من الان کلی رفتم جلو
ولی هنوز فقط 12 درصد برام زده چرا اینقدر کم؟
Printable View
من الان کلی رفتم جلو
ولی هنوز فقط 12 درصد برام زده چرا اینقدر کم؟
ممکنه بازی مشکل پیدا کرده . ضمنا مرحله های جی تی ای ای وی طولانی است
lolنقل قول:
ممکنه بازی مشکل پیدا کرده . ضمنا مرحله های جی تی ای ای وی طولانی است
برای اولین بار توی فروم کلی خندیدم !
-----------
ربطی به مشکل نداره . شما هر چقدرم زیاد بری بازم همون قدره . چند تا مرحله رفتی ؟ چون خود بازی حدودا 90 تا مرحله داره .
90تا مرحله؟؟؟:oنقل قول:
من یه جاراهنمای بازی رو خوندم حدود 20 مرحله بودش
من فکر کنم 14-15 باشم
آقا من بدبخت شدم !!
کل سیوام پرید نمیدونم چی شد سیستمو ریستارت کردم یکدفعه Check سیستم طول کشید بعدش تمام My Document و.... پرید!!!
حتی وقتی روی GTA IV میزنم اینو میگه:
The apllication has encountred a fatal error and must close.
Please restart the application , or contact support at....
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
راستی یکی یک سیو همراه با Xlive بده البته بازی رو تموم کرده باشه داداشم می خواد بازی کنه نمی خواد از اول بازی کنه.
مرسی اگه سیوو بدین حیاتیه.
از بخش سیستم ریستور این مشکل رو رفع و کامپیوتر رو به عقب برگردونین چون پیدا کردن سیوی که با سیو خودتون برابر باشه غیر ممکن هست ....نقل قول:
آقا من بدبخت شدم !!
کل سیوام پرید نمیدونم چی شد سیستمو ریستارت کردم یکدفعه Check سیستم طول کشید بعدش تمام My Document و.... پرید!!!
حتی وقتی روی GTA IV میزنم اینو میگه:
The apllication has encountred a fatal error and must close.
Please restart the application , or contact support at....
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
راستی یکی یک سیو همراه با Xlive بده البته بازی رو تموم کرده باشه داداشم می خواد بازی کنه نمی خواد از اول بازی کنه.
مرسی اگه سیوو بدین حیاتیه.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Accessories\System Tools\System Restore
نشد!!!!!!!نقل قول:
سیوام نیومد!!!
بازیم درست نشد!!!!
فقط یک سری چیزای بدرد نخور برگشت !!!
من Mydocument رو می خوام!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
مطمئنی که درست برگردوندی ؟ خوب ببین به چه وقتی بر میگردونی ، ببین کی اینطوری شد ببر روز قبل و... ، امکان نداره درست نشه...نقل قول:
نشد!!!!!!!
سیوام نیومد!!!
بازیم درست نشد!!!!
فقط یک سری چیزای بدرد نخور برگشت !!!
من mydocument رو می خوام!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
نه روز قبل که نمیشه!!!نقل قول:
من مال ساعت 12 ظهر امروز رو زدم هیچی برنگشت نه My Document و نه Local Setting که سیوای Gta توش بود!!!
حتی بازی هم درست نشد من اصلا نفهمیدم چی تغییر کرد فقط من یک کار کردم این بود که اون زمان درایور صدامو پاک کردم برای فیر 2 الان صدا ندارم!!!!
فقط همین تغییر کرد!!!!!
خوب برگردون به 2 روز پیش ...نقل قول:
نه روز قبل که نمیشه!!!
من مال ساعت 12 ظهر امروز رو زدم هیچی برنگشت نه my document و نه local setting که سیوای gta توش بود!!!
حتی بازی هم درست نشد من اصلا نفهمیدم چی تغییر کرد فقط من یک کار کردم این بود که اون زمان درایور صدامو پاک کردم برای فیر 2 الان صدا ندارم!!!!
فقط همین تغییر کرد!!!!!