ببخشید ولی من وقتی جستجو می کنم مطلب مورد نظر را پیدا نمی کنم.
ببخشید ولی من وقتی جستجو می کنم مطلب مورد نظر را پیدا نمی کنم.
عزیزم قیمت بازی ها 4 الی 6 هزار تومنه.:46:نقل قول:
(مثل ps3 نیست که 20 ، 30 تومن باشه)
من یه جا بازی های xbox360 رو قیمت کردم فروشنده گفت 10 تومن این بازیا با اون 6 تومنی ها فرقی داره؟:20:
شما تهران هستی؟نقل قول:
از کجا قیمت کردی؟
قیمتش به چاپ روی dvd و پکش هم بستگی داره ولی دیگه به 10 تومن نمی رسه:18:
بهترین فروشگاه برای خرید بازی:
[PHP]http://www.nextgen.ir[/PHP]
ولی الان زور نزنین که وارد سایت بشین چون داره سرورو عوض می کنه
نقل قول:تو پاساژ نخل قیمتشون 30 تومنه (هم بی سیم و هم باسیم)نقل قول:
اما تو سرزمین راینه میده 50 تومن
پس احتمالا اصلش 50 تومنه و تقلبیش 30 تومنه
قیمت دسته های XBox360 بی سیم 45 تا 50 تومن بی سیم...
دسته های با سیم هم 25 تا 30 تومن...
دسته بی سیم هیچ جا 30 تومن بهت نمی دن ، اگر هم بدن یا باید ضرر کنن یا تقلبیش رو دارن بهت می دن یا از داخل پک کنسول درآوردن...
یکی دیگه هم که تازه اومده ، اونم مثل اینکه کارش خوبه قیمت ها شم بهتره :نقل قول:
بهترین فروشگاه برای خرید بازی:
PHP کد:
http://www.nextgen.ir
البته من که زنگ زدم بهشون گفتن سایتشون کامل نیست و دیسک ها هم علاوه بر RiData و HP سه - چهار نوع دیگه هم داشتن که اینجا براتون لیست می کنم:کد:www.IranXBox.com
IT Max با مدیای Ricoh ژاپن : با پرینت 7.000 تومن بدون پرینت 6.000 تومن
Verbatim با مدیای Mitsubishi ژاپن : با پرینت 7.000 تومن ، بدون پرینت 6.000 تومن
TDK با مدیای Ritek تایوان : با پرینت 6.000 تومن ، بدون پرینت 5.500 تومن
SafeData با مدیای Ritek تایوان : با پرینت 6.000 تومن ، بدون پرینت 5.500 تومن
مدیای RiData هم Ritek تایوان هست و مدیای HP هم CMC چین...
البته قیمت SafeData و TDK رو مطمئن نیستم ولی Verbatim و IT Max رو مطمئنم...
ولی خداییش ورباتیم رو قیمت خیلی خوبی میده ، البته من IT Max رو هم دارم : بدون اغراق بگم ، کیفیت صفحه دیسکش از ورباتیم بهتره...وزنش هم از ورباتیم کمتره ، خلاصه این که کنسول خیلی راحتر بازی رو بوت می کنه...
سایتوشن رو هم که نگاه می کردم ، لوازم جانبیشون کاملتر از بقیه جاها بود...قیمتاشون هم خیلی خوب بود...لیست بازی هاشون هم کاملتر بود...
یکی از دوستام کنسولش مشکل پیدا کرده بود و پیش همه برده بودش ( حتی NextGen و .Com ) ولی هیچ کدوم نتونستن درستش کنن ، بردش پیش اینا صحیح و سالم تحویل گرفت ، می گفت تعمیرگاهشون خیلی مجهزه...خلاصه این که خیلی کارشون درسته...
==============
راستی NextGen که می خواد سرور عوض کنه چرا سایت رو بسته ، اگه سرورشون مشکل داشت که همینش هم بالا نمی اومد ، احتمالا جریان تعویض سرورشون الکیه ، فقط دارن طراحی سایت رو تغییر میدن...حالا چیکار می خوان بکنن دیگه من نمی دونم...
آره به نظر می یاد ایران ایکس باکس کارش درست تر از next gen باشه البته در زمینه تعمیرات.
ولی از نظر بازی next gen بهتره. هم بازی هاش جدید تره هم ارزون تر:46:
از اون نظر هم فکر کنم IranXBox بهتر باشه...نقل قول:
ولی از نظر بازی next gen بهتره. هم بازی هاش جدید تره هم ارزون ت
تا قبل از اینکه NextGen سایت رو ببنده ، نسبت به IranXBox تقریبا 8-9 تا بازی کمتر داشت... ( برتری با IranXBox )
قیمت ها هم IranXBox مسلما ارزونتر میده : به عنوان مثال Verbatim ها رو داره 2 هزار تومن ارزونتر از NextGen میده... ( باز برتری با IranXBox هست )
NextGen داره ورباتیم با چاپ رو 9 هزار تومن میده در حالی که IranXBox داره ورباتیم رو 7 تومن با چاپ میده...
در ضمن من هم از IranXBox و هم از NextGen هم HP دارم هم Verbatim ...
Verbatim ها یکی هستن ، ولی HP ها مال IranXBox بهتر بود...HP هایی که از NextGen دارم ( که حدودا 6-7 تا میشن ) خیلی اذیتم کردن و Unreconegized Disc میدن حتی سطح دیتاشون هم که نگاه می کنی احساس می کنی که بعضی از جاهاش اصلا رایت نشده ، یعنی به مساحت 1 میلیمتر در 1 میلیمتر رنگ سطح دیتا مثل قسمت رایت نشده است ، به خودشون می گم جواب می دن باید تنظیم لنز کنی در حالی که لنزم مشکلی نداره ، ولی اونایی که از IranXBox دارم هیچ کدوم اینطوری نیستن...حتی سطح بیرونیشون هم با هم فرق داره ، مال NextGen خیلی بو میده و خیلی هم صاف و چربه...ولی مال IranXBox سطحی تقریبا زبر و بدون بو داره...
که اگر با مراحل ساخت دیسک آشنایی داشته باشید می تونید تشخیص بدید کدوم جنس مرغوبه...
خلاصه از ما گفتن بود...
دسته های xbox به xbox360 میخوره؟:20:یا اگه می خوره چنده؟:31:
بله تهرانیم:31:
پونک