روی سایت مخابرات تیکت زدم و درست شده فعلانقل قول:
فقط مشکل آپلود هست که از 2 مگ اومده روی 1 مگ
اونو باید به پشتیبانی بگی که annex M رو فعال کنن و مشکل رو به واحد فناور ارجاع بدن
خود پشتیبانی نمی تونه درست کنه اونو
Printable View
روی سایت مخابرات تیکت زدم و درست شده فعلانقل قول:
فقط مشکل آپلود هست که از 2 مگ اومده روی 1 مگ
اونو باید به پشتیبانی بگی که annex M رو فعال کنن و مشکل رو به واحد فناور ارجاع بدن
خود پشتیبانی نمی تونه درست کنه اونو
سلام.
آقا دیشب برق رفت دوباره 3 ساعت بعدش اومد. مودمو روشن کردم نیم ساعت طول کشید چراغ اینترنت سبز بشه....زنگ زدم پشتیبانی گفتم چه وضعشه؟؟!! یارو سر به هوا جواب میداد برگشت گفت منطقتون شلوغه سنگینه طول میکشه آیپی بگیره !!!:eh:
آقا وقتی سرویس نمیتونید بدید جمع کنید برید!!! چیه مارو هر روز عذاب میدید... کار واجب داریم باید 1 ساعت قبلش مودمو روشن کنیم...
خداییش مسخرشو در آوردن...
شما هم از این مشکلات دارید؟؟؟ آقا بیاید یکاری کنیم یه تعدادی بشیم بریم 195 شکایت کنیم بلکه شاید تونستیم هم خودمونو و هم دیگران رو نجات بدیم...خداییش پولشو کامل میگیرن سرویس درست و حسابی نمیدن..
مدیرعامل جدید مخابرات به دنبال افزایش تعرفه مخابراتی
مدیرعامل جدید مخابرات امروز و طی جلسهای با مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به این موضوع که هزینهی نگهداری هر خط تلفن ثابت 15 هزار تومان و درآمد آن 6 هزار تومان است، خواستار افزایش تعرفه و حمایت مجلس از این موضوع شد.
مجید سلطانی مدیرعامل جدید شرکت مخابرات، امروز در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی حضور یافت. وی در این جلسه مسئلهی منطقی شدن تعرفههای مخابراتی را مطرح کرده است و درواقع خواستار افزایش تعرفههاست. وی توضیح داده است که هزینهی متوسط ماهانه نگهداری یک خط تلفن ثابت 15 هزار تومان است، این در حالی است که درآمد آن تنها 6 هزار تومان است، بنابراین دخل و خرج مخابرات با هم جور نیست. وی دلیل این موضوع را ثابت ماندن طولانی مدت تعرفهها میداند:
بر این اساس طرحهای توسعه ای زیرساختهای ارتباطی و نیازهای ملی کشور به کندی انجام و اداره شرکت مخابرات سخت شده است:
سلطانی در ادامه توضیح داده است که مخابرات باید قوی و مقتدر باشد تا صنایع مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بتوانند به حیات خود ادامه بدهند و در سازندگی و توسعه ارتباطات کشور نقش داشته باشند. درواقع برای اداره شرکت مخابرات ایران و توسعه ارتباطات، باید تعرفه ها به نحوی باشد که ضمن تامین هزینهها، امکان توسعه هم فراهم شود.
سلطانی مطالبات کارکنان و کارگزاران دفاتر مخابرات روستایی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی را به عنوان دو دلیل اصلی برای درخواست افزایش تعرفههای مخابراتی و همچنین درخواست حمایت مجلس از این افزایش تعرفه، مطرح کرده است.
