به ما گفتند همه ستوان میشند ولی ما همه گروهبان شدیمنقل قول:
تا جای که من میدونم دوره کدیا ستوان میشند
چون اونایی که دوره کد میخورند بعد تو یگان میشند افسر اموزشی.
که اونم با درجه گروهبانی نمیشه!
Printable View
به ما گفتند همه ستوان میشند ولی ما همه گروهبان شدیمنقل قول:
تا جای که من میدونم دوره کدیا ستوان میشند
چون اونایی که دوره کد میخورند بعد تو یگان میشند افسر اموزشی.
که اونم با درجه گروهبانی نمیشه!
نه عزیز من اعزامی 1 شهریور بودم!:n02:نقل قول:
ببخشید، سؤال رو دوباره میپرسم:
عزیزان ؛ کسی اینجا هست که دوره تکمیلی رو تابستون 93 دیده باشه و همین امسال بخواد برای خدمتش اقدام کنه که 24 ماهه نشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست؛ هرچند بالا افتاده!
تاریخ فارغ التحصیلی ظاهراً بر اساس زمان آخرین نمره ثبت شده هست؛ درسته؟
من آخرین نمره ام بهمن 92 ثبت شده؛ ترم بعدش حذف کردم ، این ترم هم فقط انتخاب واحد کردم و میخوام انصراف بدم (هنوز دانشجو هستم)
در مورد انصراف وضع چطوره؟ تاریخ پایان تحصیل همون تاریخ انصراف هست؟
کی گفته تک پسر 100 در صد شهر خودش هست.نقل قول:
تک فرزندی برای استان شرط هست.
مدارک را ارائه نده بندازن راه دور.نقل قول:
برادر گوشی، پلیر، فلش و... حتی در بعضی جاها رادیو ممنوع هست، خود کادریش بدون دوربین میاره شما میخوای پلیر ببری؟!!نقل قول:
در صورتی که ببرین و بگیرن بازداشت و اضافه خدمت و ثبت در پرونده دارین باید به حفا و بازرسی هم جواب بدین.
در مورد درگیری فیزیکی با فرمانده اعزام به دادگاه نظامی و زندان جرمشه، در ضمن بازرسی هم پدر درمیاره.
منظور دوستمون پایه خدمتی شون بود.نقل قول:
ببینید شما اگه تا 22 بهمن ثبت کنید و حتی سال 94 اعزام بشین هم 21 ماه خدمت میکنین (مشمول غایب) ولی در صورتی که 94 اعزام بشین کسری نمی تونید بگیرین (مشمولین غایب)
در نتیجه هر دو باهم نمیشه تنها در صورتی که امسال اعزام بشین.
در ضمن داشتن کارت تکمیلی شرط کافی برای پذیرش در سپاه نیست، اینکه شما فقط کارت داشته باشنی تاثیری نداره.
یعنی شرط بهره مندی از کسری ایثارگری تاریخ اعزام هست ( که باید همین امسال اعزام بشیم )نقل قول:
و شرط 21 ماهه خدمت کردن اینه که نهایتاً تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم؟
درست فهمیدم؟ :n13:
ببخشید دیگه، دم صبحه دیگه مغز زیاد کشش نداره:n02:
دیگه چی میخواد؟ کار خاصی باید انجام بدیم؟نقل قول:
آشنا هم دارم؛ البته نمیخوام کارم به مشکل بخوره، میخوام اگه بهش رو انداختم کار راحت انجام بشه
یه سئوالی از سروران داشتم دوره تکمیلی بسیج سال 89 رفتم برای 93 قابل قبوله یا نه؟
تنها خوبیش اینه 30 تا میمونن الان اونجا 15 تا مرخصی میدن بهشون ، واقعا شرایط اون بچه ها سختهنقل قول:
منم دوره کد خوردم شیراز عملیات زرهی، کسی توصیه ای نداره؟ اسم زرهی روش یکم می ترسم راستش
