Modem Idle Time - Pictures from USRobotics 9112
نقل قول:
من مودمم رو شب ولش کردم تا صبح واسه خودش چشمک بزنه! صبح که بیدار شدم =درست شده بود.
فقط یه دور ریست و دوباره تنظیم کردم.
یه سوال: من هر وقت میزارم یه فیلم 700 مگی دانلود بشه معمولا همیشه یکی دو بار قطعی واسش پیش میاد.
خود idm میگه اشکال یا از firewar یا از isp یا از کامپیوترتونه. کامپیوتر رو ریست کنید.
در این مرحله من دیگه ارتباطم با اینترنت عملا تمامه.باید یه دور مودم رو ریست کنم تا درست بشه.
منظورم اینه که خاموش روشنش میکنم و درست میشه. شاید روزی 5 6 دفعه خاموش روشنش کنم.مجبورم.
این خاموش روشن کردنا باعث نوسان برق و سوختن مودم نمیشه؟
من فقط باید خاموش روشن کنم؟
ره دیگه ای نداره؟
اشکال از منه یا آسیاتک ؟
از لینک مستقیمای فیلم دانلود میکنم . سایتای مختلف. همش همینه.
من لن دارم و گزینه keep alive هم زدم.
چه کنم ؟
تقریبا تمام مودم های LAN تنظیماتشون شبیه همدیگه هستن...
شما این راهی که من توی سه عکس زیر گفتم رو برو و در قسمت Idle Time (زمان بیکاری) که بر حسب دقیقه هستش عدد تا جایی که میتونی 9 بنویس... خود مودم تنظیمش میکنه... مثلا میکندش 37024 یا منفی 37024 که اینجوری دیگه مودمت وقتی بیکار میمونه اینترنت رو قطع نمیکنه... این برای اینه که وقتی بیکار هستش هم در مصرف ایرنترنت صرفه جویی کنه و هم در مصرف برق... :20:
مثلا ممکنه که وسط دانلود حدود 15 دقیقه سرور دانلودت از کار بیفته... چون مودمت بیکار میمونه و اطلاعاتی ازش رد و بدل نمیشه، اگه Idle Time ش روی 15 دقیقه تنظیم شده باشه، مودم اینترنت رو به حالت معلق در میاره و یا قطع میکنه...
مثلا مودم من Idle Time ش به صورت پیشفرض روی 20 دقیقه هستش که من زدم 99999 که خود مودم کردش منفی 31073 ...منم اینترنتم هی قطع میشد ولی با این کار دیگه قطع نمیشه... چون امکان نداره که 31 هزار ساعت بیکار باشه... :20:
البته یادت نره که بعدش Save رو بزنی تا ذخیره بشه و بعدش مودمت یه بار Disconnect میشه و دوباره Connect میشه تا تنظیمات اعمال بشن... :11:
اینم عکسا (3 تا) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8: :11: :40: