ونقل قول:با تشکر از دوستان . زنگ زدم چند بار .سه تای اولی گفتن خطت همینو کشش داره ولی با اطلاعاتی که دوستان دادن وبراشون توضیح دادم بالاخره یکیشون نمیدونم چیکار کرد که سرعت م تا 40 تا بالا رفت :n40:نقل قول:
Printable View
ونقل قول:با تشکر از دوستان . زنگ زدم چند بار .سه تای اولی گفتن خطت همینو کشش داره ولی با اطلاعاتی که دوستان دادن وبراشون توضیح دادم بالاخره یکیشون نمیدونم چیکار کرد که سرعت م تا 40 تا بالا رفت :n40:نقل قول:
دوستان کسی اینجا نداریم شاتل داشته باشه یا دوستش.....؟
می خوام بیام شاتل ولی می ترسم مثل سال پیش پینگم با 8.8.8.8 بالا 350 باشه!!!!
چه خبره ؟نقل قول:
اینطور نیست داداچ
من برا فامیلمون خریدم 8 مگ سرعت میده و خوبه
بحث سر سرعت نیس!نقل قول:
شاتل همیشه یکی از گند ترین پینگهای رو داشته با خارج :|
موندم ریسک کنم اخر ماه برم شاتل یا نه؟
شاتل-یاغچیاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس گیم فعال کردی یا نه؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه میام اخره ما چون جدل خسته شدم از اسیاتک و قطعی هاش!!
الان این خوبه؟ با سرویس گیم هم میشه 150 اینا اونم در بهترین شرایطنقل قول:
آخرین باری که من استفاده کردم همینجوری بود حتی با سرویس گیمینگ.نقل قول:
اگه گیم میخوای بیا مخابرات. من با اینکه وضعیت خطم بده ولی راحت 100 تا 120 میگیرم.
دوستم شاتل داره ولی از قیمت هاشم راضی نیست. میگه خیلی گرونه و تازگیا هم گرونتر هم شده.
الان مخابرات وضعیتش از همه بهتره فک کنم. هم تو قیمت و هم تو پینگ. البته شاید مثل من مجبور بشی دیتا ریتتتو بیاری پایین تا خط stable بشه.
من با مخابرات پینگ تابناکم ۱۵ هست و پینگ ۴.۲.۲.۴ همیشه زیر ۸۰ و اکثرا ۷۳-۷۴
Sent From My Master Mind Z3+
براکاربرمعمولیخوبهنقل قول:
برا حرفه ای فکر کنم ماکس نت بهتر باشه
البته ماکس نت هم سرویسهاش خیلی گرونن و اقتصادی نیستند
مخابرات من چند روزیه که سرعت خط 2 مگم رو روی 50KBps محدود کرده .... هم شبانه هم روزانه :n36::n34::n35::n38::n37:
زنگ بزن پیگیری کن !نقل قول:
من هم سرویس 512 مخابرات دارم مرکز رحیمیان (پل قاری) :نقل قول:
البته سرعت دانلود با دانلود منیجر هم حدود 130 هست
نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من تو حالت 3G و LTE باند 3 >شهر تبریز
مثل اینکه محدودیت 8 مگابیت وجود داره سیم کارت هم یوسیم هست
دوستان همراه اولی تبریزی شما هم اینطوره سرعتتون؟
اینم یه تست از پارس انلاین که امروز وصل شده با پروفایل گیم!!!
تست سرعت پارس آنلاین
بله متاسفانه اکثر سیم کارت های همراه اول محدودیت 8 مگابیتی دارن ! مثل سیم کارت مننقل قول:
بعضی ها میگن مجددا سیم کارت جدید بگیری اجتمال زیاد حل میشه
آخه اول تست سرعت تا 20 مگابیت میره بعد میشه 8 فک کنم محدودیت نرم افزاریهنقل قول:
اره دیگهنقل قول:
نرم افزاریه
ولی من کلی پیگیری کردم راهی برای حلش نیست
خود پشتیبانی ام بهم گف دوباره سیم کارت رو عوض کن
Sent From My Master Mind Z3+
سلام دوستان کسی سرویس 1مگ یا 2مگ نامحدود مخابرات داره سرعتش چنده مرسی اگه راهنمایی کنین
سلام بچه ها من اینترنت 2020 مخابرات دو هفته است خییل قطع و وصلش زیاد شده اذیت می کنه مال شما هم اینطوریه
من اینترنتم تا دیروز همین وقت مشکلی نداشت ! ولی یهو همه چیز تغیر کرد ! پینگ نجومی شد و تایم اوت شدید و از شب هم تا به الان قطعه و اصلا وصل نشده :|نقل قول:
همراه اول هم از دیروز قاط زده بود ! تایم اوت و پینگ بالا بود ! الان یکم بهتر شده
سلام دوستان
در مورد اينترنت مخابرات، اين سرويس غير حجمي يک مگابيت چطوريه؟ منظور از غير حجمي چيه؟
در ضمن به نظرتون مخابرات بهتره يا صبانت یا های وب؟
امروز یکی از دوستان داشت تعریف های وب رو میکرد.
همون سرویس نامحدوده که اسمشو عوض کردن ! محدودیت حجم داره برای سرعت بالا و بعدش سرعت عادی میشه :|نقل قول:
دوستان براي جمع آوري مخابرات بايد زنگ بزنيم؟ چون من توي پروفايل کاربري و اينا لينکي پيدا نکردم
گاها تلفنی هم جمع اوری میکنننقل قول:
الآن زنگ زدم برا جمع آوری ، یه خانم برداشت همچین برخورد کرد که حالم به هم خورد :n21:
فعلا چون یه مقدار حجم باقی مونده، قرار شد هر وقت اون تموم شد تماس بگیرم.
این بار اگه اونجور جواب بدن تصمیم دارم بهش بگم چرا مثل سگ گاز میگیری؟ و گوشی رو قطع کنم.
دوستان ما به تازگی به یک ساختمان نقل مکان کردیم که 45 واحد داره و کلا 4 تا ساختمان هست که در کل میشه 180 واحد . هنوز از مخابرات تلفن برای این ساختمان ها وصل نشده و مخابرات میگه برای هر 4 ساختمان باید پول رو بیارید تا بیایم زمین رو بکنیم و دم و دستگاه نصب تلفن رو بزاریم :n02:
الان سوالم اینه که اگه خط تلفن رو مخابرات بیاد وصل کنه ایا میشه روی این خط adsl خرید ؟ یا مشکلات فیبر نوری و pcm و ... به وجود میاد ؟
چند تا شرکت هم تبلیغات اینترنت پرسرعت مجتمع های مسکونی رو اورده بودن که مثلا مکس نت رو نگاه کردم قیمت هاش از 4g ایرانسل بیشتره !!!؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان ما به تازگی به یک ساختمان نقل مکان کردیم که 45 واحد داره و کلا 4 تا ساختمان هست که در کل میشه 180 واحد . هنوز از مخابرات تلفن برای این ساختمان ها وصل نشده و مخابرات میگه برای هر 4 ساختمان باید پول رو بیارید تا بیایم زمین رو بکنیم و دم و دستگاه نصب تلفن رو بزاریم :n02:
الان سوالم اینه که اگه خط تلفن رو مخابرات بیاد وصل کنه ایا میشه روی این خط adsl خرید ؟ یا مشکلات فیبر نوری و pcm و ... به وجود میاد ؟
چند تا شرکت هم تبلیغات اینترنت پرسرعت مجتمع های مسکونی رو اورده بودن که مثلا مکس نت رو نگاه کردم قیمت هاش از 4g ایرانسل بیشتره !!!؟؟؟؟؟
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد ! مگر اینکه فیبر باشه که در اون صورت فقط مخابرات میتونی بخری
سلام بر همشری های گرامی
مدتی هست که یه مسئله ای ذهنمو درگیر کرده گفتم با شما هم در میوم بذارم.
من بمدت تقریبا 8،9 سال هست که مشترک هماراسیستم هستم و تا این مدت (با شرایط قیمت و سرویس دهی شرکت های موجود البته) راضی بودم و هستم. یکی از خوبی های همارا تو این اوضاع بچاپ بچاپ مشتریِ سرویس های ADSL شرکت های مختلف هست و هزینه های زیادی رو برای خرید حجم های کم و سرعت های کم میدیم ولی دیگه به یک نوع عادت روتین بدل شده و اکثرا شکایتی نداریم از سرویس های قرون و حجم های کم؛ همارا یک خوبی داره اونم اینکه تو ایام بخصوص (که معمولا ماهی دو بار یا حتی بیشتر) تخفیف های ویژه میده مثلا 50% تخفیف برای حجم 50 یا مثلا 100 گیگ و... . اما سوای این تعاریف یک مسئله ای که هست و مطمئنم تنها مربوط به همارا نیست و اکثرا شرکت ها حتی بیشتر از همارا از این واژه سوءاستفاده میکنن واژه نویز خط تلفن هست!!! بارها شاهدش بودم از طرف دوست و آَشنا که این ایراد رو بهشون گفتن اونا هم به همون سرعت قانع شدن!
ببینید دوستان اگه قضیه رو بخوام بشکافم اینطوری بذارید بگم که چیزی به اسم نویز در مبحث ADSL وجود داره و به وفور خیلی ها بهش برخوردن و آشنایی دارن اما اگه ایراد از سیم کشی باشه قابل حل هست اگه با اسپلیتر یا بقول معروف نویزگیر باشه اونم قابل حل هست و البته چندتا ایرادات دیگه مثل نزدیک بودن پریز برق با تلفن و لوازم برقی فشار قوی کنار تلفن که میتونه موجب نویز و کاهش و نوسان سرعت ADSL بشه یا فاصله با مرکز و چندین دلیل تخصصی دیگه اما واقیعت امر اینه که اکثر شرکت ها از این واژه نویز سوءاستفاده میکنن و بنوعی مشترک رو یک بی سواد از همه جا بی خبر حساب میکنن. خیلی ها با این واژه آَشنا هستن و به سرعت کمتر از سرویسشون و پولی که پرداخت میکنن قانع شدن اما من پیگیری کردم و به نتیجه رسیدم. من قبلا هر سرویسی که خرید میکردم بیشتر از 3 مگ رو نمیتونستم استفاده کنم یعنی فرضا اگه پول سرویس 4 مگ یا بیشتر رو میدادم سرعتم نهایتم رو 3 مگ قفل میشد و بنا به گفته بخش فنی همارا این ایراد از نویز خط تلفن ما بود سالها به این گفته اونا قانع بودم تا اینکه مدتهاست گاها به دانلود آنی و روزانه با سرعت بالاتر از حد سرویسم نیاز پیدا میکنم سرویس نیترو 2 روزه یا 4 روزه میخرم که سرعت دانلود نهایتا 300 کیلوبیت تا 400 باقی میموند ولی بیشتر اوقات سرعت نیترو به سرعت سرویسم که الان 1 مگ هست کاهش پیدا میکرد و دانلود کمتر از سرویس 1 مگ رو بهم میداد در حالی که سرویس نیترو تا 16 مگابیت میرسه زنگ میزدم پیگیری میکردم بهم میگفتن شما خطتون دارای نویز هست کاری از دست ما بر نمیاد ولی سرویستون یا خط (یا چندتا واژه قلمبه دیگه که مشتری معمولی ازش سر در نمیاره) ریست میکنیم شما مودم را خاموش و روشن کنید ببینید درست شد یا نه (و واقعا هم درست میشد و 003 یا 400 کیلوبیت هم میرسید)
ولی امااااااااااا همین هفته پیش همین سرویس رو خریدم. و باز هم همون آش و همون کاسه! با سرعت حتی کمتر از حد سرویس خودم بهم سرعت دانلود میداد. فورا زنگ زدم که این چه وضعیه گفتن شما خطتون نویز داره بهتره فکری به حال خط تلفنتون بکنید کاری از دست ما بر نمیاد گفتم من مشتری یکی دو ماهه شما نیستم من اکثر سرویس های شما رو امتحان کردم و هر بار که سرویس با سرعت بالای شما رو خریداری میکنم و سرعتم تا 4 مگ میره بالا چرا با هربار خرید من باید بهتون زنگ بزنم که سرعتم بره بالا!؟ چرا هر بار زنگ میزنم حرف تکراری میزنید. من چیکار باید بکنم که نکردم خطم نویز نداشته باشه؟ خلاصه با کمی حرف و حدیث از طرف من و متصدی بخش فنی ایشون گفتن من سرویس شما رو میذارم تا انتها ولی بهتون قول میدم سرویستون بدلیل نویز شدید هی قطع و وصل میشه مایلید امتحان کنید گفتم بله که مایلم شما بذارید بالا همون تلفنی گفت حالا سرعتت رو تست کن سرعت من از 300 تا 400 کیلوبیت رسید به 1 الی 1.5 مگابیت!!! نتم هم اصلا قطع و وصل نشد که هیچ خیلی خیلی هم بدون نوسان با سرعت بالا دانلود میکرد و از طرفی وب گردی میکردم. بعد از یک هفته دوباره الان سرویس نیترو خریدم بازم هم سرعتم بالاست. پس این همه نویز و حرف های ریز و درشت دروغ دیگه چی بود میگفتن این همه مدت که خط من تا 3 مگ کشش داره!؟
ماشالا!نقل قول:
همه اینایی که شما میگی درست ! ولی دلیل این بهبود وضعیت تغیرات داخلی هماراست :n02:
به زودی بهتر تر تر هم میشه :n02:
سلام اگر ممکنه شمارتونو برام پیام خصوصی کنید چک کنم ببینم مشکل چی بوده .نقل قول:
دوستان دیگری هم که همارا دارن و مشکل خط یا افت سرعت دارن بهم پیام بدن ، سعی میکنم در اسرع وقت پیگیری کنم براتون.:n01:
دوستان
آسیاتک قبلا حجم آپلود رو رایگان حساب میکرد اما الان ورداشته
ولی من مخابرات و صبانت که داشتم، موقع خرید سرویس، فک کنم 20% حجم رو بعنوان حجم آپلود اضافه میکردن رو سرویس (مثلا سرویسی با حجم 4 گیگ میخریدی ولی 5 گیگ میدادن)
این درصدی که گفتم درسته؟ موقع خرید ترافیک اضافی هم این درصد اضافه میشه؟ درصدد شکایتم و میخام مطمئن شم.
هزار ماشالله!نقل قول:
به هر دلیل هم که باشه اولا اصلا جایی برای شکلک خنده نبود دوما میتونستن بصورت عمومی اعلام کنند!
نقل قول:
ممنون از توجهتون
فرستادم.
بلهنقل قول:
یا ۲۰ درصد میان رو دانلود
یا رایگان
Sent from my D6633 using Tapatalk
25% درسته. اگه آسیاتک داری برو 195.ir شکایت ثبت کن. برداشتن آپلود رایگان نوعی تخلف هست و... تو تاپیکش نوشتیم
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم .. یعنی قطع و وصل زیاد بعضی مواقع بعضی شب ها مخصوصا که واقعا اعصاب خورد کن میشه ...
شماره adsl رو برام پیام خصوصی کنید چک کنم.نقل قول:
اقا این مخابرات دهن سرویس چرا طرح صد دانه یاقوت یکساله رو برداشته کرده 6 ماه اونم بدون تغییر قیمت !