لعنت خدا به ادمایی که این نت رو هی دسکاری میکنن
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
Printable View
لعنت خدا به ادمایی که این نت رو هی دسکاری میکنن
دوستان عزیز
مودمم تی پی لینک ه ..وقتی کامپیوترو خاموش میکنم که از وایرلس مودم استفاده کنم چراغ لینک خاموش میشه بعد به محض اینکه وارد دسکتاپ ویندوز میشم چراغ لینک روشن میشه و از وایرلس میشه استفاده کرد..از وقتی اومدم مخابرات اینطوری شده
:n17:
از اول کانفیک کننقل قول:
مرسی..مودم ریست کردم درست شد..وقتی وی سی آی 35 گذاشتم Virtual Circuit عوض شده بود و تو قسمت Connectionنقل قول:
اومده بود روی حالت idle
2.185.3x عالیه هم سرعت و هم پینگش ولی تک رقمی ها هنوز خرابن سرعت تک کانکشنشون از 0.5مگابیت بالاتر نمیره ولی 2.185.3x کامله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغونه آغا داغون
گوگل اصلا باز نمیکنه همش تایم اوت میده یا باید گوگل رو با آی پی باز کنم یا از بینگِ بدردنخور استفاده کنم
web.whatsapp.com هم اصلا باز نمیکنه چه با فایرفاکس چه با کروم
وارد روز چهار قطعی های ممتد شدیم اصلا ککشون هم نمیگزه وضع نت مخابرات هر روز بدتر از روز دیگه شده فقط پول میگیرن خدمات صفر پشتیبانی صفر مشتری مداری صفر پشتیانی 2020 هم کلا بوق اشغال پخش میکنه نه خبری از جبران قطعی ها هستش و نه کسی به فکر مردم هستش فقط باید تاسف خورد ....
خوب توی سامانه 195 همتون شکایت کنید شاید فرجی شد وقتی یک دفعه شکایات بره بالا ممکنه کاری بکنننقل قول:
شبا واسه من ایستاگرام فیلتر میشه!!!! روز مشکلی نداره
امشب خراب بود وضعیت نت . از 12 تا 4 قطع بود.
دانلود هم ماسید :n35:
برا من عالیه عالی ماشالله:n12:
سلام
از دیشب که نت ها قطع شدن ، امروز صبح با سلام و صلوات وصل شده ولی وضعیت خط من این شده :
خط من تا قبل از این تا 10 مگ می کشید اما الان شده 1600 نهایتا ! نویز خط من از اولش همین بوده
به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه سرویس شما دو مگه ، با سرویس دو مگ انتظار داری داون استریمت چند باشه !! میگم حداقل 2048 ، میگه خوب این چرخشیه ، بالا پایین میشه !
چی بهشون بگم که خطم به وضعیت سابق برگرده ؟
شاید چون تو این وضعیت فعلی مکس ریت شده 1700 خود مودم دان استریم تنظیم کرده روی 1500 و اگه وضعیت خطتون بهتر بشه مجدد دان استریم میره بالانقل قول:
خسته نباشید. من حدودا 10 روزی میشه از سرویس 1 مگ مخابرات استفاده می کنم. هر شب سرعت رو 128 کیلوبایت فیکس میموند چند شبه کلا وسط کار قطع میشه دیشب هم کلا قطع بود ارور DNS میداد. DNS رو باس رو چند گذاشت؟ داناستریمم رو 10 مگ هست. نمیشه سرعت شبانه رو افزایش داد. بعد یه وقت شبانم رو لیمیت نکردن؟ مخابرات ازین کارا نمیکنه؟. قبلا با شاتل کار کردم زیاد لیمیت میکرد.
بعد 2 تا 6 رایگان هست یا 2 تا 7 ؟
نقل قول:نه مخابرات محدود کردن سرعت بلد نیست شما از ساعت 12به بعد آی پی عوض نکن کم نمیشهنقل قول:
از 1-6
پشتیبانیشون میگه از ساعت 2 تا 6 واسه طرح شما رایگان هست (جشنواره نیستم). مطمئنی شما از ساعت 1 تا 6 هست؟نقل قول:
بعد من اگه مودمو ریستارت نکنم با همون ایپی دانلود کنم از حجمم کم نمی کنه؟ (نصابه گفت شب مودمو رستارت کن حتما)
شما از پشتیبانی چیزی نپرس خبر ندارن نیازی هم به ریستارت نیستنقل قول:
حله. خیلی مچکر عزیز.نقل قول:
پشتیبانی ی حرف زیاد میزنه.
از هر 10 تا کلمه ای که تحویلت میده 11 تاش دروغه
سلام
کسی از اینجا ترافیک خریده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمزه کدومتونید؟نقل قول:
با این ترافیک ارزون کاسبی راه انداختی؟
بابا دمت گرم که از آب کره میگیری : ))
بپا کار دست خودت ندی دوست ماهشهری.
وضعیت شبانه نت شما چطوره؟نقل قول:
شنیدم شهر ها با هم ساعت شبانه شون متفاوته واس شما هم از 1 تا 6 هست؟
سرعت شبانه ت چنده؟
عجب آدمای ..... پیدا میشه(کاسبی راه انداختن)نقل قول:
از این سایت نخرید
مشکل واستون پیش میاد
بعضیا چه کارایی میکنن. واقعا متاسفم واسشون.
سلام
برای تست یک گیگ گرفت ازش فعلا که شارژ شد !!
شما احیانا ربطی به اون سایت نداری؟نقل قول:
لعنت خدا بر مخابرات
مستقیما نه ولی کسی که سایت رو راه انداخته می شناسم. هم شهریمونه
آقا
داون استریم شما هم کم کردن!!؟چرا مال منو همین الان کم کردن 2 بار چراغ رانژه پرید الان گذاشتن روی3مگ ،7 مگ بود
خط شما چطوره؟
شکایت میکنم اگه بفهمم بقیه داون استریمشون بالاس
داداش مشخصات خطت رو بذارنقل قول:
Snr پایین نیومده ؟
Attainable Rate چقدره ؟
سلام دوستان
متاسفانه در حال حاضر ADSL بنده قطعه و الان با اینترنت یدکی اومدم !
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟!
پشتیبانی مخابرات بجز 2020 شماره دیگه ای هم داره ؟! یا لااقل شماره ای که بشه با موبایل گرفتش ؟!
از دیروز ظهر ساعت 2-3بود فکر کنم اینترنت قطع بود و ipنمیگرفت تا همین الان یعنی تقریبا 22ساعت
22 ساعت نت قطع بود. لعنت به مخابرات خوزستان و مدیران بی لیاقت
و خدا IP را آزاد کرد :n10:
بالاخره منم به گروه 2.185 و 5.233 اومدم
وضعیت مخابرات تو مرکز تلفن رجایی چطور است؟
دوباره نت قطع شد ! |:
زنگ زدم بشون گقتن مرکزتون مشکل پیدا کرده snr بالا پایین میشه...بد موقع قطع شد منم بد طور داغ کردم نفهمیدم چی شدنقل قول:
من رجایی هستم ..خوبه 2-3 روز نت قطع میشد .لینک برا 6-7 ساعت میپرد .مث اینکه مشکل حل شده الان که راضیمنقل قول:
اگه همینطوری بزارن
اصن 2.185خیلی وضعش خرابه هم تک رقمیش و هم 4x افتضاحن همش تایم اوت
ولی 5.233 عالیه