نقل قول:
من کجا باید جوابم رو بگیرم ؟؟؟
Printable View
نقل قول:
زیر 50 هزار تومن...(این قطعات در بازار موجود نیست،بنابراین قیمتی هم ندارند.)نقل قول:
سلام دوستان
لطف کنید راهنمایی بفرمایید که برای این سیستم چه پاوری نیازه؟؟
cpu : q6600
vga: 8800gt
ram: 2g bus 800
hard: 500 sata2
البته در صورت sli هم به مشکلی بر نخوره.
اگه ممکنه ارزونترین و بهترین رو معرفی کنید.
با تشکر فراوان
یه پاور با حداقل توان واقعی 700W میتونه برای این سیستم حتی در حالت SLI مناسب باشه . البته در حالت اورکلاک سنگین هم کاملآ جوابگو خواهد بود .نقل قول:
البته استانداد های EPS و AUTO ACTIVE PFC میتونه به عمر بالاتر و ....... این پاور کمک کنه .
پیشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
الان باید قیمتش در حدود 150 تا 160 باشه .
نقل قول:
سلام
با تشکر از شما
این پاور خیلی بیش از حد گرونه فعلا ترجیح می دم یه 530 گرین بگیرم تا ببینم بعدا چی پیش میاد
مرسی
این پاور ( GP 530AB ) فقط یک کانکتور 6pin برای pci-e داره ؛ یعنی کمپانی سازنده قابلیت تحمل SLI رو روی این پاور تایید نکرده .نقل قول:
البته اگه SLI استفاه نکنی ، همین GP 530AB تقریبآ مناسبه .
یه 580 بگیر (84 تومن) خیلی بهتره یا اگه گرون بود یکمی صبر کن مدل 535 وات رو بگیر 60 تومنه یا یه پاور دیگه غیر گرین بگیر . کلا سری B (کلاس A و +A ) گرین خیلی بهتر هستن . وگرنه یه coolerMaster یا Acbel بگیر .نقل قول:
براي سيستم زير چه پاوري پيشنهاد ميشه؟ (فقط گرين نباشه!)
main: ASUS - Maximums formula
CPU: Q6600 or Q9300
RAM: Corsair xms2 2x1 GB DDRII 800 CL4
VGA: ASUS 8800 GT 512 MB
به اضافه ي 2تا هارد 500 گيگ 32 مگ بافر مكستور(تايلندي) + 2 عدد DVD RW و 2 عدد DVD ROM و يك عدد مودم و يك عدد كارت شبكه و همچنين يك عدد فن هارد و يك عدد فن بزرگ كيس.
با تشكر
اوركلاك هم ميكني بعد بايد موضعت رو مشخص كني q9300 تو بار كامل و اوركلاك 100 وات كمتر از q6600 مصرف ميكنهنقل قول:
یه پاور 700 800 وات لازم دارینقل قول:
چرا گرین نه؟
..................
حالا که گرین نمیخوای OCZ GameXStream 700W میتونه خوبه باشه 150 تومن
اینم گرین
GREEN - GP780B-EPS
150 تومن