در این بین، عزت الله اکبری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از این درخواست حمایت کرده است و در این مورد چنین توضیح داده است:
کمیسیون صنایع مجلس، پیگیر حل مشکل کارگزاران دفاتر مخابرات روستایی، کارکنان و پیمانکاران مخابرات است و از طرح های درآمدزای شرکت مخابرات ایران دفاع می کند. از طرح هایی که موجب تقویت بنیه مالی این شرکت و توسعه زیرساخت های ارتباطی می شود، حمایت می کنیم. شرکت مخابرات ایران از بودجه دولتی استفاده نمیکند. شایسته است نمایندگان محترم از طرحهایی که موجب تقویت بنیه مالی این شرکت و توسعه زیر ساختهای ارتباطی می شود نیز حمایت کنند.
f a c e i t . i r
اره من دارم حدود 1 سالی هستش انقدرم پیگیری کردم خسته شدم اخرش بهم گفتن این قعطی و وصلی ها بخاطر سیم کشی خونتون هستش در صورتی که مطمئنم از طرف خودشونه چون گاهی میبینی 1 هفته بدون قعطی کار کرد و بعدش دوباره میشه تا یکی دو ماهنقل قول:
دوستان شما هم حجم دزدی دارید؟ من احساس میکنم هرچی دانلود میکنم دوبرابر از حجمم میره.
تیکنم زدم گفتن مصرف کردی
والا من تا حالا با حجم دزدی برخورد نکردمنقل قول:
شما میتونی از این نرم افزارهایی که مصرف نت رو نشون میده نصب کنی
تجربه خود من این بود اینستاگرام حجم مصرف میکنه وحشتناک بعضی اپ ها مثل گوگل دو برای تماس تصویری حجم مصرف میکنه زیاد باید ببینی اول مصرف خودت چه جوره
درود
بنده کمپین ماندگار 6 ماهه داشتم امروز حجمم تمام شد ولی 12 روز از سرویس باقی مونده الان حتما باید برای این 12 روز حجم خریداری کنم؟
تو قسمت خرید سرویس این متن رو نوشته :
الان یعنی من از تغییر سرویس یه 6 ماهه دیگه خریداری کنم از امشب وصل میشه؟کد:مشتری گرامی با عنایت به اینکه زمان قرارداد سرویس موجود شما به پایان نرسیده است، امکان خرید سرویس رزرو وجود ندارد.
لطفا برای ادامه سرویس، در صورت اتمام حجم نسبت به خرید حجم اضافه اقدام و یا نسبت به تغییر سرویس از طریق دکمهی زیر اقدام نمایید.
بله اگر یک 6 ماهه دیگر خریداری کنید از امروز تا 6 ماه دیگه تمدید میشهنقل قول:
ولی برای اطمینان یک تیکت پشتیبانی ثبت کنید و سوالتون رو از پشتیبانی مخابرات بپرسید که مطمئن بشید
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
قبلا حجم دزدی نداشت ولی این اواخر چند بار تست دانلود کردم با ریت 1.2 کم میکنه یعنی اگه یه فایل 10 مگ دانلود کنی 12 مگ دانلود ثبت میکنه بدون درنظر گرفتن آپلود. تست هایی که کردم هم داخلی بود هم خارجینقل قول:
از نظر اونا حجم دزدی نیست
چون به صورت حجم بین المللی حساب میکنن . بیشتر حجم کم میشه
من خودم دیشب 250 مگ دانلود کردم.. امروز صبح تو پروفایل نگاه کردم 500 مگ کم شده بود تقریبا 2برابر
سلام.نقل قول:
احساس نکن . 100 درصد مثل من حجم دزدی داری.
قبلا 512 داشتم 16 روز تو ماه سرعتم میومد روی 128 در حالی که کلا 1 کامپیوتر مطمئن 5 گیگ مصرف میکرد!!!! دیدم نمیشه 2 مگابیت خریدم بازم 5 روز آخر ماه لنگم با مصرف استاندارد...
واقعا مخابرات با این وضعیت دنبال پول گرفتن و پر کردن جیب خودشه!!!! از 100 نقطه میدزدن...
من حدود 30 تا تیکت مختلف زدمنقل قول:
ولی مخابرات بلد نیست annex M رو باید چه جوری فعال کنه :/
از کسانی که توی این تاپیک هستن کسی آشنایی توی مخابرات بخش تنظیمات شبکه نداره ؟ که بتونه یه تیک ساده رو از اونور برامون فعال کنه ؟
اگر کسی باشه بسیار خوشحال میشیم
نقل قول:
دوست عزیز الان دانلود شما روی 16 ست شده یا 18؟ چون گفتید مشکل دانلودتون حل شده
آره منم وقتی تست میکنم مطمئن بشم یه سایت رو داخلی حساب میکنه یا نه، یخورده دانلود میکنم بعد گزارش مصرف رو میبینم، یخورده بیشتر کم میکنه، جدا از آپلود!نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودم الان رو 18 عهنقل قول:
ولی آپلود به جای 2.5 روی 1 هست
زنگ زدم 2020 بپرسم انکس m فعال می کنید!؟؟؟
نمیدونست چیه!
به من میگه آپلود بالاتر میخوای چیکار کنی؟
البته تا حدودی هم درست میگنا با این وضع زیرساختی ما annex M چه تفاوتی میاره جز اینکه در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلو اپلودمون بالاتر میره ولی کلی نویز میوفته روی خطموننقل قول:
چه فایده ی مثبتی داره
تا وقتی مشکل اصولی حل نشه اینا همش یک اسمه همین و بس
دوست عزیز بهتر است سرویس تون رو عوض کنید و دنبال سرویس های دیگر نظیر FTTH (تانومای مخابرات و آذرخش های وب)، وی دی اس ال و ... باشید. اول که پشتیبانی که بعد تماس با 2020 یا ثبت تیکت در پنل مخابرات با شما تماس می گیرد اصلا اختیار لازم را ندارد حتی اگر توانایی و معلومات آن را هم داشته باشد!! بعد ثبت شکایت در سامانه 195، اگر کارشناس یک رده بالاتر که اختیار لازم را دارد هم با شما تماس بگیرد و تغییرات دلخواه را انجام دهد باز هم نباید انتظار معجزه نداشته باشید. اگر کارتان با همین چند کیلوبایت اضافه تر رفع می شود، همان بهتر که به خود دردسر ثبت شکایت ندهید و با همین چند کیلوبایت کمتر بسازید.نقل قول:
خیلی بیشتر از 200 کیولوبایتهنقل قول:
این آپشن annex M کشش آپلود رو از 1 مگ (1024 کیلوبیت بر ثانیه) میرسونه به 2.5 مگ (2556 کیلوبیت بر ثانیه) یعنی 2.5 برابر یا 1500 کیلوبایت بیشتر که واسه adsl برای کابرد های معمولی کافیه برای آپلود یه محتوا
وقتی نه vdsl میدن و نه ftth بهترین گزینه است
و این آپشن annex M فقط هم برای آپلود نیست. این آپشن حتی پایداری خط رو هم خیلی بهتر می کنه و نویز وضعیتش خیلی بهتر میشه
مخابرات همیشه آپشن annex M روی سیستم هاش فعال بوده
روز شنبه این هفته که سیستم هاشون رو ریست کردن این آپشن هم از روی سیستم ها پرید که باید با چونه زدن با مخابرات فعالش کنیم
یا اینکه اگه کسی از افراد مخابرات این تاپیک رو نگاه می کنه امیدارم زیر این پست ریپلای کنه و مشکل رو حل کنه
وگرنه دلیل وجودی دیگه ای برای این تاپیک نمی بینم که صرفا بیایم مشکلاتمون رو بگیم و حل هم نشه
به نظرت اگه می تونستیم ftth یا vdsl بگیریم به دنبال فعال سازی annex M بودیم ؟؟نقل قول:
در مورد نکته آخری هم که گفتی این تاپیک برای اینه که بتونیم مشکلاتمون رو حل کنیم نه اینکه با 1.5 مگابیت کمتر بسازیم که
اگه در حد 100 کیلوبایت کمتر بود می گفتیم یه چیزی ولی وقتی آپلود از 2.5 مگ میاد روی 1 مگ که عملا آپلود یه فایل 2.5 برابر بیشتر زمان میگیره پس باید درستش کنیم دیگه
اینی که شما میگید کاملا درسته اما در شرایط ایده ال من تجربه خودم با فاصله ۲.۵ کیلومتری از مرکز مخابرات کاملا خلاف این گفته شما بود و تغییرات فقط در حد ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت افزایش سرعت اپلود بود ضمنا snr دانلود هم در حد ۵ تا ۷ عدد کاهش پیدا میکنهنقل قول:
حالا میگم دوستان اگر نزدیک مراکز مخابراتی هستن پیگیرش باشند قطعا هر چی نزدیکتر باشید سرعت اپلود بالاتری میگیرید چون استاندارد annex M روی کاغذ ۳.۳ هست اما برای من مثلا از ۱ رفت روی ۱.۴ اما پایداری خطم اتفاقا کمتر هم شد
چه عجیبنقل قول:
چون من روی اینترنت هر کی این آپشن رو روشن کردم نویز خطش خیلی بهتر شده بود علاوه بر افزایش 2.5 برابری سرعت آپلود
مخابرات ماشالا سیستم هاش عجیب و غریبه و روی هر نفر یه جور جواب میده
ولی به هر حال بودن این آپشن بهتر از نبودنشه ، حالا هر کی براش جواب میده بتونه توی مودمش روشن کنه ، اگر هم جواب نمیده که متاسفانه خاموش کنه این آپشن رو
ولی حداقل از اون طرف این آپشن لعنتی برامون فعال باشه. من خیلی ساله از مخابرات اینترنت دارم و همیشه این Annex M برام فعال بوده
اینکه یهو غیر فعال کردن و گند زدن توش چیزیه که مخابرات توش تخصص های عجیب داره و مسخره است
و اینکه توی آپلود نزدیکی به مخابرات تاثیری نداره اگه annex M غیر فعال باشه
نهایت سرعت آپلود روی حالت عادی 1 مگه حتی اگه خونه تون چسبیده به مخابرات باشه
کاش زودتر vdsl بیاد از دست این سرعت آپلود پایین راحت بشیم. من که فعلا بیخیال سر و کله زدن با مخابرات و حتی شکایت از 195 شدم! چون 195 هم کار خاصی نمیکنه و خود مخابرات میخواد یه مشت اراجیف تحویل بده. سر همین محاسبه نکردن ترافیک داخلی چندتا سایت دهنم سرویس شد تا به شکایتم رسیدگی کنن! بعد از 2 بار شکایت هم به 195 هم به بازرسی بهم زنگ زدن میگه سرعتت درست شد؟! میگم من که سرعتم مشکل نداشت ترافیک داخلی رو درست حساب نمیکنید... گفت باشه رسیدگی میکنیم... بعد تازه درست کردن! یعنی اون اپراتوری هم که به شکایات 195 رسیدگی میکنه گوسفنده و اشتباه بهشون گزارش میده. دوباره همین دو هفته پیش دیدم دانلودها رو خارجی حساب میکنه، شکایت کردم، بعد چند روز جواب دادن که مشترک از تاریخ فلان تا فلان 17 گیگ داخلی مصرف کرده! نوشتم اخه این چه ربطی به شکایت من داره، اون 17 گیگ از سایت های دیگه بوده! الان دانلودها رو خارجی حساب میکنید! همون موقع دوباره تست کردم دیدم درست شده و داخلی حساب میکنه، رفتم از شکایت انصراف دادم. یعنی اعصاب آهنین میخواد از مخابرات شکایت کردن.نقل قول:
وقتی سرعت آپلود از 1 مگ به 2 مگ برسه، هم سرعت آپلود دو برابر میشه هم در تماس های تصویری، طرف مقابل کیفیت تصویر بهتری از ما دریافت میکنه!نقل قول:
توی vdsl که به نظرم خیلی بهش امیدوار نباش ، چون با این وضعیت کشور اصلا نمیشه این تکنولوژی رو با هزینه های بالا توی کل تهران راه اندازی کرد. بقیه ی کشور بماند.نقل قول:
ماشالا پشتیبانی مخابرات و 195 هم که یکی از یکی داغون تر
باید سعی کنیم یه آشنا پیدا کنیم بتونه وضعیت رو درست کنه ....
اینجوری نمیشه. این سایت دانلود ها ماشالا داستان درازی داره با مخابرات ...
یرای شما هر 2 روز یکبار برنمیگرده به 16؟ من هی باید تیکت بزنم آقا فستش کن. :weird:نقل قول:
نه برای من درسته و نمیپرهنقل قول:
فقط مشکل اون آپلوده که اگه اونم حل بشه برمیگرده به شرایط سابق
برای من هم همین اتفاق افتاد بیخیالش شدم.نقل قول:
میشه سرویس 3 ماهه کمپین ماندگار خرید بعد وقتی حجمش تموم شد تغییر سرویس بدیم به 1 ماهه و همینطور ادامه بدیم؟! یکماه 175 گیگ خیلی کمه برام
من که زنگ زدم گفت باشه فعال میکنم پروفایلم رو تغییر داد به 16 - 2 مگ ولی سرعت اپلود از 1مگ بالاتر نرفت خودشم نمیدونست مشکل چیهنقل قول:
پرفایلم رو به حالت قبل برگردوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم مشکل همون Annex M هست. که اگه فعال بشه اون بالا برات می نویسه G992.5 + Annex Mنقل قول:
اون موقع آپلودت میشه 2399 ، البته با توجه به خط محشری که داری آپلودت میره روی 2600
مشکل اصلی اینجاست که تنظیمات Annex دست پشتیبانی نیست
باید ارجاعت بده بالاتر به بخش تنظیمات شبکه یا واحد فناور
پشتیبانی فقط می تونی سرعتت رو کم و زیاد کنه و مودت رو fast یا interleave بذاره
و به خاطر اینکه آپشن Annex M فعال نیست آپلودت بیشتر از 1188 جا نداره که نمیشه لب مرز هم بست
تنظیم Annex چیزی نیست که روی پروفایل شخصی ات بسته بشه ، تنظیم سیستم اون مخابراته که اگه اون بخش مدیر شبکه اونو درست کنه برای تمام کسانی که توی اون مرکز مخابراتی هستن این آپشن فعال میشه
به همین علت بگو ارجاعت بدن به بخش تنظیمات شبکه یا واحد فناور که به تنظیم Annex دسترسی داشته باشن
برای من هم Fast غیرفعال شده بود که الان تیکت زدم براشون و کمتر از 5 دیقه فعالش کردند. اگرچه آپلود روی 1200 هستش و تفاوت چندانی با قبل نکرد ولی باز دستشون درد نکنه که سریع پاسخ دادن و دانلود و پینگ به حالت فست برگردوندن.
امیدوارم همینطوری باقی بمونه!
درخواستمم ساده بود. توی نامه نوشتم مد فست و Annex M فعال بشه و بیان ساده اش هم گفتم که سرعت به 18 و 2 برگرده. دیگه چیز خاصی نگفتم.
تازه مخابرات پس از سال ها یاد گرفته چه جوری بذارن رو مود fast :)نقل قول:
یه زمانی 10 تا تیکت نیاز بود تا مود رو عوض کنن
دوستان من نت مخابرات 16 مگ دارم و snr هم روی12 هست سرعت اپلودم چقد باید باشه؟ من مال نوشته 600 کیلوبایت
منم 16 مگ دارم، آپلودم 1200 . اگر تنظیمات مربوط به فست رو براتون فعال کنن و خط شما هم کشش داشته باشه آپلود تا 2 مگ جواب می ده و اگر تنظیمات interleaved باشه 1 مگ فکر کنم حداقل سرعت باشه. بنابراین 600 که دارید کمه. snr شما هم خوبه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه چجوری به مخابرات بگیم پینگ رو درست کنه ؟
پینگ ایران 50
خارج 140-150 هست ولی 10 روز پیش ایران رو 6 و خارج 70-80 بود.
هر چی هم میگم ، میگن پینگ اوکیه ، به نظرتون چی بگم بفهمن من برای بازی میخوام اینترنت رو ؟ :(
کسی میتونه راهنمایی یا کمک کنه :blink::wub::worried:
بگو بزارید فست یاحالت گیمنقل قول:
حجم کمپین ماندگار چطور حساب میشه؟ مثلا نوشته 300 گیگ 3 ماهه یعنی هر ماه 100 گیگ یا کلا 300 گیگ رو بهت میده هفته اول تموم کنی؟
در توضیحات طرح معمولا نوشته که ترافیک بصورت کامل ارایه شده است یا خیر ولی معمولا کمپین بصورت یک جا ترافیک اضافه می شود و نه ماهانه. یعنی 300 گیگ رو می خوای یک روزه تمام کنی یا در 90 روز.نقل قول:
سلام دوستان. سایت پنل مخابرات برای شما بالا میاد؟