سلام
بهترین سرویس 256 پارس آنلاین کدومه؟(سرعت دانلود شبانش خوب باشه،سرویسSR128-3G دارم.شبی 500 تا800 مگابایت دانلود می کنم.)
Printable View
سلام
بهترین سرویس 256 پارس آنلاین کدومه؟(سرعت دانلود شبانش خوب باشه،سرویسSR128-3G دارم.شبی 500 تا800 مگابایت دانلود می کنم.)
آقا آخر این رفیقم بگیره یانه دانلود به مرکز مخابراتی بر میگرده بگید
یک عده از آقایون 200-300 حال میکنن کلاس مسگذارند جواب هم نمیدن یک عده هم اینطورینقل قول:
من اول خدمت دوستان عرض کنم کسانی که با یوزر و پسورد Admin مشکل دارن یک نکته هست که برای من صادق بود مودمم وایرلس هست و گفتن یوزر admin وپسورد رو باید پسورد وایرلس که دادید به شرکت 5 رقمی باید اون رو وارد کنید.نقل قول:
بعدش اینکه من وارد اون سایت کردم اطلاعاتم رو اما متوجه اعداد و ارقام نمیشم !
میشه با عکس توضیح بدین ؟
جاتون خالی توی دانشگاه هستم و سرعت اینترنت روی 4 مگ هستش. گور بابای پارس آنلاین. :31:
آفرين دوست من هميشه فيلم ايراني بگير:31:نقل قول:
ببين دوست من SNR يا ميرايي خط به طور مستقيم تاثير ندارند براي ما.نقل قول:
اگه اونقدر كم نباشن كه باعث ناپايداري و قطع و وصل شدن خط بشن بايد رفت سراغ اينكه حالا با اين مقدار حداكثر سرعت دريافتي چقدر هست.
شما لاين 4 عكسي كه گذاشتي رو ببين ترجمش ميشه محدوده قابل دسترسي(با توجه به شرايط خط شما) كه نگاه كنيد 5544 هست كه با اين SNR و تضعيف شما اينقدر ميتوني دريافت كني كه 2.5 برابر دان استريم شما هست. پس شما اين عدد رو چك كن هميشه.
مورد بعدي snr كه شب و روز عوض نميشه شما حتما وسايل داخل خونتون رو چك كن.
[QUOTE=mohammad.t;6039924]آفرين دوست من هميشه فيلم ايراني بگير:31:
البته فیلم مکانیک هم گرفتم:27:
من فقط اچ دی دانلود میکنم افیلم بالای 2 گیگ باشه.
دیشب فیلم جالبی نبود اینا رو گرفتم :8:3 تا ایرانی 1 دونه هم مکانیک 1 فیلم هم دوباره خارجی نصفه دانلود شد:27:
آقا من 256 كردم 128 رو ولي سرعت دانلود فرقي نكرده . چي كار كنم ؟
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
اين وضعيت مودمم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا مشكلي داره ؟ سرعتم به 200 نميرسه و سرويسم هم 256 هست .
حاجی ما آخر خطیم برا ما زیر و رو نکشنقل قول:
جاتون خالی توی دانشگاه هستم و سرعت اینترنت روی 4 مگ هستش. گور بابای پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينها هيچ مشكلي نداره DOWN STREAM شما 2048 هست يعني حداكثر ميتوني 250 دانلود كني اگه پارس بذاره!نقل قول:
نويز خط شما هم خيلي خوب هست و مشكلي نداره.
با 256 براي من و خيلي هاي ديگه ميشه حداكثر 1536 يا 195 كيلوبايت بر ثانيه دانلود كرد.
توي روز ممكنه خيلي تاثير نداشته باشه و دانلود شبانه تفاوت رو احساس ميكني!