alizshah به همون اندازه که تو کمک من کنی D: ... علی Elendil اومد w7 خلاصه بازی کرد گذشت تو Organized Attack قبلی جفت Targetهاش رو سر موقع از Enemy گرفت... opponent علی 300-400kp ازش بیشتر point داشت.نقل قول:
Printable View
alizshah به همون اندازه که تو کمک من کنی D: ... علی Elendil اومد w7 خلاصه بازی کرد گذشت تو Organized Attack قبلی جفت Targetهاش رو سر موقع از Enemy گرفت... opponent علی 300-400kp ازش بیشتر point داشت.نقل قول:
کاملا صحیحنقل قول:
کشتی خودتو بابانقل قول:
حالا ببین چجوری قهرمان میشه
سلام بروبچس !!! :31:
چه خفرا !؟ :5:
این Ali-ss نامردو ندیدین !؟ :47:
اکانتش رو delete کرد ولی به من ندادش.. خیلی نامردی کرد.. الان دارم نوک ها رو به کشتن میدم که روستاهاشو کلیر کنم.. :9::37:
چطوری حاجینقل قول:
علی 10 رو هم ول کرد و رفت
انگار کلا بیخیال بازی شده
میدونم..نقل قول:
خوبم حاجی
با اینکه بهم اولش حال داد و پاسش رو داد..:10: من یه 10 یا 15 تا از رووستاهاش رو نوبل کردم.. با نیروهاشم کلی کلیر کردم..:27: ولی نمیدونم یه دفعه چش شد زد به سرش اومد اکانت رو ازم گرفت و مارو بد بخت کرد..:37: داشتیم کلی روستای مفتی میلمبوندیما!!! میخواستم که همه رو دفاعیی کنم و در راه خیر ازشون استفاده کنم ولی نزاشت.. :13:
سلام بر همگی
حاج مصطفی !!!! :18:
از مفاسرتت چه خبر !؟ :31:
حاجی یه چند روز دیگه نیروهات آماده میشه.. ازت میخوام 1 تیکت واسه بازی بفرستی بعدشم واسم چند جا رو کلیر کنی و بعد نوبلت کنم :27:
احتمالا اتوماتیک بن شده
به دلیل نیومدن تو اکانتش
نقل قول:
نه حاجی!!!:13:
خودش اومد و delete کرد.. بهش میل زدم.. جواب درست حسابی بهم نداد.. گفت بسه دیگه هرچی نوبل کردی.. :41:
کدوم مسافرت ؟نقل قول:
تو میخواستی بری مسافرت...
نه حاجی !
من نمیخوام روستاهام رو بدم به تو.
یک خارجی هستش که توی 10 بهم روستا داده.میدمشون به اون.
تا اینجاش هم خیلی بهت زحمت دادم.
(قیافه امین رو الان مجسم کنید...)
نقل قول:
خودمو میکشم..:19: خود زنی میکنم..:19: بخدا اون رفیقه خارجیتو هم نوبل میکنم..:31: مرد حسابی میدوونی چقدر دود شمع رفته تو چشامو شب تا صبح مثه بچه هام این روستا ها رو بزرگ کردم !!!؟؟ :31::31::31::31:
اوووفنقل قول:
در سطح تیم ملی.. ولی خدایشش خیلی چرت و پرت بهش میگفتمو اذیتش میکردم..:27: باعث و بانی ترک بازیش خودم بودم چه روزها که تو گوشش نخوندم بیخیال شو. آخرشم ضد حال زدو رفت :31::31::31:
این Thainez داره دوباره مشکوک می زنه 200 تا اسکات زده که همش بمیرن. به چند جای دیگر هم نخود نیرو فرستاده تا از بین برن ظاهرا داره نیرو تحاجمی می سازه که حمله کنه.به کجا نمی دونم.
از قیمت برنج چه خبر؟
سلام..
مصطفی کاربر فعال شدی ..
مبارکه ...
دهل یه سؤال
چرا فقط یه روستای بالای 10000امتیاز داری؟؟؟
+
alizshah
+
zed2
مبارکه ...
خوب بسنگی داره چه جوری بازی کنی .....نقل قول:
مثلا یکی روستاهاش همه 11 هزار تاین یکی 9 هزار تایی ....
نقل قول:
ای ول منم ازیاسخوشم میاد.. البته بعد از هیچکس..:31:
چرا!؟
چون وقتی گرفتمش امتیازش خودش بالای 10 کا بود..:46: الان دارم demolishesh میکنم..
ایول صفا !
کاربر فعال شدم.
فقط کاش 7-8 تا ستاره میدادن و رنگم هم مشکی میکردن !!!
مبارکتون باشه.
من بالاخره نمیتونم یه جا کاربر فعال بشم
نقل قول:
وحید خان !!؟
رابطتون با FEMA چطوره؟؟ .. من چند روز دیگه میام تو k42 میخوام یه حالی از این ترایب با 2 یا 3تا از بچسمون بگیریم.. :5: شما هم هستین ؟؟ :31:
راستی مصطفی اگه اینجا پستها شمارش میشد تو الان 5تا ستاره و منم 4تا ستاره داشتیم
بچه هایی که فعال شدن مبارکه
اونایی هم که فعال نشدن تقصیر من نیست
من اعلام کرده بودم
ایشالا سری بعدی
آقا با FEMA در نیفت. ( یادش بخیر قدیما جزو دیپلماتهای FEMA بودم! )نقل قول:
دیگه چیزه دیگه ای نمیخوای ؟نقل قول:
فعلا نه.نقل قول:
قربون دستت اگر P30 احتیاج به مدیرکل و رئیس و ... داشت من رو خبر کن !
در مورد مدیر و رئیس من به معاون مصطفی هم راضی میشم:31:
تصمیم گرفتم اموزشش رو بنویسم (ogame.org )نقل قول:
ولی تونستی تو هم کمک کن
اااااااااا
منم کاربر فعال شدم :))))))))
ممنون صفا
من هیچی از بازی نمیدونم و دایلآپ هم اون سایت رو خوب نمیاره بالا. برای همین وقتی که adsl گرفتم میام بازی کنم
بابا من Adsl داریم بزور میاره ولی یک بار که لود میشهنقل قول:
دفعه بعد بهتر لود میشه
پس برم ببینم چی میشه
بازی باحالیه چون زمان آپگریدهاش پائینه
نقل قول:
حاجی خجالت میدی اون sir phil iii که من میشناسم اگه توی و7 مصطفی محمد و هادی بودن الان زنده نمونده بود بچه ها از TW کسی نمایشگاه کتاب امسال نمیاد یه meeting باهم داشته باشیم ؟
مصطفینقل قول:
هست
من یکشنبه نمایشگاه رفتم.نقل قول:
توی غرفه انتشارات روزنه یکدفعه چشمم به سه گانه ارباب حلقه ها افتاد.همونجا یاد تو افتادم.
قیمتش با کتاب هابیت با تخفیف نمایشگاه چیزی حدود 21 تومن میشد.
متاسفانه چون میخوام ADSL بگیرم از خریدنش منصرف شدم.
محمد بگو ماله من رو ایجوری کنن ... فکر کنم بهتره باشهنقل قول:
"نمی خواد خودمونی بشه" یا "اصلا می خوام که خودمونی نشه"p;
کتابها فارسی بودن ؟نقل قول: