آقا شاهین
خبر ندارین پوشش بالای لشگرک رو کی میخوان یه حالی بهش بدن؟
آقا شاهین
خبر ندارین پوشش بالای لشگرک رو کی میخوان یه حالی بهش بدن؟
سلام لطف كنيد تو اين تاپيك هم يه سر بزنيد و يه كمكي بكنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160833
آقا شاهین خیلی سخت نگیر ... بعضی وقتها بعضی از پستها خیلی پرچونه میشه ... معمولا اونهایی هم که علاقه ندارن سر سری ازش رد میشن .... ولی به نظر من تاپیکه دیگه ... کاریش نمیشه کرد ... نمیشه خیلی قاعده و اصول براش تعریف کرد .... بجز اینکه اینجا تاپیکه ایرانسله و بحث غیر ایرانسلی ممنوعه ...نقل قول:
منم الکترونیک خوندم و حرف شما درسته .... اما روی آنتن خیلی بحث نیست و به قول شما از روی آنتن نمیشه تشیخص درستی داد .... ولی از روی دکل ها میشه ... مثلا اپراتور اول با یه پیمانکار قرارداد نصب دکل می بنده اون پیمانکار هم همه دکل ها رو با یک سازه مشخص درست می کنه و نصب می کنه ... و اپراتور دیگر امکان داره دکل ها شو به شکل دیگری بسازه .... توی تهران این تفاوت دکل ها بین همراه اول و ایرانسل کاملا مشهوده ... ضمن اینکه تا قبل از ورود ایرانسل دکل هایی می دیدیم و بعد از ورود ایرانسل دکل هایی اضافه شد ... خوب میشه فهمید که کدوم ماله کدومه ... خصوصا من که رشته تحصیلیم بی ربط به این موضوعات نبود با بچه های دیگه خیلی حساس به این دکل ها نگاه می کردیم ...نقل قول:
... ایضا حدود 3 ماه کارآموزی دوران تحصیلم رو تو مرکز تلفن گذروندم که حدود 2 هفته موضوع تلفن های همراه رو بررسی می کردیم ... اگه مجالی بشه از اون مباحث براتون میگم هر چند بحث امکان داره خیلی فنی و برای عموم به درد نخور بشه ....
از اتوبان قم – تهران به بعد آنتن فوله و فقط یه جاهایی از اتوبان ضعف آنتن داره تا برسی به خود تهران
از تهران و اطرافش هم چی دارم بگم که حتی بعضی جاها خیال میکردم تهرانسل دستمه نه ایرانسل!!:31:
تهران که بیشتره جاهاش cell info فعاله و توی جنوب شهر هم اطلاعاتش دقیقتره
مثلا وقتی روی گوشی اسم شهر ری افتاد تا سرمو چرخوندم حرم حضرت عبدالعظیم رو دیدم
توی ورامین ، پیشوا و اطراف تهران هم دقیق بشی آنتن های ایرانسل رو پشت بوم خونه ها میشه دید
از اینجا به بعد تا چند کیلومتر قبل از سمنان خبری نیست
پوشش سمنان با 5 تا bts ممکن شده که اسم هیچکدوم از خیابون های سمنان روش نبود و فقط مینوشت semnan-1 یا 2،3،4 کیفیت اس ام اس و مکالمه هم خوب بود
سبزوار آنتن دهی ضعیفی داشت مثلا من با خط دولتی که ایرانسل رو که آنتنش پر هم بود گرفتم سریع منو وصل کرد به پیامگیر صوتی و به ثانیه نکشیده بود که مسج داد که تماس داشتی!:13:
نیشابور
با 5 تا آنتن پوشش خیلی خوب و مطمئنی رو داره چون با توجه به جمعیتش و محدوده شهر مکالمه و ارسال پیام سریعی داره
از نیشابور به سمت مشهد فقط 20 دقیقه ای آنتن داشتم که اون هم مربوط به بینالود میشد ولی تو جاده که داشتم تماس میگرفتم دائم قطع و وصل میشد و اصلا صدا خوب نمیرسید
مشهد ...
20 کیلومتری مشهد آنتن دهی شروع میشد (cell info : TAPEH) و هر چه به شهر نزدیکتر میشدم کیفیت بهتر میشد
مشهد پوشش کامل و قابل قبولی داره (به لطف فعالیت 117 آنتن) تقریبا هر جای داخل محدوده شهر که رفتم پوشش کامل ، جای حرفی برای گفتن نمیذاشت
اطلاعات تمام سلولها فعاله و اتفاقا از مال مخابرات هم دقیقتره
بیشتر آنتنهای مشهد روی پشت بام ها دیده میشه
یه ایراد ایرانسل توی مشهد که اون هم حدس میزنم به خاطر تازه کار بودنشه ضعف در محیطهای بسته(in door) هست که صدا لرزش زیادی داره
بیرون از شهر هم که رفتم یه چند کیلومتری آنتن نمیداد تا توس
توس آنتن دهی ضعیفی داشت که هنوز هم توی سایت ایرانسل ازش خبری نیست (شاید با وجود فاصله 30کیلومتری جز مشهد به حساب اومده باشه) و اتفاقا مردم توس خیلی هم با ایرانسل نبودن.
من خودم کسی رو ندیدم که از ایرانسل ناراضی باشه و با چند تا از موبایل فروشهای مشهد هم که صحبت کردم همه راضی بودن و همشون کلی تبلیغ سیمکارت جایزه رایگان رو میکردن
و اما ...
- پوشش جاده ای ایرانسل خیلی تو این مسیرایی که من رفتم ضعیف بود و حالا حالا ها جای کار داره
- به نظرم اگه بعد از تهرن ، مشهد وتبریز ایرانسل میومد شهر های بزرگی مثل شیراز و اصفهان رو کامل میکرد تا پوشش مشابه تهران و مشهد داشته باشن برای خودش وجهه بهتری میساخت (چون این دو کلان شهر غیر از جمعیت میلیونی خود هر روز میزبان مسافران زیادی هستن که اتفاقا اونها هم از تهران یا مشهد اومدن و انتظار کیفیت بالاتری از ایرانسل دارن ...):20:
- من که خودم قبل از رفتن به مشهد کاملا داشتم نا امید میشدم و حتی به فکر فروشش هم افتاده بودم حالا یه کم با دیدن پوشش شمال کشور امیدوارم که شیراز هم طبق گفته ایرانسل تا آخر شهریور کامل بشه و این دیگه ایرانسله که به من و سروش جان و بقیه بچه های شیراز که منتظرن باید ثابت کنه بد قول نیست و واقعا بعد از این 8 ماه کار مثبتی بکنه:8:
- راستی اگه ایرانسل طبق وعده خودش از شهرای فارس ، مرودشت و جهرم رو تا آخر شهریور راه اندازی کنه و آنتن دهیش مشابه نیشابور هم باشه من که انتظار دارم با توجه به هموار بودن منطقه مرودشت تا 15 کیلومتری مرودشت که اتفاقا اتوبان شیراز – مرودشت هم تو محدودش قرار میگیره زیر پوشش بره
- اینو هم آخر نوشتم بگم که اگه این شماره رایگان 100 ایرانسل نبود ، حالا برای تهیه این گزارش و چک کردن کیفیت صدای شبکه مجبور بودم چند هزار تومن بدم تا بفهمم پوشش هر منطقه چطوریه!!!:27:
اینم از گزارش من که با هر خوبی و بدی که داشت براتون آماده کردم و امیدوارم خوشتون بیاد و شما هم همین کارو توی شهرای دیگه کنید...:11:
و صد البته که بنیانگذار این کار وحید جان بود:46:
آقا شاهین از امروز صبح تا حالا 5-6 ایمیل از طرف شما رسیده به دستم همش با یک متن
این قضیهاش چیه؟
Hi. This is the qmail-send program at tropmx2.trustedopinion.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<takshoponline@yahoo.com>:
216.39.53.1 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry your message to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - mta144.mail.re4.yahoo.com
--- Below this line is a copy of the message.
Return-Path: <mrmehdi64@yahoo.com>
Received: (qmail 6943 invoked by uid 89); 11 Sep 2007 10:45:25 -0000
Received: from unknown (HELO mysql) (64.147.167.235)
by 0 with SMTP; 11 Sep 2007 10:45:25 -0000
MESSAGE-ID: <14141119.1189507525066.JavaMail.support@trustedop inion.com>
From: Mehdi Iran <mrmehdi64@yahoo.com>
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Subject: =?utf-8?Q?Reminder_=E2=80=93_Mehdi_Iran_has_inv?=
=?utf-8?Q?ited_you_to_TrustedOpinion.com?=
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: 7bit
TakShop.com ----------.com,
How's it going? Have you heard about TrustedOpinion.com yet? It's a place to get reliable recommendations from our friends about what is best. Sign up for free and discover what your friends are raving about.
Check it out:
خیلی خوب بود ... دستت درد نکنه ... می دونم نوشتن این همه مطلب اونم اگه بخواهیی غلط املایی و لپی نداشته باشی خیلی سخته .... خدا بی آنتنت نگذاره :27: :31:نقل قول:
و پدر مخابرات درومد!!!!!
سيم كارتهاي پيام رسان
برای نخستین بار در ایران!
سیم کارت های پیام رسان (Data SIM)
اگر...
- از پیام کوتاه (SMS) زیاد استفاده می کنید
- با ارسال عمده پیام کوتاه سر و کار دارید
- با سرویس اینترنت همراه (GPRS) کار می کنید
- به اقتضای شرایط خاص شغلی، نیاز به ارتباط مداوم با کارمندان خود و یا سرویس های کنترل از راه دور (Telemetry) دارید از 24 شهریور می توانید تنها با پرداخت 10 هزار تومان یک سیم کارت پیام رسان ویژه این خدمات خریداری نمایید!
سیم کارت های پیام رسان مخصوص پیام کوتاه و GPRS برنامه ریزی شده و با توجه به نوع کاربرد، تعرفه پیام کوتاه در داخل کشور برای آنها با 33 درصد تخفیف و نرخ سرویس GPRS به صورت نیم بها درنظر گرفته شده است:
پيام كوتاه بين خطوط ايرانسل 100ر يال
پيام كوتاه ساير خطوط 100ر يال
پيام كوتاه بين المللي منطقه 1 150ر يال
پيام كوتاه بين المللي منطقه 2 و 3 1000ر يال
سرويس GPRS 5 ريال / كيلوبايت
* برای اطلاع از کشورهای مربوط به هر منطقه بهمراجعه نمایید.کد:www.irancell.ir
توجه:
* سیم کارت اعتباری پیام رسان خود را می توانید با کارت شارژ و یا از طریق شارژالکترونیکی، شارژ کنید.
* سیم کارتهای پیام رسان امکان مکالمه و تغییر طرح تعرفه نداشته و با بهای 10 هزار تومان (شامل 5 هزار تومان اعتبار اولیه بدون احتساب مالیات و عوارض) عرضه می شوند.
10 هزار تومان = 4.167 هزار تومان بهای سیم کارت + 833 تومان مالیات + 5 هزار تومان اعتبار اولیه
* توجه فرمایید که کلیه شرایط و ضوابط مربوط به سیم کارتهای اعتباری ایرانسل (بجز موارد مربوط به تغییر طرح تعرفه)، برای سیم کارتهای پیام رسان نیز اعمال می شوند. برای اطلاع از این شرایط و ضوابط و مشاهده قرارداد مشترکین، به سایت اینترنتی ایرانسلمراجعه نمایید.کد:www.irancell.ir
کد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=150
آقا ایول خیلی زحمت کشیدی :46: شما و بقیه استادین و ما شاگرد این حرفارا نزنین :10:.ما هم امیدواریم یه روزی بالاخره تو این فروم کسی شکایتی نداشته باشه.خیلی مخلصیم :20::10:.نقل قول:
ایــــــــــول !!!!نقل قول:
جریان این شماره ی رایگان 100 ایرانسل چیه ؟نقل قول: