ممنون دوست عزیزنقل قول:
خط ما قبلا از اینترنت مخابرات استفاده میشده ولی 2 ماهه که استفاده نشده ولی قبضی که اومده زده کارکرد adsl مبلغ 7000 که با مالیات و آبونمان جمعا پرداختی شده 9000 تومان
برای کنسل کردنش باید چیکار کرد؟
Printable View
ممنون دوست عزیزنقل قول:
خط ما قبلا از اینترنت مخابرات استفاده میشده ولی 2 ماهه که استفاده نشده ولی قبضی که اومده زده کارکرد adsl مبلغ 7000 که با مالیات و آبونمان جمعا پرداختی شده 9000 تومان
برای کنسل کردنش باید چیکار کرد؟
زنگ بزن 2020 درخواست جمع آوری بده. بهانه هم اوردن گوش نکن فقط بگو سرویس رو جمع کنننقل قول:
نه دیگه ، حضوری برید همون موقع ی فرم کنسلی بهتون می دن ، پر می کنید و کار تمام است
با زنگ زدن سرویس رو جمع نمیکنند. باید بری مخابرات همراه با مالک خط. اگر هم مالک رو نمیتونی ببری باید شناسنامه ی مالک و کارت ملی خودت رو ببری تا بدونن با مالک چه نسبتی داری. بعد فرم انصراف میدن پر میکنی بعد حداکثر یه هفته سرویس جمع میشه.
نقل قول:نقل قول:تشکر به خاطر راهنمائی شما عزیزاننقل قول:
دوستان در اصفهان و شهرستان هاش چه شرکت هایی اینترنت وایرلس میدن؟
پارس آنلاین هست...نقل قول:
شبکیه
ایران گیت هم نمی دونم نمایندگی چه شرکتی رو داره
و...
از نظر سرعت و پینگ اطلاعی ندارید کدوم بهترند ؟نقل قول:
من کمپین 1 مگ 4 گیگ برداشتم. الان از یه ماه گذشته ولی هنوز شارژ مجدد انجام نداده. نکنه هر 2 ماه شارژ میکنه؟؟؟؟ کسایی که کمپین دارن باسه شما هم اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکیدا توصیه میکنم اگه توی محلتون فقط مخابرات سرویس میده خوب فکراتو بکن بعد برو سرویسو پس بده . چون ممکنه پورتای محلتون پر شده باشه و به محضی که خطتو از رانژه در بیاری ، پورتتو بدن یکی دیگه و تا مدتها دیگه امکان دریافت adsl نداشته باشی .نقل قول:
اما اگه شرکتهای دیگه هم توی محلتون سرویس میدن با روحی آرام و قلبی مطمئن برای فسخ قرارداد اقدام کن :) البته بسته به مدتی که از قراردادت باقی مونده فکر کنم جریمه هم باید پرداخت کنی :|