نه کاملا وصله ازوقتی وصل شده دیگه قطع نشد
Printable View
نه کاملا وصله ازوقتی وصل شده دیگه قطع نشد
من از سعادت آباد با یوزرم وصل شدم مشکلی نبود ولی طرشت قطع بود الانم که اومدم اینجا درست شده و مشکلی نداره.
من وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم تکی روی 67 دانلود نمیکنه ولی الان 2 تا فیلم دارم دانلود میکنم همزمان هر کدوم رو داره روی 33 دانلود میکنه؟؟؟ چطوریه این ؟؟؟
دوستان تو منطقه برق آلستوم ایرانسل چطوریه خوبه؟؟؟ برای مدیرمون میخوام که از اونجا وصل به به سرور شرکت اتوماسیون اداری رو چک کنه و مشکل سرعت و کندی داشته باشه. حالا یوزر خودم دادم تست کنه ولی میخواستم بدونم سرعت بالاتر بگیره بهتره؟؟ برای من 512 هستش.
من از 10 صبح به اینور درست شد اما الان مجددا قطع شده!
یه روایتی هست که میگند این مشکلات 1 هفته اخیر بی ربط با اینترنت ملی نیست.
آره من هم یه چیزایی شنیدم که اختلالات یه هفته اخیر مربوط به تست اینترنت ملی هستش و مثل اینکه قراره از دهه فجر راه بیفته. به هر حال اینجا ایرانه همه چیزمون برعکس دنیاست همه مسئول دارن ما هم مسئول داريم همه دارن براي زیاد کردن سرعت جریان اطلاعات تلاش میکنن ولی ما چی؟
یه چیزی رو تست کردم جالبه اینکه هر سری که قطع میشه وصل میشه سرعت دانلود من میرهر وی 67 سرعت واقعی و الان هم دارم سرعت واقعی رو با و ی پی ان استفاده میکنم تازه. ولی بعد چند روزی میگذره میگذره سرعت دانلود میره روی 40 اینا نمیدونم چرا؟؟
دوستا سال 2012 هست دیگه پایان ظلم و فساد بلخره ما ایارنی ها هم به آزادی خواهیم رسید. امسال سال داوری هست و سال حکمفرمایی خوبی بر بدی. بعد از سال 2004 که یه بخشی آگاهی به زمین ارسال شد سال 2012 بخش نهایی هست که تمام نورکارا و عرفا منتظر این سال بودند. آگاهی هایی که به مرور به زمین منتقل شد باعث شد دیوار برلین رو خراب کنند بعد ویزای شینگن و بعد یکپارچگی پول اروپا و حالا اتفاق های نهایی در پیش است تکلیف تمام جنگ و درگیریها و ظلم و فساد روشن خواهد شد. و زمین هم پالایش های اساسی خواهد داشت که دربر گیرنده زلزله و مسائل طبیعی دیگر هم خواهد شد. پایه آفرینش روی عشق است و بس و اگر انسان به صلح و عشق رسید که رسید نرسید زمین خودش این کار رو میکنه ولی تبعات سنگین تری در پی خواهد داشت.
سرشار از عشق و برکت باشید
والا هرچقد اینارو خوندم هیچی نفهمیدم!!! :(:41:نقل قول:
دوستا سال 2012 هست دیگه پایان ظلم و فساد بلخره ما ایارنی ها هم به آزادی خواهیم رسید. امسال سال داوری هست و سال حکمفرمایی خوبی بر بدی. بعد از سال 2004 که یه بخشی آگاهی به زمین ارسال شد سال 2012 بخش نهایی هست که تمام نورکارا و عرفا منتظر این سال بودند. آگاهی هایی که به مرور به زمین منتقل شد باعث شد دیوار برلین رو خراب کنند بعد ویزای شینگن و بعد یکپارچگی پول اروپا و حالا اتفاق های نهایی در پیش است تکلیف تمام جنگ و درگیریها و ظلم و فساد روشن خواهد شد. و زمین هم پالایش های اساسی خواهد داشت که دربر گیرنده زلزله و مسائل طبیعی دیگر هم خواهد شد. پایه آفرینش روی عشق است و بس و اگر انسان به صلح و عشق رسید که رسید نرسید زمین خودش این کار رو میکنه ولی تبعات سنگین تری در پی خواهد داشت.
اگر به درون خود بری و به آگاهی برسی مطمئنا خواهی فهمید دوست عزیز. :40:نقل قول:
اینا چیه میگی؟؟؟نقل قول:
بابا بدبخت شدیم رفت اینترنت دیگه پوکیده اونوقت داری از سال 2012 میگی؟
مطمئن باش هیچ اتفاقی نمی افته و همزمان با سال 2013 میشیم کره شمالی دو
دیشب قطع شد. امشب الان دوباره نیمه وصله. گند زدن با این اینترنت . gmail بالا نمی یاد.و ....
چرا آخه شایعه پراکنی میکنین.
اینترنت ملی از مهر امسال راه اندازی شده . داستانش هم اینه که شرکت ها و مدارس و سازمان ها و دانشگاه ها و غیره رو از روی پهنای باند اینترنت خارج کردن و توی یه بستر مخصوص ( اینترانت ) قرار دادن که پهنای باند اینترنت خلوت تر بشه.
داستان این قطع شدن سراسری وایمکس هم نمیشه گفت که ارتباطی به این قضیه داشته باشه چون وایمکس هیچ تفاوت خاصی با اینترنت های کابلی نداره فقط به صورت بی سیم هست حتی پرتابل هم نیست ( حالت مبایلتی نداره هنوز )
جای نگرانی نیست. قبول دارم سرعت وایمکس خیلی کمتر شده ولی وضعیت آنتن دهیش به مراتب بهتر شده . مثلا من تو اتاق خودم مودمم همیشه 4 تا یا 3 تا آنتش داشت. الان 5 تاش پره. وضعیت پینگ خیلی خوب نیست ولی امروز صبح که سرعت دانلود ثابت و خوب بود.
ولی خوب خودتون باید دیگه اینو فهمیده باشین. وضعیت اینترنت نه دست من و شماست نه دست وارد کنندگان و اپراتورهاست.
وضعیت ایران جوری هست که همه جوره زیر بار تحریم قرار داره. و اینو هم شما باید بدونین که ایران از یک راه با جهان خارج در ارتباط هست اونم از دریای جنوب هست!
مثل اروپا نیست که از هر جا کابل های فیبر نوری وارش شده. هر کدومش هم که بسته بشه یکی دیگه جاش رو میگیره.
کلا کشورهای آسیایی وضعیت خوبی ندارن.
پیشرفت ژاپن توی سرعت نت هم مربوط به همین داستانی هست که ما داریم پیاده میکنیم. یعنی اومدن یه جور اینترنت ملی راه انداختن که تمام امکاناتی که توی سایت های خارجی موجود هست رو توی پهنای باند شخصی و داخلی پیاده سازی کردن و سرعت رسیدن به این اطلاعات رو تا حداکثر بالا بردن که شما میتونین توی 10 ثانیه یه فیلم کامل رو دانلود کنین...!
اینو همین الان هم میتونین متوجه اش بشین. یه فایلی رو از یه سایت خارجی بگیرین و دانلود کنین. چقدر وسطش قطع و وصل میشه یا سرعت پایینی توی دانلود کردن داره؟
حالا یه فایل رو از یه هاست داخلی دانلود کنین..
حتما فرقش رو متوجه میشید.