نقل قول:
ممنون از دوستان عزیز.این پوینتی که گفتید قضیه اش چیه؟یعنی من از همین اکانتی که گفته شده بود 1 ماهه رایگان نمی تونم استفاده کنم و فولش کنم؟اصلا کلا باید چیکار کنم؟کلا در مورد ایکس باکس در حد آک آک هستم!یعنی اطلاعات چندانی ندارم!!
در مورد حرفتون من ممکنه برام پیش بیاد که هر روز بتونم بازی کنم!!چون با اینکه دانشگاهی هستم ولی درسهام اون طور سنگین نیستند که بخوان 1 روز کامل من رو علاف کنند!!
شما گفتید 6-7 ساعت هم بازی کردید.آیا مثل دوست پایینی که لطف کردند و جواب دادند شما هم هر دو ساعت یه بار می رید توی داشبورد تا خنک بشه؟چون به نظرم این طوری خیلی ضایع هستش!!می دونم مقایسه درستی نیست!ولی یه فامیلمون که یه پسر بچه است با ps2 اش حداقل پشت سر هم تا 4 ساعت کار می کنه!!اون وقت xbox که جدیدتر و پیشرفته تر هستش باید این طوری باشه؟
چون بعضی بازیها که سیو ندارند چی؟این طوری که بازیش رو نه می شه سیو کنی و نه درست و حسابی از یه بازی لذت می بری!!
خواهشا یه چند تا بازی خیلی قشنگ هم بهم معرفی کنید.من خودم fifa09 رو گرفتم با cod 4.
البته اول 5 رو گرفته بودم.ولی متاسفانه به سیستمم نخورد!!یعنی خورد ها!تا 3 تا مرحله اش رو بیشتر نتونستم برم و روی هارد هم نصب نمی شد!!
و اینکه اگه بازی رو روی هاردش نصب کنم دمای دستگاه حدودا چقدر هستش!!!
خلاصه دوستان.شرمنده.من خیلی اطلاعات ندارم و می خوام یه سری موارد رو اطلاع داشته باشم تا سریع به مشکل بر نخورم!
چون همین xbox رو هم به زور قسط و بدبختی و فلان تونستم بخرم!!
یک لیستی تو محیط XBL هست (همون جای که وصل میشه به لایو) که در اون لیست تمام چیزهای که میتونی از لایو بگیری وجود داره و روبروشون هم نوشته که این چیزی که میخوای بگیری احتیاج به چقدر MP داره یا کلا FREE هست..