از آقایون کسی اینجا با برنامه های تورنت دانلود میکنه ؟
یه مدتی هست هر تورنتی رو میخوام دانلود کنم چه سید بالا چه سید معمولی سرعت دانلود بالای 50 کیلوبایت برثانیه نمیره
مشکل از کجاست ؟
من از Utorrent استفاده میکنم باید تنظیماتو عوض کنم ؟
Printable View
از آقایون کسی اینجا با برنامه های تورنت دانلود میکنه ؟
یه مدتی هست هر تورنتی رو میخوام دانلود کنم چه سید بالا چه سید معمولی سرعت دانلود بالای 50 کیلوبایت برثانیه نمیره
مشکل از کجاست ؟
من از Utorrent استفاده میکنم باید تنظیماتو عوض کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی برای گفتن هست؟
نمیدونم چرا دیشب سرعت افتضاح شد با 5.233بعدش آی پی عوض کردم دیدم ثابت موند رو 2.185.9 کلا استاتیک شد حتی رقم آخر هم عوض نمیشد از قطعی 22ساعته دیروز اینجور شد معلوم نیست چه بلایی سر شبانه آوردن 2.185هم که همش تایم اوته حتی گاهی اوقات بعضی سایتا رو باز نمیکنه مثل همین الان
دوستان من سوالمو اینجا میپرسم ماشالا زیاد سر میزنید اینجا خوزستانیم هستم :-D.
شرکت فن اوا adsl داره برادرم. یه سوال دارم ایشون تعرفشون رو یک مگ کردن الان snr اومده روی 8 و 9 . و line attention 55 شده . الان چراغ dsl روشنه ولی اینترنت خاموشه .چند روز قبل از اینکه تعرفشو یک کنه خطش مشکل داشت اومدن عوض کردن . مودم چندبار کانفیگ و رست کردم ولی حل نشده حتی خود اپراتور هم گفت مشکل نداره از سمت اونا . حالا به نظر شما اینجا مشکل از مخابراته یا مودم یا شرکت؟ نوع مودم tp-link 8901n هست
سلام
من همیشه اینترنت 2 مگ از مخابرات میگرفتم سرعت دانلودم حدود 250 تا 300 بود، توی تاپیک پرسیدم دوستان گفتن یه ماه 10 مگ بگیرم که خط رو رو 10 مگ ببندن سرعت دانلودم بالاتر میره
الان همین کارو کردم ولی احساس میکنم خطم روی 10 مگ نمیکشه چون وقتی مودم رو ریستارت میکنم طول میکشه تا اینترنت بیاد، اینم وضعیت خط و تست سرعت
به نظرتون زنگ نزنم دون استریم رو بیارن پایین تر
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم ، از سایت های مستقیم کننده نورنت استفاده کننقل قول:
خطط نمیکشه. حدودا 8 یا 9 مگ.نقل قول:
اینا دوتا حالت بیشتر نمیذارن. یا میذارن 10 مگ اتومات. که اینم همونه الان روی 10 مگ اتومات هستی. اما ممکنه هی خطط قطع و وصل بشه. مگه اینکه مودم رو هیچوقت خاموش نکنی.
یا اینکه واست میذارن رو 2 مگ. که سرعتت میشه 250 این طرفا و بیشتر نمیشه.
یه مودم از دوستات بگیر تست کن. اگه درست شد که مشکل از مودمه.نقل قول:
در ضمن من نفهمیدم چراغ dsl یعنی چی؟ یعنی منطورت اینه لینک میگیره و وصل میشه اما ip نمیگیره؟ اگه لینک میگیره مشکل از شرکت هستش. چون نویز فقط توی link تاثیر داره و باعث میشه link بپره.
منظورم همون چراغ adsl یا همون لینک جفت پاور هست ثابت میشه .ولی اینترنت روشن نمیشه! اره یه مودم میگیرم تست میکنم .ممنونمنقل قول:
دوست عزیز در این خصوص که روی 5 یا 6 مگ نمیزارن مطمعن هستی، آخه یکی از دوستام دون استریمش حدود 5000 هستنقل قول:
سلام دوستان
سرعت 10 مگ مخابرات دانلود شبانه هم داره؟؟؟
یا فقط 1مگ شبانه داره؟؟؟
دوستان ترافیک نمی تونم بخرم از پرتاک این پیام را می ده
خطا در پرداخت : اشكال در تعريف اطلاعات مشتري ! .
مشکل از چیه ؟
تا 2 مگ همه سرویس ها شبانه دارننقل قول:
با 2020 تماس بگیر بخش فروش و سایتنقل قول:
کلا مشکل پیدا کرده پارتاک به منم اجازه خرید نمیده.نقل قول:
داون استریمش 5000 یا سرعت دانلودش 500؟ اگه داون استریمش همیشه رو همین فیکسه پس میزارن.نقل قول:
البته اینا بستگی به روزشون داره رو مود کمک کردن و سرویس دهی به مشترکین هستن یا نه.
من یه مدت خطم خراب شده بود 2 مگ هم نمیکشید. گفتم من 2 مگ دارم خطم نمیکشه کمش کنید. البته مشکلم رو آپ استریم بود. هر دو 2048 بودن. بعد میگفت دست ما نیست. اینا تعریف شده است. میتونی سرگیست رو عوض کنی.
به 6 تا پشتیبانی مختلف گفتم هیچکدومشون هیچ کاری انجام ندادن.
دون استریمش رو 5000 هستش، واسه من هم همینطور بود شاید 7 یا 8 بار تماس گرفتم تا بردن رو 10 مگنقل قول:
به نظرتون این خط همین ده مگی که نشون داده رو میکشه!؟
کلا وضعیتش چطوره به نظرتون
شما چون خطت لب مرزه بهشون بگو بزارن روی 5 مگ که پرش لینک هم نداشته باشینقل قول:
چون میخوای 2 مگ استفاده کنی دان استریم 5 مگ با 10 مگ فرقی نداره واست
به منوش میخوره برودکام باشهنقل قول:
پس بیشتر از 10 مگ هم جواب میده
اگر برودکام نیست ممکنه پرش لینک بگیری
:n09::n09:نقل قول:
برا منم دیشب استاتیک شده بود روی 5.223 اما الان انگار ازاد شده
این گروهی که من افتادم توش فقط 2-3 تا ایپی 37 داره که قابل استفادس و عالی صفحه باز میکنن اما بازم بدرد دانلود شبانه نمیخورن
انگار یه کاری کردن که شبا ipاستاتیک بشه یعنی حتی عدد آخرش هم تغییر نکنه که باعث میشه سرعت و پینگ ساعات رایگان نابود بشه
برا من از دیروز عصر استاتیک شده بودنقل قول:
نکنه میخوان ipها رو کلا استاتیک کنن یعنی برا هر کاریر یه ip ؟؟؟نقل قول:
شاید بخاطر احراز هویت کاربرا باشه
فکر نکنم چون اینجوری تعداد زیادی ip لازمه , اینا همینجوریش هم نمیتونن به همه ایپی بدن و هر دم مشکل ایپی گیری هست:n09:نقل قول:
با پرتاک نمیشه شارژ خریدنقل قول:
خطا در پرداخت : اشكال در تعريف اطلاعات مشتري !
هنگام ریدایرکت شدن به درگاه بانک همچین خطایی میده
خراب شده حتما
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم میدونم برودکامه داداش
منظورم اینه مثلا 20 یا 30 مگ میکشه یا نه
یا کلا وضعیتش چطوره
مخابرات خیلی وضعش خراب شده انواع مشکلاتو داریم تجربه میکنیم هر روز یه برنامه ای درمیارن
وضعیت خطه من اینه پارس آنلاین که بودم تا 8 مگ میکشید..
وقتی اومدم مخابرات روی 7 مگ گذاشتن بعد کم شده اومده رو 6مگ .ی 4 روزه اینطوری شده دلیل خاصی داره؟
بشون تماس بگیرم بگم بزارن روی 8 مگ میذارن؟
خب 8مگ بزارن که چی بشه؟نقل قول:
وقتی سرعت از اکانتینگ رو 500کیلوبایته رو 5مگ هم که بزارن سرعت 500رو کامل میگیری
حالا بگو رو 20مگ هم بزارن باز از 500بالاتر نمیره سرعتت
فکر نمیکنم بیشتر از 8 مگ بکشه.نقل قول:
سرویست اگه 2 مگ که مکشلی نداره. تا 500 میده. چون 2 مگ ها تا 500 محدود شدن بالاتر سرعت نمیدن
داداش احتمالا خطت رو 10 مگه ولی چون نمیکشه روی ریت پایین تر لینک میگیرهنقل قول:
الان Attenuation مقدارش 43 هست که خیلی بالاست و راهی نداره از دم در تست کن اگه وضعیت همین بود فکر نکنم مخابرات حاضر بشه پورتت رو عوض کنه
اگر برودکامه همون 10 مگو که نوشته راحت جواب میدهنقل قول:
با برنامه dmt هم میتونی تا حدود 20 مگ بکشی ازش
ولی 20 مگ برا چیته؟ همون 10 مگ هم زیاده , 5 مگ راحت جواب میده برا مخابرات با شرایط فعلیش
نقل قول:راستش خیلی طمع کارم :n02:سرعت ی شب رو 700 کیلوبایت قفل بود..نزدیک 11 گیگ دانلود داشتم..فک کردم میشه به اون سرعت رسید..ولی در رابطه با snr نمیدونم چیکار کنم وقتی رو 10 مگ به بالا بسته میشه snr پایین میاد..راهی هست که فیکسش کرد؟نقل قول:
نمیدونم چرا وقتی خطم 4مگ ب بالا بسته شه snr به شدت میاد پایین !!!من دیدم یارو تا 16مگ کشیده خطش....خط چه پارامترایی باید داشته باشه که حداقل 10مگ به بالا بسته بشه؟؟نقل قول:
از روی Max Rate همیشه مشخصه حداکثر تا چقدر میکشه الان تا 7 مگ میکشه و این مقدار بحرانی هست و هر لحظه ممکنه لینکت بپرهنقل قول:
Attenuation باید زیر 30 باشه واسه من حدود 24 هست و الان خطم روی 16 مگ هست SNR هم 7 هست ! ولی چون هنوز با ماکزیمم ریت فاصله داره لینکت اصلا نمیپره
بیشتر این نویز ها هم مربوط به مرکز مخابراتیه ولی خوب شما یک بار تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو بزن ببین SNR بالا میره یا نه ؟
اگر نشد از دم در هم امتحان کن یه سیم بگیر یک طرفش سوکت باشه طرف دیگش هم لخت کن بزن به زوج سیم دم در بعد با موبایلی چیزی امتحان کن ببین بهتر میشه یا نه
لامصب این 5.233تا ساعت 3شب عالیه ولی از ساعت 3یهو داغون میشه حتی پراکسی هم روش کار نمیکنه
مرسی دوست عزیز..سر فرصت میرم مرکز با کارشناسی کسی صحبت کنم ببینم از نظر فنی میشه مشکلو حل کرد..نقل قول:
منم همین آی پی م واس من هرزگاهی 2 ثانیه میاد رو 350 بعد میره بالا.گاهی اوقات میاد رو 60نقل قول:
یعنی شما 2 مگ داری و سرعتت 700 کیلوبایت میشه؟نقل قول:
موقعیت شما در صف 31 می باشد
زمان تقریبی انتظار شما 24 دقیقه
با تشکر از سادگی شما
پ.ن : جواب پشتیبانی بعد از نیم ساعت معطلی....مثل همیشه مشکل از سمت ما نیست کار استکبار جهانیه !