[h @ M I D]فکر نمیکنم ارزشش رو داشته باشه .!!!:41:
چرا...شما 70 میلیون به من پول بده...بعداز 5 سال یا 150 میلیون بهت میدم یا اینکه دیگه نمیتونی منرو پیدا کنی
Printable View
[h @ M I D]فکر نمیکنم ارزشش رو داشته باشه .!!!:41:
چرا...شما 70 میلیون به من پول بده...بعداز 5 سال یا 150 میلیون بهت میدم یا اینکه دیگه نمیتونی منرو پیدا کنی
[Behroooz]اخرین کتابی که خوندی چی بود؟
شنگول و منگول و حبه ی انگور در لوس آنجلس..
از بعد از پیش دانشگاهی و کنکور دیگه خیلی کم پیش اومده که کتاب بخونم...چه درسی و چه غیر درسی...تمرکز کتاب خوندن رو ندارم
چه ورزشی میکنی؟
ورزش که تعطیله....شاید 2-3 هفته ای یه بار فوتبال بازی کنم...
چیه؟!مگه گزبیل آدم نی؟!نقل قول:
سلام
تا حالا فكر كردي چرا ؟
تا حالا سوسك روت راه رفته ؟
چقدر سوسك دوست داري ؟
الان داري با كي چت مي كني !؟؟؟
چرا اينقدر نوشته مخلصم كه باعث شدي شاهين جواب نده ؟!
ممكنه دو دو تا بشه پنج تا ؟؟
موفق وپيروز باشيد
جاويد
چرا من ميگم جسسستجو تو ميگي سرچ !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاف قوانین !:27:نقل قول:
[j A V I D]سلام
تا حالا فكر كردي چرا ؟
این برمیگرده به نوع درک تو از ایدئولوژی جهان بینی...امضای ساویس میگه هر مسئله رو میشه از سه دیدگاه بررسی کرد.دید من , دید تو و حقیقت.حالا اگر تو از بعد چهارم یعنی دید او به مسئله نگاه کنی میتونی به جواب سوالات برسی
تا حالا سوسك روت راه رفته ؟
نه من چاه دستشویی ام نه فاضلابم نه سطل زباله ام نه کوچه ام که سوسک بیاد روی من راه بره.به شعور سوسک توهین کردی ها
چقدر سوسك دوست داري ؟
همونقدری که تو رو دوست دارم:31:
الان داري با كي چت مي كني !؟؟؟
هیشکی منرو دوست نداره.
چرا اينقدر نوشته مخلصم كه باعث شدي شاهين جواب نده ؟!
والا شاهین احتمالا کم آورده انقدر تو ازش اراجیف پرسیدی....دیگه کم مونده بود ربط رنگ جوراب خودت رو با رنگ ناخون انگشت کوچیکه ی پای من وقتی که عصبانی میشم بپرسی
ممكنه دو دو تا بشه پنج تا ؟؟
ما غیر ممکن ها را ممکن ساخته ایم...با ما به کره ی ماه سفر کنید...مانند یک پشه در هوا پرواز کنید و مثل یک فیل از دماغ عملی خود لذت ببرید...موسسه ی خواب دیدی خیر باشه
موفق وپيروز باشيد
شاد و سربلند
جاويد شاه :31:
1- نظرت درمورد من چیه؟
2- منو بیشتر تو کدوم قسمتا دیده بودی؟
3- نظرت در مورد آواتار من چیه؟
4- اخلاق و روحیاتت را با نشان دادن چنتا اسمایل بگو
5- فکر میکنی صندلی نشین بعدی کیه؟
6-یه قطار با 11 واگن برای مسافران چنتا چرخ داره؟
7- هواپیما چنتا چرخ داره؟
8- میدونی سرعت چرخش پره های هلیکوپتر چقدره؟؟(لحظه ای که میخواد بره هوا)
9- میدونی شما چندمین صندلی نشین هستی؟
10- نام 10 صندلی نشین قبلی چی بوده؟
11- چند سالته؟؟؟
[WooKMaN]چرا من ميگم جسسستجو تو ميگي سرچ !؟ ...
فارسی زاپاس بدارید و این صحبتها
ديدي نگرفتي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعضي دوستان واقعا معني سرچ رو نميدونن وقتي تو ميگي لطفا سرچ كنيد بنده خدا ها هنگ ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از همينا به من پي ام داد كه ميشه در مورد برنامه سرچ واسم توضيح بدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من آنگاه متوجه شدم جسسستجو بهترين واژه بيده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازم ميخواي بگي سرچ !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]