یه سوال دیگه، اینکه می گن هر روز می تونیم بریم بیرون، می تونم موبایلمو تحویلشون بدم هر روز که می خوام برم بیرون بگیرم؟
اینها همش یا نقش پارتی را نشون میده یا شانس!!!باید از خدات باشه اینجور جایی خدمت کنی،حتی بیل بزنی،چون هم به خدمت توی کلانتری شرف داره هم مرزبانی که جونت کف دستته!!!!خیلی ازفوق لیسانس ها هستند که توی کلانتری یا سر چهارراه ها دارن بیگاری میکنن یا مرزبانی هستند!!!پس فکر نکن با مدرک هم رفتی حتما به این هتلی خدمت میکنی!!!!نقل قول:
آها ، میشه بپرسم سختیش از چه لحاظه ؟نقل قول:
این دوست ما لیسانس داره بازم سختی میکشه ؟ اونجا شامل منطقه محروم میشه که 2 ماه کمتر خدمت کنه ؟
پادگاناشون معمولا خارج یا داخل شهره ؟
بیستون خودش خارج شهرهنقل قول:
281 هم نیرو اعزام داره سمت گیلانغرب
کلاً تمام واحد های قرارگاه منطقه ای غرب توی اماده یاشن،از تیپ های مادر جدا شدن توی شهر های مرزی کرمانشاه هستن
دستشویی ها صحرایی،حموم ندارن،خباز ندارن از شهر نون میخرن ، چپ و راست هم معاون ها و جانشین هاشون میرن بازدید
لیسانس خوبِ که بچه ها میگفتن دکترا مدیریت داشته طرف هنوز نرسیده تو یگان با تیپ فرستادنش
بخاطر شرایط سخت کسری نداره فقط همون مرخصی ها رو داره
سلام
کسی اطلاعی از تیپ 392 زرهی خوزستان دشت آزادگان داره هیچ چیزی تو اینترنت در موردش نیست با درجه گروهبانی با رسته کامپیوتر افتادم اونجا ساکن کرج هم هستم:n28: در کل فکر کنم بدبدخت شدم
کسی میدونه چطور باید برم اونجا؟
مرخصی هاش چطوره؟
چقدر کسری برای این منطقه میدن؟
جناب اقای مشاور خدمت سربازی قبول دارم که افراد نباید سوالهایی که جوابشون با یه خورده گشتن پیدا میشه رو دوباره مطرح کنن اما اگه کسی اینکارو کرد دلیل نمیشه متهمش کنیم به اینکه ما رو سرکار گذشته. در رابطه با گم شدن پست ها هم من هر روز میام اینجا و فکر نکنم بیشتر از روزی دو سه صفحه سوال مطرح بشه اگه کسی بخواد بخونه و احیانا جواب بده کار سختی نیست. حداقل من خودم همه افراد دور و برم برای سربازیشون سناریوهای مختلف دارن امریه سرباز معلمی قرارگاه خاتم و ...نمیدونم چرا میگید سر کاریه اگه دوستمون چند تا انتخاب رو گذاشته کنار هم.همین مشکل اخیر دوستمون که دو واحدش قبول نشد دقیقا مشکل برادر من هم بود! سوال عجیبی نیست. در رابطه با خودم هنوز مقداری از خدمتم مونده (سابقه خدمت قبلی دارم) ولی هم وقتی که میخواستم دفعه اول برم هم الان که دارم دوباره میرم سوالات بیشماری برام پیدا شد که جواب بعضی هاشو گرفتم بعضی هاشم نه مثلا اعزام مجدد کجا میفتم؟همون نیرو؟همون یگان؟ همون پادگان؟ چقدر مرخصی میدن؟شهر خودم میندازن؟چه جوری میتونم بیفتم؟میتونم امریه بگیرم و چه جوری؟موهامو بزنم یا نه و هزاران سوال دیگه . بعضی هاش جواب داره و فهمیدم (بگذریم که خیلی از دوستان با ضرس قاطع و البته با نیت خیر اشتباه جوابتو میدن) خیلی از سوال ها هم جواب مشخصی نداره در واقع پاسخش اینه رویه مشخصی نیست و بستگی به شانست داره . جوونای ما میخوان برن سربازی و با سیل سوالات مواجهن . دل تو دلشون نیست و نمیدونن قراره چی بشه خود من واقعا سرگدونی رو تجربه کردم. خوب میشه با یه سری کارها یه خورده فضای سربازی رو راحت تر کرد ولی متاسفانه کسی نیست جواب بده و این میشه میبینی تو همه این تالارهای سایت های مختلف بچه ها میان سوالاتشون رو مطرح میکنن.و خیلی ها هم میان تجربشون به درد بقیه میخوره و چه بسا مسیر زندگیشون رو عوض کنه و یا تاثیر مهمی بذاره. مثلا خود من خیلی چیزهای مهم رو از همین تالارهای گفتگو یاد گرفتم که واقعا مهم بود. پس اگه خودت به اطمینان رسیدی که سرکاریه و جواب نمیدی خسیس نباش بذار بقیه راهماییش کنن یا اگه خواستن جوابشو ندن.نقل قول:
حسام خان،سوالاتون را که قبلا داشتید میشه جواب بدهین،مثل اینکه با سابقه قبل کدام یگان و شهر و امریه و.. میوفتین؟
؟
؟
؟
تا اونجا که من فهمیدم قاعده کلی تو این موارد وجود نداره الان زنگ بزنی نظام وظیفه میگه اگه ارتش بودی میفتی ارتش و باقی واحدها هم همینطور. ولی اگه جا نداشته باشن میفرستنت به باقی واحدها مثلا اگه ارتش بودی میفتی نیروی انتظامی و ...البته سال قبل میگفتن همون واحد اما ظاهرا عوض شده. تجربیات دوستان رو که با واسطه شنیدم خیلی ها دریایی ارتش بودن اعزام مجدد افتادن آموزشی 01 و نیروی زمینی. از خود مسئول نیروی انسانی یکی از نیروهای سه گانه ارتش هم که پرسیدم گفتش معلوم نیست همون نیروی بیفتی. جمع بندی من اینه که احتمال بالایی هست همون واحد قبلی یعنی ارتش سپاه یا ناجا بیفتی اما اینکه کدوم یک از نیروها معلوم نیست و در نتیجه ممکنه بعدش هر جایی برای آموزشی بیفتی که البته با توجه به اینکه اگه قبلا آموزشی رفته باشی دیگه لازم نیست دوباره بری خیلی فرقی نداره آموزشی کجا بیفتی. بعد از آموزشی هم اونجوری که دوستان میگن اکثرا میفتن شهر خودشون، حد اقل در مورد فوق لیسانس ها من خودم دو مورد دیدم که افتادن نزدیک ترین شهری که ارتش داره. البته با پارتی همه چیز قابل انجام دادنه.نقل قول:
شما رو کلا نگه میدارن مگر اینکه برگ مرخصی داشته باشید . خروج روزانه فقط مخصوص افسر هاست .نقل قول:
همه جاش خوبه به جز یگان پاسدار و دژبانی .
توجه : وقتی میگیم فلان جا هتله به این معنی نیست که واقعا هتله !!!
به این معنیه که نسبت به جاهایی که ناجور هستند و ممکن بوده اونجاها بیفتید خیلی بهتره . . . . به هر حال قوانین نظامی و خدمتی در تمام پادگان های کشور حاکم هست . ولی بعضی جاها راحت تره . مثلا آب و هوا ملایم تره یا فرماندهان ، انسان تر هستند و آزار و اذیت روحی و جسمی سرباز کمتره . . . .
اما دیگه نباید زیاد توقع داشت که مثلا پاتو بندازی روی پات و از منظره غروب لذت ببری !! و هر وقت دوست داشتی از پادگان بزنی بیرون !
کلا پادگان های نیرو زمینی ارتش در شهر اصفهان از امکانات خوبی برخوردار هستند . من خودم دوره کد توپخانه مراتو اصفهان بودم .
منم دوره کد خوردم شیراز عملیات زرهی، کسی توصیه ای نداره؟ اسم زرهی روش یکم می ترسم راستش
یه سوال دیگه، اینکه می گن هر روز می تونیم بریم بیرون، می تونم موبایلمو تحویلشون بدم هر روز که می خوام برم بیرون بگیرم؟
سلام
من 5 شهریور برای خدمت درخواست دادم.
بعد از اتمام کارها دو تا برگه بهم دادن که پایین یکیشون نوشته:
توجه: زمان رسیدگی به درخواست شما دو ماه می باشد، در صورت عدم تعیین وضعیت از طرف سازمان بکارگیرنده در زمان مذکور غیبت اولیه منظور میگردد.
الان دقیقا دو ماه از اون موقع میگذره و توی سایتشون هم رفتم ولی مکان خدمت هنوز مشخص نشده.
یعنی الان من باید جایی اقدام کنم یا اونها؟
اگه منظور اونها هستن، چرا اگه اونها به موقع اقدام نکنند برا من غیبت ثبت میشه؟ :n03:
دوره تکمیلی از امسال 2 قسمتی شده؛ مرحله اول (30 روز) رو گذروندم و برای مرحله دوم (توی گردان) اسم نوشتم
حالا برای مرحله دوم فرمانده گردان میگه باید برگه اعزام داشته باشی؛ کسی اطلاعی نداره این حرف درسته یا نه؟
گفتن اگه این دوره رو از دست بدی، سری بعد دیماه برگذار میشه
الان اگه از دانشگاه انصراف بدم و خودم رو معرفی کنم بعد کی ممکنه اعزام بشم؟ برج 10 یا 12 و ... یا ممکنه خیلی زودتر اعزام بخورم؟ مثلاً آذر!
بله درست برداشت کردین.نقل قول:
ببینید من خودم بالای 8 سال بسیج فعال + کارت تکمیلی+ عضو گردان+ آشناهای گردن کلف داشتم ولی نتونستم پذیرش سپاه بشم، چرا چون زمان من اومدن سیستم کردن و برای هر استان نسبت به رشته ظرفیت تعیین کردن (نمیدونم الان هست یا نه) و وقتی رشته من را از جای دیگه استان پذیرش زدن پارتی من هر چی تلاش کرد تا لغو کنه نشد تا من را جایگزین کنه.
امریه خاتم هم موافقت شده بود که من نرفتم.
و چه خوب که نه پذیرش گرفتم و نه خاتم رفتن ( به دلیل مشکلات محتمل بعدی) و در ناجا خدمت خیلی بهتری داشتم.
شما باید پارتی داشته باشین، تکمیلی مهم نیست باشه که آموزش نمیری ولی نباشه هم میتونی پذیرش بگیری.
البته برای فارغ التحصیلان دانشگاهی این همه سخت هست برای دیپلم و به پایین خیلی راحت تر میتونن پذیرش بگیرن.
اگه 45 روزه باشه قابل قبول هست، باز می تونید از لشگر عملیاتی استانتون بپرسین.نقل قول:
هیچ ترسی نداره.نقل قول:
دوره کد خیلی راحت تر از آموزش هست، بله معمولا هر روز شهری دارین، موبایل هم می تونید اطراف پادگان را بگردین معمولا دکه های روزنامه فروشی و.. در قبال مبلغی گوشی را نگه میدارن، البته باید بدونین که طرف اینکاره هست و به هر کسی اعتماد نکنین.
در ضمن توصیه ای که برای دوستانی که قصد بردن گوشی به داخل و یا امانت گذاشتن را دارن باید بگم سعی کنین حتما گوشی ساده باشه تا اگه گرفتن هم کمتر مشکل ساز بشه.
چون شما اگه با لباس هم بیرون باشین دژبان مرکز میتونه شما را بگیره و ببره.
البته من از روال جدید خبر ندارم ولی دوره تکمیلی به منظور حذف آموزشی برگزار نمیشه، دوره آموزشی گردان های امام حسین چون آموزش نزدیک تری به سربازان دارن مورد قبول سپاه قرار میگیره در حالی که میبینید دوره آموزشی عاشورا و امام علی مورد قبول قرار نمیگیره چون اصلا آموزش و ماموریت متفاوتی دارن.نقل قول:
در نتیجه شاید کسی که خدمت را انجام داده و یا اصلا قرار نیست انجام بده در این دوره شرکت کنه تا عضو گردان بشه، بنابراین درخواست برگ سبز و... نیاز نیست.
سلام خدمت دوستان عزیز
من اعزامی اول شهریور بودم و اموزشیم تو 01 تموم شد.الان تو برگ امریه ام نوشته "فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش-رسته اداری پرسنلی.--کرمانشاه
حال لطفا بفرمایید
1-ایا حقیقت داره بعد از اینکه رفتم این پادگان باز دوباره تقسیمم میکنن؟بهم گفتن باز تقسیم میشم.اخه چه وضعشه یه بار تقسیم شدم باز تقسیم بشم؟چون ساکن ایلامم به این خاطر کرمانشاه نزدیکترین مسیره
2-این قسمت که من تقسیم شدم چه جور جاییه؟راحته سخته چطوره؟
3-باید رو شلوار چه نواری با چه رنگی بزارم؟رو رسته و ارم های لباس چی بزارم؟
درنهایت باز اینکه ایا درسته باز دوباره تقسیم میشیم؟نگران این موردم.
سپاس
بله درست گفتند .نقل قول:
شما با مدرک دوره 30 روزه میتونی جذب سپاه بشی
مدرک رو به همراه برگه سبز ببر سپاه استان نیرو انسانی پذیرش میکنن .. بعدا که تعداد به حد نصاب قابل قبول رسید در حین خدمت یا قبلش اون 15 روز رو هم شما رو میگذرونید ان شاءالله
تشکر از پاسخ شما:n16:نقل قول:
من خودم گردان امام حسین هستم؛ فرمانده مون گفت 95 درصد احتمال داره بیفتید سپاه؛ حالا درسته یا نه نمیدونم.
مشمولین فوق دیپلم، اول ماه زوج اعزام هستن درسته؟ یعنی اعزام من 1 دی یا 1 اسفند هست (اگه امسال باشه)
لطفاً به این متن دقت کنید:
نقل قول:
در قانون اصلاحي وظيفه عمومي (مصوبه سال 1390) ضوابط مربوط به دانشجويان انصرافي به اين نحو مي باشد كه : دانشجويان در طول تحصيل ( از ديپلم تا دكتري) براي يكبار مجاز به انصراف درسقف مجاز سنوات تحصيلي بوده و مي بايست حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف در دانشگاه ، در مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها در مقطع جديد لحاظ نخواهد شد و همچنين مي توانند در مقاطع پايين تر نيز شروع به تحصيل نمايند.
محتوای مخفی: متن کامل خبر
امروز رفتم معاونت نظام وظیفه استان، پرسیدم من سقف رو رد کردم، گفت باید از دانشگاه درخواست معافیت برای افزایش سنوات بیاری
حالا اگه انصراف بدم، از نظر خدمت مشکلی ایجاد میشه؟ اینجا تو سایت نظام وظیفه یه جوری نوشته آدم نگران میشه :n27:
میشه بفرمایید خاتم چه مشکلی میداشت ؟ من تصمیم دارم تو سایتشون ثبت نام کنم و اگه استان های همجوار افتادم برم ....نقل قول:
سلام دوستان
ما که خدمتمون تموم شد. داشتم دنبال کار میگشتم که دیدم یک مرکزی امریه میگیره...
اگر به دردتون خورد دعا کنید یک کار خوب پیدا کنم
پارك فناوري پرديس در راستاي استفاده بهينه از سرمايههای انساني متخصص، از بين دانشآموختگان مشمول خدمت وظيفه عمومي دانشگاههاي معتبر در مقطع كارشناسي ارشد يا بالاتر بر اساس شرايط زير اقدام به جذب به صورت امريه مينمايد.
شرايط عمومي:
•عدم سوء پيشينه كيفري؛
•دارا بودن فرصت زمانی 4 ماهه براي اعزام به خدمت وظيفه عمومي؛
•دارا بودن مدرك تحصيلي كارشناسيارشد يا بالاتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛
•نداشتن غيبت و عدم گذراندن دوره آموزشي نظام وظيفه؛
•نداشتن كسر خدمت وظيفه عمومي؛
•قرار داشتن محل سكونت در تهران، پرديس، بومهن يا رودهن؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه 95% را گفت، به هر حال بستگی داره.نقل قول:
بله اول ماه زوج اعزام میشن.
خاتم را من اون زمان با اینکه تقریبا حل شده بود و مدارک را برای نهایی کردن خواستن ولی من به خاطر شرایطش نرفتم.نقل قول:
چون گفتن احتمال داره استان های همجوار و یا شهرستان هایی که پروژه هست بیوفتی و مرخصی هم باب میل من نبود، هر یک یا دو هفته یک روز.
با اینکه لباس شخصی و... بود از طرفی هم باید 24 ماه بدون کسر خدمت میکردم در حالی که من 8 ماه و ده روز کسر داشتم (بگذریم که دیر اومد و 7 ماه گرفتم)
در عوض در ناجا خیلی بهتر خدمت کردم.
---------
درسته اون زمان در تصمیمم دخیل نبود ولی به احتمال قوی در چند سال آینده برای ادامه تحصیل و کار برم خارج و ناجا خدمت کردن از اون لحاظ نیز برای من بهتر بود.
--------------------------
البته از این مزیت هم نباید گذشت که از نظر سابقه کار خیلی خوب میشه، یعنی با یک تیر دو نشان.
سلام دوستان
من میخوام اسفند اعزام بشم.
الان برم پلیس +10 و درخواست بدم یا آخر آذر؟؟
اگه الان برم می تونم برای اسفند اقدام کنم یا ممکنه بگن دی برو؟
این رو قبلا پرسیده بودم ولی هنوز برام مبهمه.
ممنون . شما ثبت نام کرده بودید که بهتون این حرف رو زدند ؟ یعنی باهاتون تماس گرفتن ؟نقل قول:
چون من شنیدم قبل از ارسال مدارک و بعد ثبت نام تو سایت بهمون زنگ میزنن میگن که محل پروژه کجاست .
یعنی خاتم کار کردن در خارج رفتن مشکلی ایجاد میکنه ؟
من دفترچه ام را ارسال کرده بودم قبلا، اصلا من فاصله زیادی ننداختم حدود دو هفته بعد تسویه از دانشگاه ارسال کردم دفترچه ام را.نقل قول:
من رفته بودم شرکت.
چیزی که من اطلاع دارم شما بعد اینکه دفترچه ارسال میکنی و تاریخ اعزامت میاد خاتم در صورتی که (کمسیون و... داره) قبول کنه شما را پذیرش میکنه.
پروژه هم قطعی نیست جایی باشه، شاید پروژه در جایی تموم بشه و شما را بفرستن جای دیگه.
نه اینکه مانع بشه ولی برای بعضی کشورها و بعضی موقعیت ها مشکل ساز میشه، نه تنها خاتم بعضا سپاه هم مشکل ساز میشه.
نقل قول:
دوست عزیز با توجه به افزایش مدت سربازی و فرصت برای غاییبین دیگه دقیق نمیشه گفت مثلا ظرفیت دی تا کی پر میشه، در نتیجه ما نمی تونیم بگیم کی برین احتمال داره آخر آذر برین و سال بعد اعزام بشین و 24 ماه خدمت کنید.
در نتیجه از آنجایی که عقل حکم میکنه امسال اعزام بشید در نتیجه باید در اسرع وقت رسال کنید، دی و اسفند هم دیگه مونده به شانس و ظرفیت.
با درود به شمانقل قول:
شما در یکی از بهترین یگان های نیرو زمینی تقسیم شدید، پشتیبانی از بهترین و راحترین یگان ها بین یگان های نیرو زمینی من خودم در پشتیبانی منطقه ۵ خدمت کردم.
۱- بله. امریه شما مربوط به پشتیبانی منطقه ۱ است ، فرماندهی پشتیبانی منطقه ۱ تصمیم گیرنده هست که در داخل همان پادگان باشید یا به یگانهای تابعه پشتیبانی تخصیص داده شوید.
۲- رسته شما خیلی کلیه یعنی اگر به طور مثال رسته قضایی یا الکترونیک بودید به بخش های تخصصی مربوط می شد اما به طور کلی شما در بخش های اداری خواهید بود.
۳-ما در پشتیبانی منطقه ۵ نوار زرد می زدیم به غیر از دژبان ها که نوار قرمز داشتند ، رسته اداری مطمن نیستم فکر کنم با دسته پیاده یکی باشه (جون خودم رسته ام الکترونیک بود) درجه هم هرچی در امریه خورده . روز اول زیاد به ابن چیزها گیر نمیدن.
نگرانی شما را درک می کنم تا هنمینجا خیلی خوش شانس بودید که در یگان های رزمی و عملیاتی نیافتید پس به خدا امید داشته باشید.
رفیق تو ارتش جساراتاً به اماد و پش ها میگن اماد و پشم اینقدر جاهای خوبیِنقل قول:
باند شلوار هم زرد بزنید ، سبز ها خیلی تو ذوق میزنه
لباس هاتون ارم و علائم نداره؟اگر دو جیبِ ببرید عوض کنید با 4 جیب ، بازو چپ الله میزنید (نزاجا) جیب بالا سمت راست سینه هم که ارم نزاجا ، رسته های اداری پرسنلی هم یه تیر کمان با شمشیر ضرب دری روی همِ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ارتباط با تقسیم هم دوستمون توضیح داد.
داداش به دوره کدم نمیشه اطمینان کردنقل قول:
الان ما 2تا افسر آموزش داشتیم گروهبان بودن !
دوست عزیز منم میدونم اینقدر هتل نیست.نقل قول:
منظور از این که شما را کلا نگه میدارند یعنی شبم باید اونجا بخوابیم؟
یا میایم خونه؟ من خودم ساکن اضفهان هستم
سلام دوستان
من اعزامی 1 برج 8 بودم در پادگان خاتمی یزد ولی بعلت شلوغی زیاد پادگان حدود 1/3 پادگان رو که همه امریه داشتن امروز مرخص کردن و گفتن 10ام برید پادگان المهدی بابل(تو این 5 روز ما امریه دار ها هیچ کاری نکردیم فقط خوردیم و خوابیدیم حتی لباس رو هم رو اخری بهمون دادن.)
حالا چند تا سوال داشتم:
-این پادگان المهدی چطوره؟
-اینکه به ما گفتن 10 بریم اگه ما دیر تر بریم و خودمون رو معرفی کنیم (منظورم بعد از تاسوعا و عاشوراست اخه این دو روز تعطیل هست ما هم دو روز قبلش که تعطیل نیست رو یه جوری برا خودمون تعطیل کنیم)مشکلی پیش نمیاد؟اخه ما بندرعباسیم و فاصلمون تا اونجا خیلی زیاده حداقل یه چند روز بیشتر انجا بمونیم.
- ما که اعزامی 1/8 هستیم این 10 روز جز خدمتمون حساب میشه درسته؟
-راستی اگه کسی شماره پادگان رو داره بگه شاید تونستم با خودشون هماهنگ کنم.
سعی کنید در تاریخ مقرر یعنی ۱۰ در انجا حضور داشته باشید ۲ یا ۳ روز دیرتر رفتن نهست و غیبت می خورید و ممکنه در پرونده شما اضافه خدمت بزنن ، این اضافه خدمت ها بد دردی در پایان خدمت.شما دیگه عملا سرباز به حساب میان و یکی از چیز های مهم در خدمت مسولیت پذیریه، در ضمن پادگان مدرسه نیست که زنگ بزنی با فرمانده ان هماهنگ کنی! اگر به دادن مرخصی باشه شما باید در پادگان حضور یابید و برگه مرخصی با مهر و امضا فرمانده یگان و مهر دژبانی را داشته باشید.این ۱۰ روز نیز جز خدمت شما خواهد بود.نقل قول:
درود.نقل قول:
واقعا خوشحالم کردی دوست عزیز..پس این قسمت که افتادم راحته..اگر تقسیم میشم دوباره ایا میفتم شهر دیگه یا همون کرمانشاه تقسیم میشم؟به خاطر مسافتش میگم نزدیکه به شهرمون ایلام.
بعدش من درجم گروهبان یکمه ولی تو یگان اموزشی گفتن تا دو ماه با سردوشی باشید بعدش درجه بزنید الان من نمیدونم چیکار کنم.برم درجه ها رو بزنم؟نوار بغل شلوار رنگ سبز یا زرد بزنم مشکلی نیست؟گیر نمیدن؟
رشته خودم هم حقوقه..
سپاس دوست عزیزم.نقل قول:
همه این موارد که گفتید داره فقط همین تیر کمان و شمشیر نداره اونم میبرم میزنم بهش.
1-ایا رو اورکت هم باید اتیکت و رسته و علایم بزنم؟
2-حقوق سربازی دیروز 80 تومن ریختن رو کارتم.این 80تا مال دو ماهه اموزشیه یا یک ماهش؟چون ماهی 40 تومن ظلمه..درجم گروهبان یک
3-این قسمت پشتیبانی رسته اداری افتادم راحته دیگه؟نسبت به اموزشی راحت تر میشم؟اموزشی حالمو گرفتن با رژه و نظافت و بیگاری کشیدن.
4-صبح ها ساعت چند بلند میشیم و ساعت چند تموم میشه؟ساعت 2 یا 4؟
5-چندبار نگهبانی میدم در طول هفته؟
شرمنده اگر سوالات زیاد بودن چون هیچ اطلاعاتی ندارم و میترسم اذیتم کنن
من دوره کد خوردم عملیات زرهی شیراز، الان رسته من شده زرهی، بعد از آموزشی دوباره عوض می شه؟ آخه من ساکن تهران هستم و تک پسرم، اینجوری که من فهمیدم تهران اصلا زرهی نداره و نزدیک ترین زرهی قزوین هستش، یعنی کلا باید تهران افتادن رو بیخیال بشم؟
1.بله 100 %نقل قول:
2.کلاً حقوق امورشی کمِ ، چون درجه ندارید کم میزیرن ، اما ممکنه در ما های آینده معوقه هارو با هم بریزن براتون
3.نگاه کنید بزرگوار شما کادری نیستین که به نسبت رسته تقسیم بشید ، هر جا نفر لازم داشته باشن شما رو میذارن اونجا،اما خوبیش اینه که دیگه بشما فقط کار های تایپی میدن( اگر بلد باشید ) یا ارشد سرباز ها میشید.
شما توی یگان الان هیچکدوم اون کار ها و نظافت هارو انجام نمیدید،رژه هم با اون وسعت کار نمیکنید.
4.ساعت بیداری که همه جا 5 اما معمولاً تا 6 میخوابن اگر فرمانده گروهان دیر بیاد.ساعت اداری هم 2 ( اگر تا همون 2 هم بمونن )
5.این موضوع نگهبانی کاملاً رایطه مستقیمی داره با اینکه شما چند تا درجه دار یا حالا افسر دارید اونجا هرچی بیشتر باشید کمتر نگهبانی میدید
دشمنت شرمنده
بزرگوار اولاً که توی تهران معاونت آموزش دایره زرم مقدماتی زرهی داره و در ثانی اصلاً روی رسته شما تقسیم نمیشینقل قول:
بچه ها شما ها کادر نیستین که بخوان روی تخصصتون شغل خالی بشه بهتون بدن اصلاً نگران این داستانِ رسته نباشید.
من خودم رسته عملیات پیاده تکاور بودم،شغل اداری پرسنلی بهم دادن...
اگه کد خوردی آره . چاره ای نیست . بعد از دوره کد دیگه رسته عوض نمیشه ( البته با پارتی همه چیز ممکنه!) . . .