[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:
ESET Smart Security
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
سلام
ویروس توتال عجب سرعت عملی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند ساعت پیش فایل با ویروس توتال اسکن کردم فقط چندتا انتی میشناختن اما حالا:
کسپر 2012 بدون اپدیت با رفتار شناسی شناسایی کردنقل قول:
و در اخر پیام داد که میتونید تغییراتی که مخرب بوجود اورده roll back کنید
جالبه دکتور وب انتی ویروس ای اسکن رو ویروس میشناسه
دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران .
شرکت امنیتی ترند میکرو ( پیشرو در ارائه راهکارهای امنیتی و آنتی ویروس برای کاربران خانگی ، شرکتی ، سازمانی و مراکز داده فیزیکی ، مجازی و ابری ) موفق به کشف امضاهای دیجیتالی سرقتی کسپرسکی شد .
در بررسی که متخصصان آزمایشگاه های ترند میکرو انجام می دادند با چند نمونه غیر همخواهی اطلاعات حساس و امضاهای دیجیتالی روبرو شدند که در نهایت موفق به رمزگشایی آن شدند .
آنطور که ترند میکرو اعلام کرده ، ویروسهای زئوس Zeus ) ZBOT ) با سرقت امضاها و الحاق آنها به فایلهای آلوده ، سعی داشتند تا ویروسهای مورد نظر خود را برنامه مشروع جلوه داده و به این طریق طیف وسیعی از رایانه ها را آلوده کنند .
این اولین بار نیست که امضاهای دیجیتالی سرقت می شوند .
و در گذشته زمانی که ویروس استاکس نت شناسایی شد ، کارشناسان امنیتی موفق به شناسایی 2 امضای دیجیتالی سرقتی در ویروسهای استاکس نت شدند .
محصولات آنتی ویروس شرکت ترندمیکرو در حال حاضر این تهدیدات را با نامهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد شناسایی قرار می دهد .
درباره ویروسهای زئوس :
ویروسهای زئوس Zeus فعالتهای مختلفی را انجام می دهند که البته توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات و تعریف این ویروسها به وب سایت شرکت ترندمیکرو مراجعه نمائید .
ولی به طور خلاصه این تهدیدات برای فعالیتهای زیر توسط هکرها و خلافکاران اینترنتی به کار برده می شوند .
- ارسال گسترده هرزنامه های ، اسپم ، فایلها و لینکهای آلوده .
- دسترسی به کامپیوترهای قربانیان .
- سرقت اطلاعات محرمانه ، مالی ، بانکی و غیره .
- نصب نرم افزارهای آنتی ویروس جعلی و یا برنامه های مشابه بر روی کامپیوتر قربانیان .
اوپسنقل قول:
این خبر مربوط به سال 2010 بوده یعنی دو سال پیش
این دیسنا هم دیده خبری نداره ضد کسپر کار کنه رفته رو خبر دو سال پیش کار کرده:31:
کلا خیلی بده سایتی که ادعا پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت رو میکنه اینقدر جهت دار خبر کار میکنه سری به سایتش و وبلاگ دورانتاش بزنید تا متوجه بشین
اره عباس جان این دیسنا دیگه اخر خندس من نمیدونم کسپر چه هیزم تری به اینا ا فروخته که تا کوچکترین خبری میشه میان کسپر میکوبننقل قول:
من اگه بخوام سوتی های انتی های دیگه رو اینجا لیست کنم میشه یه کتاب در موردش نوشت اما کسپر با کوچکترین خبری تو ایران می خوان بزنن تو سرش و یا ازش سوتی بگیرن
جالبیش اینجاست که فقط تو ایران در مورد کسپر اینجوری توسط یه عده فروشنده تبلیغ منفی میشه
متاسفانه بعضی ها با تعصب کورکورانه میگن به خاطر اینکه ساخت فلان کشوره به درد نمیخوره خوب این از تعصب کورکورانه نشات میگیره کسپر حتی اگه ساحت کشور بورکینافاسو بود من ازش استفاده میکردم
هر محصولی عالیه باید ازش لذت برد مهم نیست ساخت چه کشوری باشه( من از دید یک کاربر خانگی دارم به قضیه نگاه میکنم)
حتی اگه این خبر جدید بود بازم هیچی از ارزشهای کسپر کم نمیکرد فکر کن بعضی از انتی ها حتی هکرها به خودشون زحمت نمیدن بهش نگاهی بندازن چه برسه حکش کنن
شرکتهای مثل نورتون کسپر و ... این شرکتها بزرگ هستن وهمیشه از طرف حکرا تهدید میشن و برای انتقام گرفتن هم که باشه دست به حک این شرکتها میزنن
نظر شخصی بود!!!!!!!!1
من فکر کردم خبر تازسنقل قول:
ولی الان دیدم نه مال خیلی وقت پیشه.
دورانتاش که با کسپر مثل دشمن خونی میمونه / فقط سوتی های کسپرا می گیره و بقیه شرکتا سوتی بدهند ، چشمش نمیبینه:27:
سلام
البته من هم چند وقت پیش برای یکی از پست هاشون کامنت گذاشتم گفتم خوب نیست اینکه قدرت Kaspersky را با یکسری از مسائل قاطی کنید بعد کلا پست حذف شد و رفت
اینکه Kaspersky جز بهترین هاست شکی درش نیست و همه اذعان دارند و اینهمه تبلیغ منفی درست نیست برای این برند
البته این را هم باید گفت شرکت دورانتاش و نمایندگان کسپر اسکای کلا هر دو هیچ گونه اخلاق تجاری ندارند و مرتب سعی بر دروغ فکنی و تبلیغات سو دارند
بقیه شرکت ها بدون اینکه کاری با دیگر شرکت ها داشته باشند کار خود را میکنند و تبلیغات خاص و مختص آنتی خود را دارند ولی نمیدونم اینها چه مشکلی دارند