سلام
الان این خطم روش مخابرات دارم، میخوام جمع کنم بیام فن آوا چجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
الان این خطم روش مخابرات دارم، میخوام جمع کنم بیام فن آوا چجوریه ؟
سلام
دوستان از تبریز کسی هست؟
سلام دوستان
قبلا پارس آنلاین و داتک داشتم که حجم دزدی می کردن ، میخواستم ببینم فن آوا هم اینطوریه یا نه؟ و این که فن آوا فیسبوک رو راحت باز میکنه یا نه؟
سلام دوستان
قبلا پارس آنلاین و داتک داشتم که حجم دزدی می کردن ، میخواستم ببینم فن آوا هم اینطوریه یا نه؟ و این که فن آوا فیسبوک رو راحت باز میکنه یا نه؟
دوستان فن آوا با *ریو که مشکلی نداره؟
چرا داره !نقل قول:
من الان خودم از سرور خودم نمیتونم استفاده کنم :(
===
من 2 ماه 512 نا محدود داشتم برای خانه جدیدم سرویس 1 مگ 3 گیگ ماهانه گرفتم
سرعت روزانه 650 و شبانه 210 دیشب هم 3.5 گیگ دانلود داشتم
به مراتب از سرویس 512 به صرفه تر است و همین سرویس میمونم تا ایشالا سرویس های دو مگ شبانه از راه برسه و شاید هم 2 مگ نامحدود گرفتم برای یک ماه هم که شده :n33:
خدا کنه فن آوا به همین ترتیب کیفیتش رو حفظ کنه چون من از حالا به همه فقط این شرکت را توصیه میکنم
حیف اون 7 8 سالی که مشترک صبانت دزد بودم
منم چند شب با سرعت خفن دانلود کردم حالا هر موقعه شارژ میکنم منفی میزنه تا 300 مگ منفی هم داشتم ولی حیف شد قطع شد! راضی بودم تا 300 مگ هم هر دفعه کم کنه سرعت شبانه زیاد باشه! اگر حجم خریداری شده مهم براتون از 3 گیگ بیشتر برای منو و دوستم حساب میکنه تازه دوستم که مرکز خلوت بوده و هست همیشه خلوته مرکزشون برعکس مرکز ما!نقل قول:
دوستان عزیز شایعه نکنید خواهشا کجا شبانه از حجم روزانه کم میکنه ؟ شما ویندوزتون رو چک کنید ببینید جایی از اینترنت استفاده نمی کنه یا نه
این هم استفاده من از وقتی محدود گرفتم ، من قبل پارس و مخابرات 1.5 سال فن آوا داشتم و توی مشتری مداری حرف اول رو میزنه و از این کارای حجم کم کنه و دزدی حجم نداره اصلا :n29:
دوستان دیگه هم لطف میکنن بگن با *ریو یا *روکسی مشکل دارن یا نه؟
شایعه نیست شما اول سعی کن تهمت نزنی بعد سعی کن کامل بخونی گفتم وقتی سرعت بالاتر از 190 دانلود داشته باشی از حجم روزانه کم میکنه تازه فقط من نیستم دوستم که مرکز مخابراتی خلوت هست هم همینطوره اگر باور نداری ویدیو برات میزارم تا قشنگ باور کنی!ولی بنظرم خوب بود من راضی بودم کلا هیچ موقعه سنگ کسی رو به سینه نزن مخصوصا isp های ایران آخر اینکه وقتی حجم روزانه تمام شد چک بکن ببین منفی برات نمیزنه بعد نظر بده چون میدونی فن آوا شهر به شهر فرق داره شاید نماینده مشهد اینکارو کرده مثل نماینده فن آوای شیراز و رشت که اصلا دانلود شبانه رایگان ندارن!؟نقل قول: