آخه من الان با xp تست کردم (البته ورژن 9) جواب داد. یعنی صدا را بدون مشکلی ارسال و دریافت کردم:41:نقل قول:
Printable View
آخه من الان با xp تست کردم (البته ورژن 9) جواب داد. یعنی صدا را بدون مشکلی ارسال و دریافت کردم:41:نقل قول:
کسی نیست بتونه راهنماییم کنه ؟نقل قول:
بچه یکی کمک کنه . دیروز حدود 2000 تا فونت انگلیسیی و فارسی برای نرم افزار ورد ریختم توی پوشه فونت ویندوز بعد وقتی به یاهو وصل شدم آفلاینهامو و پیامهامو مربع مربع نشون میده که وقتی کپیشون میکنم توی یه فایل تکست ظاهر میشن چطور درستش کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<FONT size=3>سلام.چند وقتیه من هرچیpm آفلاین میزنم برای هیچکس نمیره ووقتی تو روم که میرم هیچکس pmهای منو نمیگیره هرورژنی از مسنجرم ریختم حل نمیشه.بعضی وقتا pm تو روم میگیرن ولی بعضی وقتا نه.pm آفلاین ام اصلا برای کسی نمیره.الان با وایمکس کانکت می
[QUOTE]سلام
تو کنفرانس وقتی می خوام صدای طرف مقابل را می خواهم داشته باشم پبغام زیر را به من می دهد و من هم اصلا صدای آنرا ندارم .تو device manageer هم تمام قطعات را شناخته. موزیک هم که می گذارم صدا دارم. <رژن yahoo messenger بالا 10 هست
[/QUOTE/]یک نفر جواب من را خواشا بده:19:نقل قول:
کمک کنید . توروخدا چطوری میتنونم فونتهامو درست کنم .:41:نقل قول:
دوستان چند تا سوال دارم
1- آخرین ورژن این برنامه چنده؟؟؟ ورژن دقیق رو می خوام.
2- گاهی وقتا مسنجر من بی دلیل پیغام اررور میده و بسته می شه و مجبورم دوباره برنامه رو بازم کنم و لاگین کنم. دلیلش چیه؟
3- جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.... گاهی وقتا صفحه ی PM سفید می شه و هیچ کدوم از نوشته های دریافتی و ارسالی رو نشون نمیده و مجبورم مسنجر رو ببندم و دوباره بازکنم. مشکل از کجاست؟؟
ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه
سلام سوال اولنقل قول:
10.0.0.1270
سوال دوم:اگه ممکنه ارور رو بنویسید یا یه عکس ازش بزاید من فکر کنم به خاطر سرعت ضعیف اینترنت هست
3:از نسخه ی بتا که استفاده نمی کنید یه نسخه درست و حسابی سازگار با ویندوز نصب کنید.
نقل قول:
شما System Restore کن مشکلتون حل میشه :46:
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
تو محیط کنفرانس ویس فعاله و مشکلی نداره و فقط تو محیط عادی هست که پورت ها بسته شدند و امکان voice call و video call نیست
شما احتمال زیاد سیستم عاملتون دچار مشکلی شده که سخت افزار مورد نظر رو شناسایی نمیکنه چون میگید تو ویندوز xp کار کرده
در حال حاضر ویندوز شما چیه؟
درایور های قطعات رو بدرستی و مخصوص همین ویندوز دریافت و نصب کردید؟