پینگ تایم های وب چطوره؟؟؟ یکی پینگ بگیره از سرور های خارجی مثلا لندن یا پارس بی زحمت
راستی دانلود شبانه اش چطوره؟؟
Printable View
پینگ تایم های وب چطوره؟؟؟ یکی پینگ بگیره از سرور های خارجی مثلا لندن یا پارس بی زحمت
راستی دانلود شبانه اش چطوره؟؟
مرسی ولی فقط تو فایل حجیم رخ میده و تو فایل اهنگ و کم حجم نمیشهنقل قول:
دانلود منیجر دارم و انتی ویروس ندارم و خودم هستم!!!!
شایدبه خاط رع کم نت باشه!
آخه سرعتم 8 کیلوایته...............نامحدود مخابرات!!!!!!!
ببین چه زجری میکشم
دوستان هایوب توی کرمانشاه سرعتش خوبه؟
عجب پینگ معرکه ای داری :n19:نقل قول:
با این پینگ فقط حال می ده بشینی TitanFall آنلاین با ایکس باس بزنی :n20::n20:
دمت گرم فردا می رم آسیا رو جم می کنم میام های وب :n16: ( ولی هر کی اهل دانلود زیاده و بازی آنلاین نمی کنه بره آسیا بگیره چون شبانه راحت 2گیگ دانلود میشه)
دوست عزیز شانسی هست بستگی به مخابرات منطقه شما داره واسه خیلیا که خوب نبودنقل قول:
مسیر من مثل همیشه آذربایجاننقل قول:
سلام عزیزان،
واقعا باید یه تشکر از ته دل از بچه های تاپیک های وب کنم، انصافا دمتون گرم دوستان! داشتم ششصد تا الکی می دادم دینامیت یه ساله بگیرم، ولی این جور که با تست عزیزان دیدم، و نظراتشون را خوندم، دیدم چندان فرقی با همین آسیاتک برا من نداره. البته اینا سروته یه کرباسن، آسیا که گویا از همشون بدتره و دزدتر، ولی چه فرقی می کنه! وقتی های وب هم خرابه،تخلیه از اونجا و اومدن به های وب هم فایده نداره! خدایی دست همگی درد نکنه:n16:
عزیزان شما که اهل فن هستید، اگه میشه یه نگاهی هم به خط ما کنید،نویز و کیفیتش را بهم بگید.من مبتدی ام نمی دونم کدوم باید چقدر باشه.نمی دونم کیفیت خطم چطوره، فقط سرعت دانلودم خوبه. مثل از سایتای داخلی 300-400 میزنه.شب ها ساعات رایگان هم 50-60هست.البته شبانه مهم نیس من دانلود نمی کنم برا روز نت می خوام. سرویس 512 منطقه پیام نور. ولی پینگه این اسیاتر خیلی تر هست.داغونه! راستش من دقیق نمی دونم پینگ برا صفحه باز کردن مهمه یا نه، اگر میشه راهنمایی بفرمایید. جمعه این هفته تمومه یکسالم، نمی دونم باز یه سال تمدید کنم یا نه.کلا گیری کردم! پارس انلاین اینجا افلاینه،شاتل هم همینطور! های وب هم واقعا دیگه دورشو خط کشیدم با نظرات عزیزان. می مونه همین اسیا و فن اوا! می ترسم تخلیه کنم برم فن اوا بدتر بشه اوضاعم.بی نت بمونم. گرفتار شدم، همه در جستجوی یک اینترنت پرسرعتیم! بخدا بیشتر نمی خوایم!:n28: عزیزان همه تست ها را آپلود کردم، ولی نمی دونم چرا اینقدر متفاوتن! همشون را هم الان گرفتم. سرعت دانلود منیجر الان زیاده خیلی، ولی همیشه این شکلی نیست، معمولا همون رنجی هست که عرض کردم. مثل همیشه از کمک و راهنمایی عزیزان واقعا متشکرم.درود بر همه شما:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمالا تا چند روز دیگر برایم های وب وصل می شود ....دوستان اغلب سرعت های شبانه را قرار داده اند .
سرعت در روز چگونه می باشد ؟ در کرج خصوصا !!!
من احتمالا تا چند روز دیگر برایم های وب وصل می شود ....دوستان اغلب سرعت های شبانه را قرار داده اند .
سرعت در روز چگونه می باشد ؟ در کرج خصوصا !!!
اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنیدنقل قول: