بله دفترچه هم همین admin هستش اما هرچی میزنم نمیادنقل قول:
احتمالا باید ببینم پشتیبانی چکار کرده
Printable View
بله دفترچه هم همین admin هستش اما هرچی میزنم نمیادنقل قول:
احتمالا باید ببینم پشتیبانی چکار کرده
منم دقیقا مثل شمانقل قول:
قبل عید سرعت رو 95 فیکس می شد
امام الان بین 25 تا 40 ،تازه الان down stream رو روی 2 مگ بستند ولی قبل عید روی 1 مگ بود
ولی بعد از عید سرعت خیلی افت داشته
اینم تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6???!نقل قول:
اینطوری که اصلا کار نمیکنه! گوگل فکر کنم 10-15 ثانیه طول بکشه تا بیاد!
طبق اصل ایرانی میتواند من هم تونستم از 30 ردش کنم:
البته سرعت دانلود نصبت به عصر کمتر شده که فکر کنم بعد از 12 درست بشه. ساعت هاش داره میاد دستم!
اگر یوزر و پسورد مربوط به خود شرکت رو می دونید یکبار کلاریست کنید تا برگرده به تنظیمات کارخونه اون موقع یوزر و پسوردش دوباره میشه adminنقل قول:
گفتن با اون آدرس اما من میزنم یوزر و پسورد رو admin میزنم اما باز نمیکنه .
ضمنا من کانکشن ندارم مودمم بی سیم هست و گفتن کانکشن برات نذاشتیم یکسره وصل هست .
میشه بگید از چه راهی باید وضعیت مودم رو دید ؟ من آخه سرعتم پایینه و نویز داره تلفنم . حتی اسپیلیتر هم داره تلفنم .
بگید از چه راهی وضعیت مودم رو ببینم
من که دیگه عمرا تمدید نمیکنم این دوره تا 25-20 روز دیگه که تمام میشه اصلا دور ADSL رو خط میکشم...
آخه این چه افتضاحیه؟؟؟؟:grrr::grrr::grrr:
سرعت من که دیشب تعریفی نداشت و بیشتر از 1250 مگابایت نتونستم بگیرم
منم همین کار رو کردم ، چند روزه اکانتم تموم شده ولی شارژ نکردم .نقل قول:
به صفحه تنظیمات مودم ADSL مراجعه کنید. برای اینکار معمولا باید در مرورگر خود تایپ کنید 192.168.1.1 و سپس نام کاربری Admin کلمه عبور Admin را تایپ کنید. اگر با این روش نتوانستید به صفحه تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید باید با پشتیبانی سرویس دهنده تماس بگیرید. پس از ورود به صفحه تنظیمات، بر روی Statics و از آنجا بر روی گزینه ADSL کلیک کنید.نقل قول:
از جدول نمایش داده شده مقادیر آیتمهای Line Attenuation، Sync Speed و SNR Margin را که در ستون Downstream نوشته شده است یادداشت کنید.
1. Line Attenuation یا Loop Loss: این عدد نشان دهنده مقدار سیگنالی است که در حال انتقال از مرکز مخابرات به رایانه شما از دست رفته است. هر چه فاصله شما از مرکز مخابرات بیشتر باشد این عدد بزرگتر خواهد بود. توجه کنید که هر عددی زیر 50db قابل قبول است.
2. Sync Speed یا Rate: سرعتی که مودم با آن به مرکز مخابرات متصل شده است.
3. SNR Margin یا Noise Margin: این عدد نشان دهده نسبت "سیگنال به نویز" فعلی شما و "سیگنال به نویز" مورد نیاز برای سرعت مشخصی است. اگر عدد SNR کم باشد، پش سر هم ارتباط شما قطع خواهد شد. این عدد باید 12db و یا بیشتر باشد.
حالا این اعداد را وارد ماشین حساب زیر کنید تا حداکثر سرعتی که ISP می توانید به شما ارائه دهد را به دست بیاورید:
اگر SNR Margin کم باشد یا Line Attenuation بالا باشد و یا عدد حداکثر سرعت اینترنت را که توسط ماشین حساب بدست آوردید کمتر از سرعتی است که برای آن پول پرداخته اید، اشکال کار باید جایی میان مودم ADSL و مرکز مخابرات باشد. برای بالا بردن دقت کار بهتر است در زمانهای مختلف و روزهای مختلف این اعداد را یادداشت کنید و سپس آنرا به مرکز مخابرات گزارش دهید. حل مشکل با توجه به این اعداد تنها به دست دوستان مخابراتی است.کد:http://212.23.23.177/ADSL/default.aspx
سرعت دیشب معمولی بو.
دانلود دقیقا" 2 گیگ:13: فکر کنم به خاطر تعطیلی آخر هفته اینجور بود.اما یه 3-4 تا فیلم ایرانی گرفتم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SNR من دیشب روی 7 بود ولی سرعت دانلودم حدود 50 بود .
ولی با توجه به عکس الان سرعت دانلودم 160 هست.
دوستان اگه به جز< مخابرات راهی واسه افزایش SNR و کاهش Attenuation هست لطفاً بگن انجام بدیم.