http://www.youtube.com/watch?v=XMPXIZHUldo&feature=player_embeddedنقل قول:
samgun عزیز اینو جای امضاش گذاشته . ببینش . تفاوت بین forza motorsport 4 .
gran turismo 5 . عکس واقعی که نگاه کنید بازی forza motorsport 4 گرافیکش از عکش طبیعی هم بالاتره .
http://www.youtube.com/watch?v=XMPXIZHUldo&feature=player_embeddedنقل قول:
samgun عزیز اینو جای امضاش گذاشته . ببینش . تفاوت بین forza motorsport 4 .
gran turismo 5 . عکس واقعی که نگاه کنید بازی forza motorsport 4 گرافیکش از عکش طبیعی هم بالاتره .
ممنونم بابت توضیحات. پس مهم نیست که کدوم درایور رو میگیرم؟ مزایا و تفاوتهای خاصی ندارند برای ما جز هک شده بودنشان ؟نقل قول:
ببینید من اصلا برام مهم نیست چه بردی خوبه کدوم بده به من بگید من بخوام بهترین ایکسباکس رو تهیه کنم چه مدلی باید بگیرم با چه مشخصاتی از قبیل درایور، برد، مدل و ...نقل قول:
قیمت رو هم بگید حدودا.
دسته دوم رو هم باید خودم تهیه کنم، درسته !؟
ممنونم.
الن جدیدترینش اسلیمه که نوش هم گیر میاد درایوشم باید 0225 باشه که به زودی هکش می بادنقل قول:
دوستان از محبتتون ممنونم.... ولی من کاره ای نیستم که به من بابت پاساژ خوشدلی و خرید
پیام میدید...
قیمت ها را من در جریان نیستم ولی این آقا محسن برید پیشش...
بعداز ظهر ها هست...
هفته دیگه قرار بره تایلند 1سری فالکوون بیاره....
اههه ....
این تلویزیون اشغاله همیشه نمیشه بازی کرد :| رو اعصابه به شدت ! :|: دی
نمیشه این صدای مانیتوری راحت تر درست کرد ؟! این کارا که گفتین خیلی سخته : دی
این کابل که گرفتم یه سرش میخوره به کنسول ( جای همون کابل ۳فیشه خودش )یه سرشم یه تیکه داره DVI یه تیکه هم داره که ۳تا فیشه رو اون سرش هم که میخوره به کنسول یه سوییچ هست برای تغیر به حالت vga و av .... روی اون سرم که میخوره به کنسول جای اپتیکال آدیو داره ( فکر کنم ) : دی .. نمیدونم این سوراخه چیه ... عجیبه شکلش :دی
بهترین مدل با همه ی تجهیزات باندل همراه با کینکت هست(250گیگ) من خودم قیمت هارو ندارم..نقل قول:
درایو هم برای کپی9504 باید باشه...
بله میتونید شایدم باندل ها دسته دوم هم داشته باشند..
در ظمن ما در بحث کنسول بهترین نداریم کاملا سلیقه ای هست برو به ایت لینک و انتخاب کن
البته باندل گیرز هنوز نیومدهکد:http://www.xbox.com/en-US/xbox360/consoles
دوستان به جز لایو سایتی برای دانلود تم ندارند؟؟
داداش بپرس ببین این آقا محسن مخشو با چی تاخت زده :دینقل قول:
آخه مگه مریضه فالکون میاره :دی شما می تونی دلیل بیاری که چرا فالکون می تونه بهتر از جاسپر باشه؟؟؟
مث که اصلا شما کلا پرتی ها :دی فالکون مگه مدله :دی فالکون برده که توی فت بوده و خیلی وقته از رده خارجه و جاسپر اومد جاش...
گفته میشه که باندال کینکت درایوش 0500 هست که به این زودی ها -- نمیشه پس سراغ باندال کینکت نرید و کینکت رو جدا بگیرید.
در ضمن 8 روز دیگه کیت و چیپ کذایی برای 0225 عرضه میشن ولی کی و با چه قیمتی به ایران برسه معلوم نیست پس ممکنه بیشتر از یک ماه دیگه منتظر بمونید و حتی قیمت هم بیشتر از یه 9504 -- شده بدید.
در مورد مقایسه هم برای بازی crysis 2 () رو ببینید.روی xboxوpcوps3 مقایسه شده.کد:http://gamingbolt.com/crysis-2-ps3-vs-xbox-360-vs-pc-1080p-hd-comparison
داداش چرا توهین می کنید؟نقل قول:
حتما موردی برای خودش می سنجه که میاره...........
در ضمن فالکون مزیتی که نسبت به اسلیم و امثال آرکید داره نوع تغذیه برق و نوع ولتاژ سینوسی هست که داره...که فکر می کنم حداقل هر کی باشه این موردو تایید می کنه....
در ضمن آلان فالکون قیمت مناسبی داره....شما پیشنهاد می کنید چی بیاره؟
اصلا چی میل دارید؟ عاشق چی هستی برات فرنچ کنم؟
شما می تونید برید 1 مدل چسلیم بخری...
دلیل اصلیش قیمت پایینشه...
همه که مثل شما نیستند....قیمت پایین برای خیلیا مهمه....
امیدوارم ناراحت نشی ولی به نظر من این آقا پرت نیست چون اگه پرت بود تو این کار نمیزد...///
دوستان لطفا دعوا و بی احترامی نکنین به هم دیگه نا سلامتی اینجا فروم ممخصوص مشکلات شما در مورد 360 هست .نقل قول:
هر صفحه ای رو نگاه می کنم می بینم دارین با همدیگه دعوا می کنین .
اگه تند حرف زدم منو به بزرگی خودتون ببخشید .
داداش من دعوا ندارم من اطلاعات می دهم...نقل قول:
اگه کسی اطلاعات دقیق داره باشه من هیچی نمیگم...
ولی هر کی وقتی میاد 1 چیزی میگه خوب همینه...
اول اون آقا توهین کرد....در ضمن اگه فالکون بد بود کسی نمیخرید....
بابا .........دادا............طرف نداره بده 800 تا 1 تومان پول کنسول بده...
بعدا داری تو دلشو خالی می کنی ؟ میگی فالکون آشغاله؟
ببینم اگه مثلا بهترین ماشین پژو باشه هر کی بره سراغ پیکان و رنو و ماشینهای متفرقه مخش تاب داره یا ماشین آشغال داره سوار میشه؟
خوب مناسب با بودجش داره خرید می کنه....
والا اگه قیمتها نجومی نبود همه بهترین ها رو داشتند..........
من یه اکانت 4200 پویت اروپا خریدم که به دلیل امریکایی بودن اکانتم در ایکس باکس نمیشه فعالش کرد
به همین دلیل میخوام بزارمش برای فروش
ایا راهی برای استفاده ازش وجود داره؟
ممنون میشم اگه زاهنماییم کنید
مرسی
اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه . ممنون می شمنقل قول:
یه برنامه هست به نام modio هست که میشه با هاش تم ساختنقل قول:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
باید ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کنی و v.p.n سرور آمریکا رو با ایکس باکس شیر کنینقل قول:
نوشته شده توسط Tohid
داداش چرا توهین می کنید؟
حتما موردی برای خودش می سنجه که میاره...........
در ضمن فالکون مزیتی که نسبت به اسلیم و امثال آرکید داره نوع تغذیه برق و نوع ولتاژ سینوسی هست که داره...که فکر می کنم حداقل هر کی باشه این موردو تایید می کنه....
در ضمن آلان فالکون قیمت مناسبی داره....شما پیشنهاد می کنید چی بیاره؟
اصلا چی میل دارید؟ عاشق چی هستی برات فرنچ کنم؟
شما می تونید برید 1 مدل چسلیم بخری...
دلیل اصلیش قیمت پایینشه...
همه که مثل شما نیستند....قیمت پایین برای خیلیا مهمه....
امیدوارم ناراحت نشی ولی به نظر من این آقا پرت نیست چون اگه پرت بود تو این کار نمیزد...///
دوستان لطفا دعوا و بی احترامی نکنین به هم دیگه نا سلامتی اینجا فروم ممخصوص مشکلات شما در مورد 360 هست .
هر صفحه ای رو نگاه می کنم می بینم دارین با همدیگه دعوا می کنین .
اگه تند حرف زدم منو به بزرگی خودتون ببخشید .
