برای من کلا نت بین الملل قطع شدهنقل قول:
Printable View
برای من کلا نت بین الملل قطع شدهنقل قول:
اینترنت مخابرات کلا قطع شده. سایت adsl.tci.ir هم بالا نمیاد. ۲۰۲۰ هم زنگ میزنم میگه کلیه اپراتورها مشغولند برید تو سایت تیکت ثبت کنید.:angry:نقل قول:
احتمالا یه اشکالی چیزی پیش اومده.
دقیقا برای منم همینطور شدهنقل قول:
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
خب فعلا درست شد. باید ببینیم آیا واقعا مشکلی پیش اومده بود یا داشتن تو سیستماشون تغییری ایجاد میکردن.
فک کنم داشتن شبکه ملی تست میکردن چون قبل اینکه اینترنت قطع شه کامل ملی شده بود مثل آبان :sad:
امروز وقتی اینترنت قطع شده بود، تلفن ثابت هم مشکل داشت. به موبایل میخواستم زنگ بزنم همین که 0936 رو میگرفتم بوق اشغال میزد. با موبایل هم نمیشد به ثابت (خط خونه) زنگ زد.
سلام.
سرویس من 16 بهمن تموم میشه (3 ماهه 1 مگابیت استاندارد غیر حجمی پس پرداخت.)
بعد تموم شدن سرویس چی میشه؟ حجم اینترنت دیگه تمدید نمیشه ؟ یا کلا اینترنت قطع میشه ؟ چجوریه؟
بعد تموم شدن اینترنت قطع میشه تا سرویس جدید بگیرینقل قول:
که می تونی 1 روز زودتر بری تو پنل مخابرات و تغییر سرویس بزنی
یا اینکه صبر کنی تموم بشه و زنگ بزنی 2020 برات سرویس جدید فعال کنن
سلام بله مشکل شما تایید می شه. منم مشکل مشابهی داشتم حضوری به مخابرات محل رفتم گفتند که برای سرویس دهی به مشکل برخوردند و احتمالا سرعت بالاتر از 8 نمی تونند ساپورت کنند و به دلیل شرایط زیر ساختی و ارزش پایین ریال توانایی خرید نت بین الملل ندارند و به زودی برخی سرویس ها هم قطع خواهد شد. من خودم درخواست جمع آوری سرویس زدم. با اینکه به نظرم الان مخابرات از همه بهتر بود ولی به دلیل کارم نمی تونم قطعی نت داشته باشم. توصیه می کنم دوستان از ISP دیگه ای استفاده کنند. (احتمال داره به زودی مخابرات واقعا خصوصی بشه و سرویس ها بدون اطلاع تا 25% افزایش قیمت داشته باشه.) یه لیست جدید هم از قیمت های جدید و پیشنهادی اینجا می ذارم براتون. فردا چک کنید متوجه داستان می شید.نقل قول:
اینکه احتمالا سرعت بالاتر از 8 نتونن بدن و... هم خودشون گفتن؟! اگه این کار رو کنن که ارزش موندن نداره. الان تنها مزیت مخابرات قیمت پایین ترش هست. کیفیتش هم من از اردیبهشت امسال که گرفتم راضی بودم، هرچند پشتیبانی فنی جالبی نداره ولی در کل راضی بودم. اگه هم قیمت ها رو مثل بقیه شرکت ها بالا ببره راحت تر میشه بین شرکتها مقایسه کرد و یه شرکت دیگه رو انتخاب کرد.نقل قول:
سلامنقل قول:
خط من واسه نت 8 مگابیت خوبه ؟ کشش داره ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپین ماندگار 8 مگابیت 40 گیگ ماهانه پس پرداخت سرویس خوبی هست؟ خط من با این وضعیتش کشش رو داره؟
سلامنقل قول:
خودتون قسمت Up/Down Stream رو پاک کردید و خط چین گذاشتید؟! :mellow: تا معلوم نباشه روی چه سرعتی این مقدار SNR رو داره نمیشه نظر داد!
سلام.نقل قول:
الان سرعت دانلودمو نمیدونم چرا آوردن دوباره رو 512 کیلوبیت!!!!
چرا الان اینجوری شده ؟ زنگ زدم 2020 برگشت گفت خط شما 2 مگابیت نمیکشه آوردیم 512 دوباره!!!! چیکارش میشه کرد؟ تغیر سرویس بدم دیگه اینجوری نمیشه؟
گفتم یعنی چی نمیکشه؟؟ برگشت یارو گفت 2 مگابیت و 1 مگابیت روی خط شما ناپایدار هست!!!
سر خود معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن... بابا من 1 مگابیت در خواست زده بودم چند ماه پیش الان آخر قرار داده اینکارو کردن..
همین الان این موضوع رو متوجه شدم .
دوباره سرعتمو روی 512 قفل کردن.
پشتیبانی درست گفته. نویز خط شما خیلی زیاده و بالاتر از 512 با این وضعیت نمیشه ازش گرفت. سیم از سر خط مستقیم بکشید تا مودم تا کیفیت خط بره بالاترنقل قول:
سلامنقل قول:
رفتم پایین با هویه سیم های مسی رو به هم لحیم کردم ( مخابراتبهم پیچونده بود چسبم نزده بود!! ) چسب زدم با فندک گرفتم روش حسابی شد .
الان چطور شده ؟ :
فقط از پارکینگ اینکارو کردم هنوز تو پیریزای خونه رو دست نزدم . ( از داخل پریز های تلفن هم تیکه تیکه هست . )
تأثیری داره؟
آپدیت پست.......
آقا الان رفتم پریز اون یکی اتاقم با هویه و چسب درست کردم چطور شده؟ :
آقا الان تأثیری داره؟ یا کلا بیخیال هویه و ... بشم؟
تو این تایپیک دنبال کنی، بهتره. چون تایپیکش تخصصی تره و یه سری توضیحات هم داره که بدردت می خوره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617035
در این حالت بهتر شده و شاید تا 2 مگ هم بکشه. ببینید اون عدد SNR Margin Down Stream (نسبت سیگنال به نویز) رو باید بررسی کنید که با کارهایی که کردید اومده بالاتر. هر چی بالاتر باشه نویز کمتره و سرعت بالاتری میتونید دریافت کنید. عکس اول 13.8 بود که اگه میذاشتن روی 1 مگ میومد زیر 10 و ممکن بود باعث قطعی بشه. الان شده 24.3 که بهتره.نقل قول:
این مخابرات به معنای کلمه ما رو آسفالت کرد
هر هفته سرعت من از 16 مگ تبدیل میشه به 8 مگ و هی باید تیکت بزنم تا درست کنن :/
از دوستان اینجا شما هم این مشکل رو دارید یا فقط برای من هست ؟
دوست عزیزم این لیست قیمت جدید شون هست که به زودی اعمال می کنن.نقل قول:
این قیمت ها که الان هم هست! مگه برای شما قیمت ها پایین تر بود؟نقل قول:
من 8 مگ دارم ولی 16 مگ بستن، تغییر هم نمیکنه. شما سرویس 8 مگ داری یا 16 مگ؟نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
بله برای من خیلی پایین تر بود، همون سرویس آخری پایین رو من تقریبا 550 پرداخت کردم.
من سرویس 16 مگ دارم منو هی میبندن روی 8 :)نقل قول:
شما که 8 داری بستن روی 16
زیبا نیست ؟ :)
دوستان سرويس سه ماهه 16 مگ حجم بالا ميخوام الان دقيقا فرق اين دوتا چيه
سرویس 16mb استاندارد غیر حجمی - 175 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پس پرداخت
۱۶ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - سه ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)
۱۶ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
استاندارد غير حجمي و سرويس حرفه اي ؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اولی 175 گیگ حجم ماهانه دارهنقل قول:
دومی 130 گیگ
چقدر بی در و پیکر شده مخابراتنقل قول:
حتما به 195 شکایت کنید و اگه رسیدگی نکردن به بازرسی مخابرات هم شکایت کنید.
نقل قول:علاوه بر تفاوت حجم، سرویس استاندارد، 175 گیگ رو هر ماه اضافه میکنن، ولی سرویس کمپین ماندگار حجم کل 3 ماه (390 گیگ) رو یک جا میده. البته در مورد کمپین ماندگار پس پرداخت مطمئن نیستم حجم کل دروه رو یک جا بده، بهتره تیکت بزنید بپرسید.نقل قول:
نقل قول:
منم همین مشکل دارم !
راهی پیدا کردین ؟
سلام.
یک هفتست با اینترنت مخابرات یزد ، نمی تونم رو ps4 آنلاین بشم .
100 بار تماس گرفتم می گن مشکل سراسریه و باید منتظر باشم !
داستان چیه ؟ چرا بقیه آی اس پیا مشکل ندارن ؟
واقعا اگر مشکلی هست بعد از یک هفته نباید رفع بشه؟
اینترنت مخابرت حدود ده روزه به شدت مشکل داره
خیلی سایت ها درست حسابی باز نمیشن. مشخص هم نیست کی قراره درست شه:grrr:
خیلی مسخره شدهنقل قول:
من هیچ وقت از این مشکلات نداشتم
الان یه ماهه هی اینجوری میشه
منم همین مشکلو دارم خط من کشش ۸ مگ نداره اما هر سرعتی تنظیم میکنن باز برمیگرده روی ۸ مگ یعنی من میگم برام میزارن روی ۴ دوباره فرداش ریست میشه روی ۸ مگنقل قول:
برای شما باز خوبه هفتگی ریست میشه برای من هر روز ریست میشه بعضی وقت ها هم روزی چند بار به هرکی هم میگم هیچ فرقی نمیکنه چه پشتیبانی تیکت میزارم چه زنگ میزنم ۲۰۲۰ انگار نه انگار
منم همین مشکلو دارم خط من کشش ۸ مگ نداره اما هر سرعتی تنظیم میکنن باز برمیگرده روی ۸ مگ یعنی من میگم برام میزارن روی ۴ دوباره فرداش ریست میشه روی ۸ مگنقل قول:
برای شما باز خوبه هفتگی ریست میشه برای من هر روز ریست میشه بعضی وقت ها هم روزی چند بار به هرکی هم میگم هیچ فرقی نمیکنه چه پشتیبانی تیکت میزارم چه زنگ میزنم ۲۰۲۰ انگار نه انگار
دوستان الان دو سه هفته اس پینگم از 120رفته بالای 170
کسی مشکل بالا رفتن پینگ بصورت 24ساعته داره؟
Sent from my K00R using Tapatalk
این چه وضعشه انصافا :mellow:...
مودم رو چک کن احتمالا پروفایلت گذاشتن interleaveنقل قول:
تو مخابرات اختلاف 50 تا تو پینگ معمولا به خاطر پروفایله بذاری رو fast پینگ داخل میشه 6 اما رو interleave میشه 55
نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه ماهه همین مشکل رو دارم و البته که همیشه روی FAST بوده. اکثرا 150 به بالا و فقط دو سه روز زیر 100 بود
حتی بازی های آنلاین هم با آی پی مخابرات نمیتونم کانکت شم و حتما باید آی پی عوض کنم:jealous:
پینگ 150 رو فست :weird:نقل قول:
جالبه پینگ interleave از فست بهتره:eh: فک کنم یکی جای این دو تا عوض کرده:D
یه چنتا تیکت بزن پشت سرهم هی بگو مشکلم حل نشده بلکه شاید پشتیبانی فنی باهات تماس بگیره... 195 که دیگ هیچ کاری انجام نمیدن من دو ماهه شکایتم رو وضعیت پاسخگویی مونده.
یه تجربه ای که من از مخابرات داشتم این بود که گاهی اوقات اینا خط رو تنظیم میکنن که با یه مدولاسیون کار کنه و فقط با اون مدولاسیون پینگ کمی میده. الان همین خط رو ADSL2+ تست کردم پینگ 15 تا بالاتر رفت اما روی g.dmt پینگم 123
رو مد های امتحان کنین شاید مشکلتون حل شد.
من سرویس 16 مگ 3 ماهه ثبت نام کردم و در کمال ناباوری در کمتر از 24 ساعت خط رو تحویل دادن!
این اوضاع خطم هست:
چرا روی 3 مگ بستن؟ با تیکت دادن درست میشه؟
تیکت بزنید، کیفیت خط هم که مشکلی نداره، مجبورن درست کنن.نقل قول: