msn , accuweather هم سايتهاي معتبر و خوبي هستند و پيش بيني 10 روزه ميده و 48 ساعت آخر رو ditail ميده كه خيلي جالبه و ساعت به ساعت رو تحليل ميده و سرعت باد ، رطوبت و حتي ارتفاع برف و ميزان باران و درصد تحقق رو ميده
Printable View
msn , accuweather هم سايتهاي معتبر و خوبي هستند و پيش بيني 10 روزه ميده و 48 ساعت آخر رو ditail ميده كه خيلي جالبه و ساعت به ساعت رو تحليل ميده و سرعت باد ، رطوبت و حتي ارتفاع برف و ميزان باران و درصد تحقق رو ميده
راستی در مورد نخل هم از استادم که پرسیدم به خاطر خاک هایی که از عربستان اومده بودن خرما ها خراب شده بودن .مثل اینکه داخل
این خاک ها نموعی قارچ وجود داشته .
چرا قیچی های باغبانی فرق می کنه و موارد استفاده هر کدومش توچی هست؟؟؟
یه سوال دیگه چه گیاهی همیشه ی سال گل می ده؟؟
به نظر خودم یکی از ارقام رز هست.به جز این چی دیگه؟؟
سلام.من عضو جدیدم.نمیخواید بهم خوش آمد بگید؟!دوست دارم در مورد فعالیتهایی که اینجا انجام میدید بیشتر بدونم واگه شد تو بحثاتون شرکت کنم.
سلام بر عضوجدید خوش امدی
خوب ما اینجا سوال های که داریم رو می پرسیم و دوستان اگر اطلاعاتی دارن کمکمون می کنن.
فهمیدی؟؟؟
نوع خاک ودفعات آ بياري ودرجه حرارت ورطوبت براي درخت انبه به چه ميزان ميباشد
تو مناطق استوای هست
به نظرت تو اصفهان رشد می کنه؟؟
پوکه خانم فکر نمیکنید اینجوری خوش امدگویی کردن یکم بهم برمیخوره؟:13:یعنی چی که فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
خوب ما اینجا سوال های که داریم رو می پرسیم و دوستان اگر اطلاعاتی دارن کمکمون می کنن.
فهمیدی؟؟؟
یه جورایی از اومدن به این جمع پشیمونم کردید.کلی سوال داشتم که فکر میکردم میشه اینجا جوابشو پیدا کرد.
سلام
دوست عزیز ایشون منظوری ندارن توی عالم تکس ممکنه یه سوئه تفاهم هایی پیش بیاد ولی قرار نشد این اول کاری ناراحت بشی به نظر من همین الان سوالاتون رو مطرح کنید مطمئن باشید به نتیجه میرسید وهیچ وقت برای یاد گرفتن فرصت رو از دست ندهید :40:
مهپاره خانم سوء تفاهم شده.مطمئن باشید ایشون منظور بدی نداشتن.این جمع متعلق به همه ست لطفا سوالاتونو بپرسید.