من 1 عکس رو رو xbox م والپیپر کردم چطوری باید عکس اولیشو برگردونم ؟
دوستان به نظرم اسلیم از همه بهتر هست واقعا اگه اسلیم ها به راحتی ه ک می شدن کسی مدل های فت رو می خرید خوب به نظرم غیر واقعی ار فت ها دفاع نکنین من دو تا فت داشتم و الان اسلیم دارم و در کل به نظرم از خیلی نظرها اسلیم مناسب تر و مقاوم تر هست. به نظرم از اون ور کسی می خواد بخره 0225 بهترین انتخاب هست به زودی هم ه ک خواهد شد فقط صبر لازمه
سلام بچه ها...ميخوام يه هارد بخرم واسه كنسولم...
لطفا قيمت به روز هارد 80 و 120 گيگ رو بگين چنده ؟؟؟
راستي اگه بگيرم تقلبي يا اصلي داره يا همه يه جوره ؟؟؟
فقط قيمت رو بگين...
لینک دانلود این برنامه رو میزاری کار باهاش چه جوری هاست؟نقل قول:
وقتي باطري دسته كم ميشه چجوري چراغ ميده ؟؟؟
چراغ ١،٤ با هم و چراغ ٢،٣ با هم چشمك ميزنن ؟؟
آره درسته:8::8:نقل قول:
بعد بازي pause ميشه ؟؟
من وسط بازي اون دكمه وسط دسته رو ميزنم باطري ٣ خط شارژ داره اما تي اينجوري چشمك ميزنه !!
چجو رياس :31:
مال من که میچرخه!
باطریت مشکل دارهنقل قول:
باطریت چی هست؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
خیلی ساده برو تو اون جایی که آواتارت هست بعد تم رو عوض کننقل قول:
آقا من یه چیزی میگم ولی لطفا منا نکشید رفتم شدیدا تحقیق و به این نتیجه رسیدم که گرافیک و رم ps3 دو برابره xbox هست . و من از تهران یه 160 gb میگیرم . راستی بازیهای انحصاریشم که خداست .:31:
هارد 80 نیستنقل قول:
هارد 120 فکر کنم 75 تومن باشه
در دو نوع اورجینال و ه ک هست و هیچ تفاوتی از نظر کارکرد ندارن فقط قیمتش فرق می کنه
موقع خرید حواست باشه پول اورجینال رو ندی و هارد ه ک شده بخری
اقا بحث بين ps3 & xbox نكنين خواهشا .. الان ميشه دعوا :31:
باطري سوني ه رو دسته بود ..، نزنه دسته رو خراب كنه :31:
--------
به طور عجيبي با هيچ بازيي غير بلك اپس حال نميكنم :31: رفتم just cause 2 & AC:BH & POP:TFS گرفتم اصلا حال نكردم باهاشون !!!
چه بازيايي بگيرم الان ؟؟
دد اسپیس 2 ( dead space 2 ) این بازی ماهه .نقل قول:
نقل قول:
لینک دانلود این برنامه رو میزاری کار باهاش چه جوری هاست؟
محتوای مخفی: اینم لینک
فکر کنم از عکس واضح باشه
اگه سوالی بود در خدمتم
بازيش كردم رو pc تكراريه ديگه !!!
از بازياي قديمي بيشتر پيشنهاد بدين دوستان ... من تقريبا هيچي بازي نكردم :31: ( جز dead space 2 - cod1,2,4,6,7 - crysis1, MOH )
رد دد عالیهنقل قول:
mafia 2 هست ولی فقط گرافیک داره مگه نه خیلی مزخرفه . ( ولی به گرافیکی داره خــــــــــفـــــــــــــ ـن )
میشه بگید منبع تحقیقتون کجاس ؟نقل قول:
آقا من یه چیزی میگم ولی لطفا منا نکشید رفتم شدیدا تحقیق و به این نتیجه رسیدم که گرافیک و رم ps3 دو برابره xbox هست . و من از تهران یه 160 gb میگیرم . راستی بازیهای انحصاریشم که خداست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چونکه زنگ زدم به یه سری استادا این چیزا . کسایی که همه اطلاعاتا را دارن و هر مغازه ای رفتم همهشون ps3 تموم کرده بودن و یا یکی داشتند و همهشون گفتند ps3 بگیر .:31:نقل قول:
سخت افزار ps3 كه فكر نكنم فرقي داشته باشه با اكس باكس اما من شنيدم كه فرقشون توي cpu وvga هستكه يكي ( دقيق يادم نيس ) vg قوي تر و ديگري cpu قوي تر داره ...
اما اين برتري خيلي كم ps3 سودي براش نداره چون شركتا نميتونن بازيي بسازن كه از تمام قدرت سخت افزار استفاده كنه و بازي هاي مولتي پلتفرم اول براي xbox ساخته ميشن بعد پورت ميشن براي ps3 ( اينم تو همين انجمن خوندم اينطور كه يادم مياد )
البته من بشخصه هر دو كنسولو قبول دارم و فن هيچ كدوم نيستم ...
( بحثو ادامه ندين ديگه :31: )
ببین پی اس 3 قدرت سخت افزارش بالاتره... ولی دست برنامه نویسا تو استفاده از قدرتش بستست و بازیا از تمام قدرتش استفاده نمی کنن... دو برابر هم نیست... فقط یه کمی بیشتره... و به خاطر اینکه برنامه نویسا نتونستن از تمام قدرت پی اس 3 استفاده کنن لگ توی بازیای ایکس باکس کمتره و به دلیل استفاده از یه سری تکنولوژی های گرافیکی هنگام پردازش یه سری افکت تصویری اضافه میشه که واقعا گرافیکو خفن میکنه... خرید بازی واس PS3 هم که نگووووو خیلی خیلی سخته باید هارد یا کنسول ببری بیرون واست بازی بریزن که بازیاشم مغازه های درپیت که بازی ایکس باکس دارن رو ندارن...اون وخ سونی هم ساعتی یه بار :دی یه آپدیت جدید میده بیرون اون وخ یکی دو ماه طول می کشه کپی خور شه... به محظ اینکه اون قبلیه کپی خور شد (یه روز بعدش :دی) سونی یه آپدیت جدید میده باز باید 2 ماه واس جیلبرکش صب کرد... بازیای جدید هم که میان به آخرین آپدیت نیاز دارن و همین باعث میشه که هر بازی رو تقریبا با تاخیر 2 ماه بازی کنین :دی این موضوع هم سلیقه ایه ولی به نظر من دسته ایکس باکس خیلی باحال تره... و نکته خیلی مهم اینکه ایکس باکس کینکت داره... که موو در برابرش به قول یکی که فک کنم آقا سعید بود شوخی بیش نیس :دیخلاصه بگم که توی بازیایی که واس هر دو تا کنسول اومدن ، با وجود اینکه PS3 قدرت سخت افزاری بالاتری داره ، ایکس باکس گرافیک بالاتر و فریم بالاتر و لگ پایین تری داره...
بازیایی که گرفتی چرتن... گرز آف وار 1 و 2 رو بگیر تهشه... بتمن آرخام اسایلوم هم بگیر حرف نداره... مرتال کامبت هم یادت نره :دی ردددردمپشن :دی همون رد دد خودمون :دی اون که تهشه :دی الن ویکو بگو :دی ال ای نویر کجاس؟؟؟ بگردین پیداش کنین :دینقل قول:
این بازیا رو من گرفتم خیلی ردیفن :
Batman : Arkham Asylum
Gears of War : 1-2
Dragon Age 2 : خریدم ولی بازی نکردم ببینم باحاله یا نه :دی
Red Dead
Alan Wake
L.A Noire
DiRT 3
واس کینکت :
Deca Sports Freedom (اینو خودم ندارم ولی به نظرم باحاله)
Kinect Sports
Dance Central اینو حتما بگیر خیلی از دموش کامل تره...
Virtua Tennis 4
بقیه بازیای بازیای کینکت دیگه تقریبا مث همینن... چن تا اسپورتز و دنس دیگه هم هست باحال نیستن... جوی راید باحاله که سریع تکراری می شه و همون دموش پاسخ گوئه و مایکل جکسون که افتضاحه...
کینکت بازی زیاد داره که من نمی دونم باحالن یا نه ولی اینایی که گفتم به جز اونی که ندارم خودم تضمینین :دی بالاییاش هم همینطور :دی
یه سوال از کجا می تونم بفهمم درایوم چیه و چیه ؟ D: یعنی هم شمارش هم سامسونگ و هیتاچی و اینا
با اجازه تون گرافیک xbox هست 256 ولی از پی اس تری 512 هست . به نظرتون این دو برابر نیست؟؟؟؟؟:31:نقل قول: