[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...
تو سایت دی جی کالا زده cori7
[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...
عجب باز رفتن دستی اسمبل کردن .!!نقل قول:
اصلا ارزش نداره بابت مدلی که 700 تومنیش با 1300 تومنیش یه شکل باشه و اسمش هم بد در رفته باشه ( از این لحاظ که اکثر کانفیگاش زیره 1 بود ) خرج کنید..
مدلهای مشابه و حتی بهتر از اچ پی هست که !!
به قول معروف ! عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه یا یه چیزی تو همین مایه ها . به هر حال از من گفتن ، با اینکه الان گوشیم p990 کم کم داره به یکی از آثار باستانی تبدیل می شه و برای خودش شماره می گیره (واقعاً این کار رو می کنه:31: ) و از پیری ، مرتب می گه کیه کیه (مثل شاه بابا و دوستان تو قهوه تلخ !) ولی من در اولین فرصت به جای خرید htc دیزایر اچ دی حتماً لپ تاپ رو عوض می کنم و یک خرکار می گیرم و یا اصلاً از سری گیم ایسوس می گیرم البته اگر پول داشتم .نقل قول:
روی حرف کارخونه حساب نکنید ، پرینتر ساز بره پرینترش رو بسازه ، یخچال ساز بره یخچالش رو بسازه و موبایل ساز هم ... تو کار هم دخالت نکنند که خریداران این ور دنیا کاسه چه کنم دستشون نگیرن . این جمله خیلی پر بار بود خداییش قدرش رو بدونید و درکش کنید:27:
:40:
نقل قول:پس چرا وقتی من میپرسم که 3140 اچ پی مشکلی نداره یا نکات ضعف و قوتش رو بگید، هیچی نمیگید؟ و فقط میگید لپتاپ خوبیه!
الان من یه لپ تاپ تا 1000000یا نهایتش 1100000 بگیرم چی خوب هست؟فقط یه چیز خوبی باشه!
دوستان مدل 5010 رو معرفی کردند/ مدلهای دیگه هم هست؟:20:
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز لپتاپ خوبیه ! شما بگیر ، اگر خراب شد با من !
شما متنی که من نوشتم رو درست نخوندین ، گفتم که این موضوع بر میگرده به سری قبلی DV6 که با پردازنده های AMD ارائه میشده و همچنین سری DV5 که دو سال هست تولید نشده !
سری جدید بی عیب و نقص هست، و در بازار هم بسیار فروش خوبی داره
نقل قول:
جای بحث اینجا نیست و خیلی هم این فکر قدیمی شده ، شرکت ها بر اساس سرمایه که دارند ، در هر بخشی که بخواهند سرمایه گذاری می کنند ،
سامسونگ از ساعت تا ماشین و آدم و ساختمان و پتروشیمی و هر چی که فکر کنید داره فعالیت میکنه چون میتونه !
شما نمی تونید بگید که چون HTCیک شرکت برای تولید موبایل هست و به صورت حرفه ایی کار می کنه پس بهتر سامسونگ هست چون همه چی تولید می کنه !
سرمایه گذاری سامسونگ در بخش گوشی های تلفن همراه شاید حتی بیشتر از HTC باشه.
در مورد HP هم باید این ها رو بدونید :
الان 3 یا 4 سال هست که HP بزرگترین تولید کننده ی PC و LAPTOP در دنیا هست ، و رقابت خیلی خیلی سختی هم با دل و ایسر داره به طوری که در برخی از فصل های سال جاشون در لیست پر فروش ترین ها عوض میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. تو بروشور msi از شركت ماتريكس اين مشخصاتو نوشته.اين هم لينكش:
کد:
کد:
قيمتش با 2gb رم 690 و با 4gb رم 720 تومنه.'گارانتي قوي اي هم پشتشه. از نظر ظاهر و وزن هم عالي بود. عين پر كاه ميمونه. تو سايتاي خارجي هم خوب نوشته بودن ازش.کد:http://www.matris.co.ir/products.php?cat=1&m=0210
bioster جان.جواب مارو هم بدي ممنون ميشم.
از برند hp یا dell با 1تومن چی بگیریم ما؟cpu و vga خوبی داشته باشه! به جز مدل 5010 که اقای biostar گفتن:44: