سلام
دوستان نظرتون درباره هدفون SENNHEISER PX100-IIi که قیمتش حدود 160 تومنه چیه؟ با این هزینه انتخاب بهتر چی میتونه باشه؟
ممنون از جوابتون
Printable View
سلام
دوستان نظرتون درباره هدفون SENNHEISER PX100-IIi که قیمتش حدود 160 تومنه چیه؟ با این هزینه انتخاب بهتر چی میتونه باشه؟
ممنون از جوابتون
با سلامنقل قول:
هدفون earpad بسیار خوبی هست .تفکیک صدای خوبی داره بیسش متعادل و کمی پانچی هست .کلا بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست تو این رنج قیمت earpad مناسبتری فکر نکنم داخل ایران بتونین تهیه کنین.
سلام دوستان
به نظرتون SENNHEISER HD555 بهتره یا یه beats با همون قیمت ؟
با سلامنقل قول:
البته كه سنهايزر،چون صداي حرفه اي داره كيفيت ساختش بالاست،و قيمت هدفون هاش اگر بالاست بخاطر كيفيت صدا و جنس هدفون هست نه بخاطر هزينه هاي تبليغاتي نجومي.بيتس كيفيت صداي متوسطي داره و كلا صداي اهنگ پشت بيس قوي اون محو ميشه.و بطور كلي يه هدفون فشن هست تا هدفون تخصصي براي صدا.ولي در هر صورت نميدونم چقدر ميخواين هزينه كنين ولي بنظر من اگه مي خواين تخصصي صدا رو دنبال كنين شما لطف كنين هزينه مورد نظر بهمراه سبك موسيقي مورد علاقه بعلاوه نوع هدفون مورد نظر (كه فكر كنم فول سايز ميخواين)بهمراه سورس پليرتون رو اعلام كنين تا اساتيد بخصوص اقا رضا بتونن كامل راهنمايتون كنن.
براتون ارزوي موفقيت ميكنم.
سلام دوستان عزیز
لطفا از بین این هدفون ها پیشنهادتون رو بفرمایید
Audio-Technica ATH-WM55:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
audi technica ATH-FC700 :
Audio-Technica ATH-XS7 X-Street Style :
senheiser hd238:
senheiser hd201:
BeyerDynamic DT 231 Pro
ببخشید که اینجا پست میدم
من می خواستم کارت صدا بگیرم ولی گفتم قبلش یه مشورت بگیرم.
الان من کارت صدای انبورد دارم و مادربوردم هم GA-880GA-UD3H است. و از هدفون K99 استفاده می کنم. حالا اگر یه کارت صدای خوب مثل بگیرم چقدر تو کیفیت صدایی که با هدفون میشنوم تاثیر میزاره؟
سلام دوستان عزیز
منم قصد خرید هدفون دارم و بین این 4 مدل گیر کردم و از شما دوستان و استاتید محترم تقاضای کمک دارم و محدودیت بودجه هم ندارم :11:
فقط و فقط تفکیک و حجم صدا برام مهمه :8:
Beat Dr Dre : Tour
Bose : MIE2i
Klipsch : X10i In-Ear
Klipsch : S5i
درضمن برای ایفون 4 اس میخوام بگیرم
با سلامنقل قول:
برای چه سبکی از موسیقی میخواین ؟و سورس پلیرتون رو لطف کنین بگین
با تشکر
با سلامنقل قول:
بهترین کارت صوتی موجود در ایران که اساتید اینجا کامل تاییدش میکنن که قیمت مناسبی هم نسبت به هم رده های خودش با برند های دیگه داره creative titanium hd هست .ولی تو افزایش بازده صدای هدفونتون با کارت صوتی حرفه ای شاید فقط 10% افزایش کیفیت داشته باشین که البته اون هم بستگی به تراک های داره که ازش استفاده میکنین.چون هدفون k99 با امپدانس 32 و حساسیت 112 db با همین کارت صوتی خودتون هم بخوبی درایو میشه ولی اگه حرفه ای میخواین دنبال کنین بجز کارت صوتی به امپ هم نیاز پیدا خواهین کرد.
موفق باشین
سلامنقل قول:
البته به بودجه ای هم که میخواین هزینه کنین بستگی داره
tour ,mie2i ,x10 قیمتهاشون بالای 200 هزار هستش که برای سبکهای مختلف هم فرق میکنن.tour که برای الکترونیک خوبه که بخاطر تقلبی و های کپی بودنشون تو بازار توصیه نمیشه و x10 همچنین برای الکترونیک که توصیه شده قبل از خرید حتما صداش رو گوش کنین که بنظر اساتید اون هم توصیه نمیشه.mie2i هم یکی از دوستان چند پست قبل تر یه رویو خوب در بارش داشتن که با توجه به قیمتش فکر نکنم مناسب باشه.میمونه klipsch image s4 یا s5 که با توجه به قیمتش بهترین صدا رو تو هدفونهای هم رده خودش داره که کاملا با گوشی ایفون شما مچ هست و میتونین براحتی از صدای این هدفون و اهنگهاتون لذت ببرین.