بچه ها لیست فریمورها دی لینک کجا میتونم پیدا کنم ؟:n13:قبلا یکی از بچه ها داده بود سایتش از تو بوکمارکها حذف شده:n02:
ممنون:n12::n16:
Printable View
بچه ها لیست فریمورها دی لینک کجا میتونم پیدا کنم ؟:n13:قبلا یکی از بچه ها داده بود سایتش از تو بوکمارکها حذف شده:n02:
ممنون:n12::n16:
خطت اگر نویز داره این بدردت نمیخوره 2730گیرت نیومد 8960بگیر گفتم 2730توقف تولیده فقط برا مصر داره میزنه که وقتی میارن سریع تموم میشه دفعه قبل که آوردن یکی واسه فامیلمون گرفتمنقل قول:
گروه ما چون پرش لینک داشت تعطیلش کردن جاش ما رو گذاشتن تو گروه شما و شما رو انداختن تو یه گروه دیگه الان اصلا پرش لینک ندارمنقل قول:
نقل قول:
فقط سفید هست :n03: اینو خیلی تعریف کردن ازش
خوب چرا برای شما مستقیم یه گروه جدید نساختن؟:n09:نقل قول:
من از ظهر قطع و وصل میشدم ولی تا ساعت 10 شب همون رنج قبلی بودم بعد از اون سر و کله 5.223 پیدا شد , اگر اینجوری باشه که تو میگی که دیگه فاتحه مع الصلوات جمعش کنیم بره بهتره قبلا 6 ساعت در روز حداقل نت قطع بود الانم که مضخرفترین رنج ایپی روی کره زمین اومد سراغمون:n09:
سفیدش هم بدک نیست ولی خب باگ داره فریمورش سنگینه و کار کردن باهاش پیچیدست به نویز هم حساسه چیپستش ریلتک تایوانیه ولی مشکیش چیپستش برودکام آمریکاییه از نظر من مشکیش خیلی سرترهنقل قول:
ایپی های 37 دوباره برام برگشتن:n09:
37 در حد تک رقمی هاست و از کلیه رنج ایپی ها بهتر شده البته اگر کیفیتش همینجوری بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ میزم پشتیبانی میگه به اپراتور شماره فلان وصل شدید هیچکی پشت خط نیست اینا دیگه زدن سیم آخر
یه هفته هست نت درست حسابی ندارم حوصله حضوری رفتن برا جمع آوری پورت هم ندارم
خیر. حداکثر سرعت همینه و بیشتر نمیشهنقل قول:
انداختنم تو گروه قبلیم باز پرش لینکا شروع شدن:n21:
از خداوند متعال برایت صبر و بردباری مسئلت داریمنقل قول:
از طرف بچه های تاپیک :n16:
مثل اینکه اون گروهو دادن به از ما بهترون:n09:نقل قول:
منم انداختن توی یه گروه مضخرفی که فقط 3-2 تا ایپی 37 داره با یه مشت ایپی بدرد نخور 5.223 که مفتش هم گرونه وقتی هم ریست کنی بعضی مواقع 5-4 بار پشت سر هم یه ایپی میاد یعنی 4 رقمش همونه
این گروه خودم خیلی ipهای خوب و با کیفیت داره ولی پرش لینک که داره اصلا بدرد نمیخوره الان برا من انواع 2.185 با گیت وی های متنوع و 5.233میان فقط پرش لینک که داره هیچ بدرد نمیخورهنقل قول:
گروه شما مثل زیر مجموعه گروه ما بود و ipهای محدودتری داشت ولی خوبیش این بود که پرش لینک نداشت
همه ایپی ها مثل همن هیچ فرقی ندارن بهترین رنج از 2.185 ها همون تک رقمی هاست که اون گروه بهترین کیفیت رو دارن بقیه رنج ها هم همونجوری که گفتم تقریبا در یک سطح هستننقل قول:
من اونموقع که شبانه واسم اسمی میشد اینقدر بی کیفیت نبود ولی از وقتی همه گیت وی ها فری شدن شبانه هم خراب شده در کل دیگه مخابرات هیچ نکته مثبتی نداره و همه چیزش داغون شده:n09:
سلام.
بعد 1 روز نت و وصل کردن ز زده بودم بشون میگفتن سراسریه نمیدونم دیگه صحت داشت یا نه ..
من میخوام خطمو رو 10مگ ببندم با پشتیبانی تماس بگیرم 10مگ میکنن؟میترسم ب جا زیاد کردن کمتر کنن
زیاد بشون اعتماد ندارم..
سلامنقل قول:
اگر رو 2مگه زنگ بزن بگو واست زیاد کنن ولی اگر خانمی گوشی رو برداشت بهش نگو چون باهات لج میکنه
نمی دونم این قطعی های هر روزه و هرساعت برام آزار دهنده تره یا جوب های مسخره پشتیبانی:n21::n21:
کسی خبر نداره کی این وضع درست میشه؟ (پشتیبانی که خبر نداره از هیچ چیز!!!)
اگه قرار مداوم باشه که به فکر کوچ باشم
متاسفانه گروهی که ما توشیم پرش لینک داره منو وقتی میندازن تو گروه دیگه خوب میشه ولی بعد از 2روز که دوباره برمیگردونن رو گروه قبلیم باز شروع میشهنقل قول:
سلام دوستان
میخوام درخواست تخلیه بدم،چند روزه کارم انجام میشه؟؟
از ظهری پرش لینکم قطع شد کیفیت هم مثل سابق شد الان سرعت تک کانکشن فوله توی گروه خودم هم هستم
اینجا آبادان 3 روزه دایما پرش لینک شدید و مداوم با قطعی زیاد مواجهیم (آی پی 5.233)
کس دیگه ای هم با 5.233 مشکل داره ؟
خواستم بگم تف تو روح هرچی مخابراتیه
آقا سرعت بالا نخاستیم قطعی ها رو کم کنید
بخاطر اینه که خیلی سیستما رو دستکاری میکنن برا من از ظهر دیگه لینک نپریده تا عصری یکم دیر ipمیگرفت ولی الان عالی شده نه لینک میپره نه ip سرعت هم فولهنقل قول:
از دیروز ظهر من کاملا نتم قطعه
آی پی و گت وی جدید ست کردن
زنگ میزنیم میگه مشکل از خودمونه داریم تلاش میکنیم حلش کنیم...
آی.پی گرفته ولی نت نداره هرچی هم ریست میکنی فایده نداره
من شکایت کردم به 195 بابت اینکه انقدر اینترنت مخابرات قطع میشه و بابتش حتی یه روز هم به حساب کاربرا اضافه نمیشه.:n34::n34:
چند روزه قطعی خیلی زیاد شده، آیپی های 78.xx و 80.191.xx زیاد میاد کیه هیچگدوم هم نت ندارن! 2.185 هم میاد که پینگ مذخرفی داره، الان پینگ 8.8.8.8 رو 300 میده!! دیگه کلافه شدم. واقعا چرا مخابرات اینهمه دستکاری میکنه..
از دیشب اسپید به طرز وحشتناکی لاک پشتی شد که با تدابیری که انجام دادم مشکل قطعی و پرش لینک برطرف شد . یه خالی بند هم بخاطر ست کردنه یه dns در مودم کلی به کاربرا پوز میداد خوشبختانه دمشو گذاشته رو کولش و رفت جالب اینکه تمام پست هاش رو هم پاک کرده .
دوستان ای پی دی ان اس ذیل رو در مودمتون ست کنید 4.2.2.4
مودم دی لینک
مودم تی پی لینک
اینم اون داستانی که بخاطر یه اسم برادکام اون خالی بند خیلی ها رو سره کار گذاشت . اما این انتهای کار نیست
آموزش
۱. یافتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسب و دقیق:
- در ابتدا وارد منو استارت یا صفحه استارت مترو شوید , حال کلمه cmd را تایپ نمایید و پس از جست وجو و شناسایی برنامه command prompt آن را اجرا نمایید.
- اکنون در خط فرمان دستور زیر را وارد نمایید.
ping -f -l 1200 p30i.ir[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال پس از یافتن MTU مناسب به مرحله بعد آموزش بروید.۲. تنظیم سرعت مطلوب و MTU یافته شده در SG TCP Optimizer:
- در ابتدا برنامه SG TCP Optimizer که از قبل از قسمت پایین دانلود کردید را بصورت Run as administrator اجرا نمایید.
- حال طبق ویدئو زیر تغییرات را انجام دهید:
نکات:
- قسمت speed connection مربوط به انتخاب سرعت اینترنت شماست که باید تنظیم کنید(۱ مگابیت – ۵۱۲ کیلوبیت و….)
- در قسمت MTU مقدار یافته از قبل را وارد نمایید.
- گزینه Modify All Network Adapters مربوط تنظیم کردن برای تمامی آداپتور های شبکه می باشد.
- بخش Choose Settings گزینه Optimal برای انتخاب تنظیمات مطلوب می باشد.(این گزینه برای کسانیکه چندان دانشی ندارند قابل استفاده می باشد.)
۳. یافتن DNS مناسب و تنظیم کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروی Local Network:
- در ابتدا برنامه DNS Benchmark را که از قبل از قسمت پایین دانلود کردید را باز نمایید.
- حال مطابق ویدئو زیر DNS مناسب را بیابید:
نکات:
- برای اینکه این بخش آموزشی طولانی نشود بخش مورد نظر لغو کردیم پس شما بگذارید تا آخر DNS Bench شوند.
- مبنای مناسب برای انتخاب DNS مناسب هرچه مقدار Cached کمتر و Uncached بیشتر باشد DNS مناسبی می باشد.
- برنامه DNS Benchmark پرسرعت ترین DNS را در ردیف اول و دوم قرار می دهد.
۴. تنظیم DNS مطلوب بروی Local Network:
- مطابق ویدئو آموزشی زیر DNS را تنظیم نمایید:
دانلود | Download
تعداد دانلود : 12,856
رمز فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عملی ترین راه ممکن هست نمیگم قطعی ندارم ولی دیگه مثل قبل نیست و اینکه لینک بپره و دیگه نیاد
برنامه سیفوس رو هم نصب کنید که اونم در پایداری اینترنتتون و سرعت تاثیر بسزایی خودشو داره
برخی از قابلیت های کلیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cFos Speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدرتمندیست که شما توسط آن می توانید سرعت اتصال به اینترنت خود را تا چندین برابر افزایش داده و محدودیت های سرعت را از بین ببرید . این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوق العاده جالب سرعت اینترنت شما را بالا می برد و سرعت دقیق آن را به شما نشان میدهد.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر به درد افرادی می خورد که از خطوط DSL و پرسرعت استفاده می کنند و با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانند از تمام پهنای باند اینترنت خود استفاده کنند و راحت تر فایل ها را دانلود کنند . به گفته شرکت سازنده ، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Traffic اتصال شما را افزایش داده و به شما این امکان را می دهد تا از حداکثر پهنای باند دریافتی از خطوط اینترنت استفاده نمایید .
- بالا بردن سرعت شما تا بیش از ۲۰۰%
- بهبود نوسانات دریافت فایل و ثبات سرعت
- ارسال سیگنالهای ارتباطی به ISP و دریافت اطلاعات در مورد سرعت واقعی
- پشتیبانی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویستا
- بهبود سرعت برای اجرای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های آنلاین
- بالا بردن سرعت تا حد کامل برای انجام فرآیند
- قابل نصب بر روی بیشتر سیستم عامل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت 32 و 64 بیتی
2.185 نصف سایتا رو باز نمیکنه سرعت تک کانکشنش هم 30کیلوبایته الان فقط 5.233 مونده برام که سرعتش خوبه و همه سایتا رو باز میکنه فقط 5.233 پینگش بالاست
هر روز دارن نتو دستکاری میکنن نمیدونم کی دیگه میخوان این مسخره بازیو تموم کنن همش یا این نمایندگی رو تعطیل میکنن یا یه نمایندگی دیگه ای میزنن یا جا به جا میشن یا سیستما رو تغییر میدن یا اکانتینگو تغییر میدن خب معلومه برا هر کدوم از این تغییرات چند ماه طول میکشه تا بخوان دوباره سر دور بیفتن
اقا کجا 5.233 خوبه ؟نقل قول:
هفت بار رفرش کنی یه سایت باز شه خوبه ؟
قالب سایت به هم ریخته بیاد بالا خوبه?
جرات نمیکنم یه ریست کنم یه آی پی درست حسابی گیرم بیاد
اگه رییست کنم دیگه مودم ای پی نمیگیره
شما گروه دیگه ای هستی گروه ما 5.233 خوبهنقل قول:
مخابرات از هر لحاظی که بگی داغون شده , من افتادم توی یه گروهی که انگار متروکه فکر کنم فقط خودم هستم با چند نفر دیگه چون وقتی ریست میکنم اکثر اوقات همون ایپی قبلی میاد:n09:نقل قول:
ایپی هم فقط چندتا 37 واسم میاد با یه مشت 5.223 , 37 عالی صفحه باز میکنه ولی تک کانکشن از 12 به بعد میشه 512 و با 8 کانکشن دانلود منیجرم سرعت حدود 200 میشه
سرعت که موقتیه ولی این دستکاری ها نمیزارن اینترنت درست بمونه هر دقیقه این پشتیبانی با بی رس خطوط رو دستکاری میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
چه دستکاری می کنن یعنی میفهمن شما دانلود می کنین زیاد منظورته؟ لینک میپرونن؟
نه دوست دارن با سیستما بازی کنن مثل اسباب بازی که بندازی دست یه بچهنقل قول:
نمیدونم شما چی جوری می فهمی این کارو می کنن من انقد باهوش نیستم ولی شاتل فقط محدود می کنه سمت ما از یه حجمی بگذرهنقل قول:
از دیروز ظهر گرفتار این آی.پی شدم: 5.61.76.000000
و گت وی هم شده این: 78.39.199.130
حتا p30world رو هم باز نمیکنه!
هیچی جز پرتاک و ibs و خبرگزاری ها
مال کدوم شرکته؟نقل قول:
نیماده........نقل قول:
این گروه موقتیه چند وقت دیگه جا به جاتون میکنننقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
تست سرعت همین الان:
نیماده........نقل قول: