[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عجب برندي!نقل قول:
چيز ديگه نبود بگيري؟ يا ارزون بود گرفتيش؟:n02:
ديگه اين پرش لينك داره خيلي اذيتم مي كنه
پ ن : امشب نشستم به طور جدي با اين مودها ور رفتم ديدم نه واقعا تاثير داره آخه snr كم شده بود مود عوض كردم دوباره رفت بالا:
ايمان من الان يه چيزي به ذهنم رسيد در حد يه فرضيه.
اينا شب كه ميشه خودشون يه نرم افزار گذاشتن خودكار دان استريم رو مياره پايين كه كسي زياد دانلود نكنه.
نظرت چيه؟
ببين وضعيت الان خط من رو:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 31.4 7.0 Attenuation (dB): 47.0 26.0 Output Power (dBm): 17.7 12.3 Attainable Rate (Kbps): 960 840 Rate (Kbps): 864 672
:n02:نقل قول:
نه باو منم همچین مایه دار نیستم به نظر خودم هم گرونه این ماه همینجوری جهت تست گرفتم احتمالا برگردم همون دو مگ:n02:
اره اگر اونجوری بود که میشد لندن:n02:
باور کن یه کله دارم دانلود میکنم عقده هام خالی بشه , جای همتونو خالی میکنم :n16:
نوش جونت داش. به قول معروف از خزانه غيب رسيده و شما پرداخت كردي.نقل قول:
داشتم براي خودم تحليل مي كردم كه يكي بياد اين تاپيك بگه چه سرعتي بگيرم بگيم 1 مگ نامحدود بگير ماهي 45 تومن! يه كم في بالاست:n02:
ممد اتفاقا مودم خوبیه.یه جستجو کن ببین تو اروپا خیلی استفاده میشه.فقط من اینشو نمیتونم پیدا کنم.نقل قول:
حرفت سند منگوله دار!نقل قول:
ولي مگه نه تي پي لينك پايين ترين مودم بازاره؟ من اون رو بيشتر قبول دارم. يه چيزي بايد بگيري كه دست همه باشه نه اينكه دو روز بگردي دنبال گزينه هاش!
اروپا مگه adsl دارن؟
من فكر مي كردم توي اروپا همه با dial up هستن.:n08:
پ ن : شايان هم اول صبحي آنلاينه، گمونم اومده يه تست سرعت بذاره جيگرمون حال بياد:n24:
شایان اگر اینطوریه که خوبه حالا باید ببینی برای همه بازه یا فقط برا تو ....اونوقت 512 نامحدودش تا چند میره ؟ کسی هست 512 نامحدود از ماناماد داشته باشه ؟
آره زياد هست اينجا:n02:نقل قول:
سروش جان اگه اشتباه نكنم 512 مارمالاديه.
نههههههههههههه سروش:n02:
آقا الکی به دلتون صابون نزنید سرعت من 2 ساعت پیش کم شد:n02: ( از بس چشم ایمان شوره:n02:)نقل قول:
مودم خود به خود ریست شد بعد سرعت اومد رو 130 :n02:
ولی دان استریم همونقدره , فکر کنم صبح سریع پیدام کردن:n02::n09:
ولی تو همین 10 ساعت کلی دانلود کردم عقدم خالی شد:n08:
تست الان :