اینترنت ADSL ش تو منطقه ما که فاجعه تمام عیار بود. همه چی بد بود انصافا. من حتی اگه فیبر هم این چند سال میدادن طرفشون نمیرفتم ...نقل قول:
Printable View
اینترنت ADSL ش تو منطقه ما که فاجعه تمام عیار بود. همه چی بد بود انصافا. من حتی اگه فیبر هم این چند سال میدادن طرفشون نمیرفتم ...نقل قول:
اونم گرون میکنه به زودی و همشون گرون میکنن محاله شرکتی پایین تر از قیمت مخابرت سرویس ارائه بده .نقل قول:
یک خرده ارزونتر درمیاد ولی خوب قابلیت مانور داره.نقل قول:
سلام.
سمت ما تازه قراره این هفته بیان برای نصب ، مودم و پنل اینا هنوز خبری نیست. از بس معطل کردن شانسمون یهو دو برابر شد قیمتا
ببین ارزونتر که در میاد فرض کن ماهی 50 تومن که رو قبض تلفن بدی برای هزینه اتصال، بسته ترافیک 500 گیگ هم میگیری با مالیات میشه 890. ولی الان تعرفه سرویس یکماهه 450 گیگ با مالیات میشه 990. یعنی در واقع اونجوری که من میگم 50 گیگ بیشتر، 50هزارتومن پول کمتر. ولی صحبت من بیشتر اینه اگه ترافیک رو با انقضای ماهانه بدن که هیچی ، اما اگه انقضا مهلتش تا پایان قرارداد یکساله باشه، حداقل برای کسیکه مصرفش کمتره خیلی خوبه. من خودم یه 1000 گیگ بگیرم فک کنم 4 ماهی کافی باشه.
از روی بندهاش نمیشه گرفت مبهمه، روی ستون مربوطه در جدول قیمت هم زده "قیمت ماهانه". سرعتش و زده تا 300 مگ! از اونور گفته امکان خرید بسته های ترافیکی مطابق با نیاز سالانه! کلا یرخیه اگه امروز حوصله ای بود زنگ میزنم 2020.
دیگه یکم پا به سن گذاشتیم منم زمانی دانلود زیاد میکردم، ولی در نهایت شد یه ارشیوی که به ندرت وقت میشه یه سری بهش بزنم.
من الانم ذوق دانلود رو دارم ولی دیگه هم هزینه های هارد خیلی بالاست هم دیگه بسته های شبانه بدردبخور نیست. قبلا با همون نت نامحدود همراه میتونستی ماهی نزدیک 300 گیگ بگیری (با سه مودم یو اس بی 900 گیگ ماهی میشد دانلود کرد). ولی الان مثل اینکه هم ساعت رو کم کردن هم حجم رو هم سرعت محدودیت رو. نت روزانه هم روزبه روز گرونتر. فکر کنم تابستون 2 سال پیش هارد اکسترنال 8 رو گرفتم 11 تومان الان 60 تومان هست. با این هزینه دیگه دانلود کردن لذت نیست، هدر دادن پوله.
نقل قول:
اونم گرون میکنه به زودی و همشون گرون میکنن محاله شرکتی پایین تر از قیمت مخابرت سرویس ارائه بده
آره مخابرات ارزونترینشون هست برای همین من خیلی تعجب کردم افزایش قیمت رو. آخه تو این مملکت به چیزهایی که ضروری هستن سوبسید میدن مثل لواش و تخم مرغ و مرغ. تصور این بود که چون اینترنت زیرساخت و ضرورت هست اون رو هم یک درصدی سوبسید در نظر بگیرن ولی مثل اینکه دیگه مملکت کومونیستی هم نیستیم. انقدر وضع خرابه.
من طرح پس پرداخت یکساله داشتم و 3 روز پیش تمام شد و از طریق تماس تلفنی به پیش پرداخت تغییرش دادم و یکماهه گرفتم. الان میرم ترافیک زماندار بخرم می گه موجود نیست ترافیک عادی هم همینو میگه درصورتیکه قبل از تغییر وجود داشتن. من فکر میکنم دارن اینارا هم گرون می کنن چون تلفنی هم نشد تغییر بدن و فعلا از دسترس خارجه
خبری شد به ما اطلاع بده دمت گم ...نقل قول:
مودم هم گرون کردن، میگن q2 قیمت 7 و خورده ای، x6 هم 11 تومن.
به نظرتون از خودشون بگیرم یا شما سایت یا جایی سراغ دارید مطمئن باشه جنس فیک یا داغون نده ارزونترم باشه؟
پس پرداخت 3 ماه از قرار داد یک ساله من مونده و خرید ترافیک فعال هست هم ترافیک عادی و هم زمان دار و فکر نکنم گرون شده باشه زمان دارشو که مطمئن هستم و عادی هم چند تا شو پایین نوشتم.
گ500 938 / گ300 643 / گ100 214
هواوی تقلبی و استوک هست تو بازار باید خیلی وارد باشید
بعضی شرکت ها هم هستند که هواوی با گارانتی میفروشند که باز مطمءن تر هست
البته مودم یوتل wifi 5 هم زده که 2.4 و 5GHZ رو ساپورت کنه اگه خونتون بزرگ نیست اونم گزینه بدی نیست که خداقل نو هست و ضمانت هم داره
یوتل وافای 6 هم داره که نمیدونم تو بازار اومده یا نه.
بعداز اتمام قرارداد وارد این سیاه چاله می شی. فعلا حالشو ببرنقل قول:
من این بسته را خریدم که گفته شماره مجوز داره و وقتی مجوز را می بینی نوشته 199.5 گیگ با سرعت 1000 ولی برای من 210 گیگ هست با سرعت بین 100 تا 200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تاریخ شروع مجوز 18 تیر و پایان 6 ماه بعد یعنی هنوز تاریخ مجوز شروع نشده.
سرعت را زده 102400 کیلو که می شه همان 100 مگ
عجب ریدمالی شده! برای شما زده 199.5 گیگ با سرعت 102400 یعنی سرعت 100 مگ هست نه 1000. سرعت کم رو دادن از حجمت هم دزدیدن تازه تاریخش هنوز شروع نشده!نقل قول:
چه دنگ و فنگ و بساطی واسه یه نت زپرتی راه انداختن. تازه نوشته سطح خدمت برنزی که معلوم نیست چه کوفتیه. قیمت هم که برای 200 گیگ 600 تومان:thumbsdow