ممنونم که پاسخ دادیننقل قول:
منم میدونم باید اول مشکل دیکت شدن رو حل کنم ولی میشه یه پیشنهاد بدین که چیکار کنم
Printable View
ممنونم که پاسخ دادیننقل قول:
منم میدونم باید اول مشکل دیکت شدن رو حل کنم ولی میشه یه پیشنهاد بدین که چیکار کنم
خوب دیتکت نشدن خیلی علت ها میتونه داشته باشه مثل کابل نرسیدن ولتاژ کافی به هارد موتور برد هارد یا فریم ویر و سوکت دیتا هارد که اینکار هم باید ببرید به یک مرکز معتبر که براتون درست کنه و به اطلاعات هم آسیب نرسهنقل قول:
دوست عزیز بسیار ممنونمنقل قول:
ولی من هارد رو بردم جایی برای بازگردوندن اطلاعاتم گفتن حتما باید بازش کنن
من شیراز زندگی میکنم شما کسی رو اینجا میشناسید که این کار رو انجام بده
یا حتی اگه جای دیگه ای هم باشه مشکلی نیست
فقط میخوام یه نفر که متخصص هستش این لطف رو بکنه که من هم اطلاعاتم رو داشته باشم هم هاردم رو بتونم بدم گارانتی
یا هر راه دیگه ای که شما به ذهنتون میرسه بفرمایید من انجام میدم
مرسی از وقتی که میزارین
گاهی سرعت انتقال اطلاعات داخل هارد تا 90 مگ هم می ره و به سرعت مثلا یه فایل 1 گیگی رو جابجا می کنه
بعضی موقع هم می شه سرعت از 90 شروع می شه و مدام کم می شه تا به حدود 30 برسه
گاهی هم از اول روی 30 هست
کسی می دونه از چی می تونه باشه؟ (هارد سالمه و اذیت نمی کنه و نوع فایل ها هم برای هر سه حالت بالا یکسانه)
با یه برنامه این اطلاعات رو ازش گرفتم، اون ساتا موردی نداره احتمالا؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آقا حدودا سه ثانیه است!
ممنون
اگه با فاصله 3ثانیه باشه یا میتونه از فریم ویر هارد باشه یا درایور هد هاردنقل قول:
بهتره قبلش هاردروی یک سیستم دیگه و پاور دیگه تست بشه
سلام ...
من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارم ، وقتی کابل یو اس بیش رو متصل می کنم چراغ هارد روشن میشه ولی اطلاعات روی کامپیوتر بالا نمیاد .. ممکنه راهنماییم کنید باید چیکار کنم این مشکل رفع بشه ؟
ممنون می شم
نقل قول:
یعنی هارد تو my computer نیست ؟
یک عکس از disk managment بدین
اقا یه لطف کنید منو هم راهنمایی کنید چیکار کنمنقل قول:
بالاتر پست هم گذاشتم جوابی نگرفتم
من شیراز کسی رو نمیشناسم تهران هم نیستم که بتونم راهنماییتو ن کنم ولی حتما باید به یک مرکز معتبر بفرستیننقل قول: