسلی است که قابلیتهای خوب و ارزشمندی را ارائه کرده است. لنز زوم 5 برابر 140ـ 28 میلیمتری، تکنولوژی تشخیص چهره و حساسیت ایزوی حداکثر تا 12800 از جمله قابلیتهایی هستند که میتوان به آنها اشاره کرد. دوربین فوجی مدل F100fd دوربین خوبی است که محدوده دینامیکی خوبی شبیه آنچه در مدلهای S5 Pro میبینید را ارائه میکند.
دوربین F100fd دوربین کارآمد و بسیار خوبی است که قابلیتهای فوقالعادهای را به شما ارائه میکند. حداقل ایزوی این دوربین ایزوی 64 است و حداکثر ایزوی آن نیز برابر است با ایزوی 12800. تراز سفیدی این دوربین نیز در حالتهای مختلفی ارائه شده است: تراز سفیدی از پیش تنظیم شده (حالت فاین، سایه، نور فلورسانت (نور روز)، نور فلورسانت (نور سفید گرم)، نور فلورسانت (سفید خنک)، نور نئون) و تراز سفیدی دلخواه.
محدوده دینامیکی، یا درجه تفاوت بین نقاط روشن یا تیره به راحتی با چشم انسان قابل تشخیص است، اما یک دوربین قادر به انجام این کار نیست. این امکان در دوربینهای فوجی بررسی شده است. با در کنار هم قرار گرفتن حسگر Super CCD HR VIII و پردازشگر Processor III RP محدوده دینامیکی خوبی ارائه میشود و به این ترتیب، کیفیت عکسهای حاوی هر دو نقاط روشن و تیره حفظ میشود. با برخورداری از حساسیت بالا است که جزییات صحنه به خوبی حفظ میشوند و عکسهای خوبی خواهید داشت.
تکنولوژی تشخیص چهره مجهز به قابلیت رفع قرمزی چشم، امکان دیگری است که در دوربین دیجیتال F100fd به کار رفته است. این تکنولوژی میتواند حداکثر تا 10 چهره را در کادر تصویر تشخیص دهد. این کار تنها در عرض 0.035 ثانیه و به صورت اتوماتیک صورت میگیرد. به این ترتیب صرف نظر از محل قرارگیری سوژه در کادر، فوکوس، نوردهی و تراز سفیدی تصویر به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد.
یکی دیگر از امکاناتی که در دوربین دیجیتال فوجی مدل F100fd در نظر گرفته شده است حالت لرزشگیر دوگانه است که به طور مکانیکی، حسگر Super CCD دوربین را در کنار ایزوهای بالای دوربین به کار میگیرد تا تصویری بدون هرگونه محوشدگی داشته باشید. همان طور که میدانید این محویها عمدتا به خاطر لرزش دوربین، دست یا حتی حرکت سریع سوژه ایجاد میشوند که لرزشگیر دوگانه تصویر از بروز این مشکلات به شکل بسیار خوبی جلوگیری میکند.
با این دوربین میتوانید به صورت پیاپی و با سرعت 1.7 فریم در ثانیه و حداکثر 3 تصویر و با سرعت 5 فریم در ثانیه و حداکثر 12 تصویر 3 مگاپیکسلی عکاسی کنید. حالت پخش مجدد آن نیز سرعت خوبی دارد و تصاویر را با سرعت 10 فریم بر ثانیه و با رزولوشن کامل نمایش میدهد. فوجی F100fd به 16 حالت عکاسی از پیش تنظیم شده مجهز است که عکاسی را به کار بسیار سادهای تبدیل کردهاند. امکان کار در زیر آب، مود Blog برای بلاگنویسی تصاویر با قابلیت کم کردن حجم تصویر برای بلاگ، صفحات وب یا ایمیلها، تکنولوژی IrSimple™ برای انتقال هرچه سریعتر تصاویر و پشتیبانی از کارتهای حافظه xD/SD و SD-High Capacity/SD-HC از دیگر ویژگیهای این دوربین به شمار میروند.
با سلام ...
دوست عزیز اشتباه نکنید ... سونی بخاطر داشتن لنز ed قابلیت تنظیم میزان نویز رو داره و میتونه کاهش نویز رو خوب انجام بده .
اما یه پیشنهاد بسیار مهم به دوستانی که قصد خرید هر نوع دربین کمپکت یا اماتور رو دارن .
من پیشنهاد جدی میکنم اگه میخوان یکم از عکاسی خیلی مبتدی و ساده پا فراتر بزارن سعی کنن کمپکت نگیرن یا اگه میگیرن تو این اقیانوس سعی کنن خوب شنا کنن .
منظورم اینه که خرید دوربینهای کمپکت گاهی اوقات یه ریسک بحساب میاد . خیلی اوقات ادم گول امکانات رو میخوره . اما باید بدونید تقریبا هیچ دوربین کمپکتی لنز با کیفیت تر از دوربین های نیمه آماتور نداره . اگه قصد خریر دوربینی در حواشی 300 تومن رو دارید و کامپکت انتخاب شماست من پیشنهاد میکنم پولتون رو ارزش بنهید و از کانن s5is شروع کنید به بالا و دوربین های آماتور پیشرفته رو بگیرید .
البته اگه میخواید عکاسی کنید . نه اینکه یه وسیله برای مسافرتها و یا لحظات خانوادگیتون باشه . وگرنه همون بهتر که کامپکت بگیرید چون اگه چیزی بغیر از اون بگیرید اشتباه کردید .
حالا دوستان نپرن رو سر ما بگن این چی بود گفتی . نظر من کلیه و نمی خوام بگم کمپکت ها بدن . میخوام بگم تو همون رنج میتونیم یه اماتور پیشرفته ی خوب گیر بیاریم .
موفق باشید .
منم نظرم با ایشان یکی هستنقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی فکر کنم شما اشتباه میکنید!از روزی که یادمه فوجی به کم نویز ترین برند معروف بوده!fuji یه برندیه که چون صادر کننده و نمایندگی داخلی نداره خیلی تو ایران جا نیفتاده!باور بفرمایید تو کامپکت ها حرف اولو میزنه!اینو تو فروم های خارجی میتونی بببینی!موقعی که همه به فکر مگا پیکسل بالاتر بودند!تنها فوجی به فکر کیفیت بود!تو برندهای دیگه میتونی یه دوربین مثل سری f فوجی مثf50fd پیدا کنی با قیمت 270؟ که سایز سنسورش 1.6/1 باشه و تقدم شاتر ودیافراگم داشته باشه و همه ی کارشناسا نویزشو با dslr ها وکیفیتشو با slr-like ها مقایسه کنند!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این تاپیکو بخونید !درباره ی f31fd یه که 4 مدل قبل از f100fd یه:
در مورد قسمت دوم موافقم ولی برای من اندازه خیلی مهمه !اگه مهم نبود حتما یه slr-like میگرفتم ولی چون به عکاسی خیلی علاقه دارم به همین زودیا طرف slr ها میرم !در کل حق با شماست!مرسی!
اینم نمونه عکس های w170 sony و fuji f100fd تو ایزوهای 400و 800!خودت قضاوت کن!فوجی خیلی شارپتره!تا ایزوی 800 هم قابل استفاده است!
فوجی f100fd(ایزو 400):
سونی w170(ایزو 400):
------------------------------------
اینم نمونه عکسا تو ایزوی 800:
فوجی f100fd(ایزو 800)
سونی w170(ایزو 800)
مقایسه ی slr- like sony h50 با compacte fuji f100fd:
منصفانه قضاوت کنید!کدوم کیفیتش بهتره!نویزش کمتره ودر کل شارپتره؟
ایزو 100:
fuji f100fd:
sony h50:
----------------------------------------------------------------------
ایزو200:
fuji f100fd:
sony h50:
---------------------------------------
ایزو400:
fuji f100fd:
sony h50:
--------------------------------------------
ایزو800:
fuji f100fd:
sony h50:
ایزو1600:
fuji f100fd:
sony h50:
من هم ديروز يه سري مطلب در مورد فوجي همين مدلي كه دوستمون گفته پيدا كردم . ايزو تا 12100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته عكسها يه جورايي شبيه نقاشي شده بود كه خود سايت منبع هم گفته بود . منتها براي چاپ در اندازه 13*19 زده بود excellent منتها براي w170 رو زده good !!!!!!!!!!! من هم از اين فوجي خوشم اومد دوربين كامليه !!
البته 12800 واسه تبلیغه!کلا من هر جا دیدم Excellent بود!دوربینای فوجی چون تا چند مدت پیش کسی خیلی وارد نمیکرد و نمایندگی رسمی تو ایران نداره خیلی طرفدار نداره!ولی خارج از کشور خیلی برند محبوبیه!(به خصوص کامپکت ها)سری f فوجی رو خیلی توصه میکنند!الان این دوربین با گارانتی آهونگار تو ایران 320000 تومنه!تو شهر ما نمایندگی نداره!نه آهونگار نه هیچ گارانتی دیگه یی!خیلی هم تو نت کم گیر میاد!دوستان یه جای معتبر اگه میشه تو نت معرفی کنند با گارانتی!!!نقل قول:
جالبه تو یکی از فروم های خارجی نوشته fuji f100fd رنگ نقره ایش ساخت ژاپنه!رنگ مشکی ساخت چین!و توضیح داده رنگ مشکی اگه نوشته باشه ساخت ژاپن تقلبیه!!!!
As reported by someone who actually saw the F100fd in Japan, the silver version is made in Japan and the black version is made in China. There are some fake black versions labeled as made in Japan. Fuji Hong Kong has issued a warning asking people not to buy those black fake one.
البته بعدش این نوشته!:
The Fujifilm (Hong Kong) statement says that only a small number of silver F100fd are made in Japan, no black F100fd are made in Japan, there are some fake "made in japan" black f100fd in Hong Kong.
در کل یعنی نقره ای مطمئن تره!شاید ایران هم شد مث هونگ کنگ!بعیدم نیست...
بعضیاشون میگفتن مشکی بهتره!عجب شلمغزایین اینا!