خواهش میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو سمت چپ=>ثبت درخواست
*در ضمن فردا یا پسفردا از طرف اسیاتک باهاتون تماس میگیرن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
خواهش میکنمنقل قول:
منو سمت چپ=>ثبت درخواست
*در ضمن فردا یا پسفردا از طرف اسیاتک باهاتون تماس میگیرن
دستت درد نکنه :n06: بهبه، چه خوب شده دولت این امکان رو فراهم کرده.
راستی نسخه idm من فقط maximum 16 کنکشن میده!
connection type رو بزار رو high speed درست میشه
مال من high speed نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کلا 6 مگ هست
اپدیتش کن
بزار روی high speed بعد بزار روی 32 کانکشن
از نسخه idm portâble 6.18 استفاده میکنم چون مشگل patch crack نداره......
روی سافت98 پیدا کردم و 32 کنکشن هم زدم.
بازهم از کمک دوستان ممنونم
الان 6 صبح شهاب رایگان از ------ داخلی با سرعت 250kbs دانلود میکنه، ولی از سرور خارجی شده یکدهم!!!!
از خارج فقط 30kbs :n34::n34:
از همون خارج قرار عکس بگیر بزارنقل قول:
الان زنگشون زدم، گفت پهنایه باند شهرتون روی 20mb بسته ست و الان پره.
گفتم پس چرا میتوم از سرور داخلی با 300kbs دانلود کنم، گفت اگر پهنا پر نبود میتونستم با 1mb از داخل دان کنم.
گفتم فقط 3 شبه اینطوره، معمولا از خارج با همون 300 هم میشه، گفت فکر نمیکنم چون پهنایه باند شهرتون از 4 تا 10 صبح همیشه پره:n34:
گفت آسیاتک هیچ ضمانتی برای سرعت در زمان رایگان نمیده و شکایتم بیجاست:n34:
من میدونم اینا خط من بستن...
چرا اینطوری فکر میکنی دوست خوبم؟نقل قول:
اینطور نیست که یه شرکت با یه کاربر یا یک شهر خصومت داشته باشه و با بقیه کاربرا رفاقت....
معمولا مراکز مخابراتی دچار مشکلاتی میشن که باید تا رفع اون توسط شرکتها پیگیری کرد.... و اگه واقعا ظرفیت مرکز پر شده باشه باید برای تزریق پهنای باند اصرار کرد.
برای جلوگیری از حجم دزدی (راستش نمیدونم واقعن دزدی میکنن یا باگ سیستمی دارن، مهم نتیجهاشه که باعث از دست رفتن حجم سرویس میشه) به ویژه دوستانی که از دانلود شبانه رایگان استفاده میکنن حتمن این نکات رو توجه کنن:نقل قول:
1. حدوداختلاف ساعت کامپیوترتون رو با ساعت سرور اکانتینگ معلوم کنین. سیستمهای اکانتینگ معمولن ساعت روشن و خاموش شدن مودم، یا ریست شدن مودم رو بر مبنای ساعت سرور خودشون ثبت میکنن. اگه سر یه ساعت مشخصی تو کامپیوتر خودتون مودم رو ریستارت کنین و ساعتش رو با ساعتی که تو اکانتینگ ثبت شده مقایسه کنین، اختلاف ساعت کامپیوتر خودتون با ساعت سرور اکانتینگ معلوم میشه. البته ممکنه دقتش در حد ثانیه نباشه، اما حداقل متوجه میشین که اختلافتون 1 دقیقه است یا 4 - 5 دقیقه.
2. یه بازه 10 دقیقهای حول زمان شروع یا پایان ساعت رایگان چیزی دانلود نکنین. مثلن اگه بازه رایگانتون 4 تا 10 صبحه، بین 3:55 تا 4:05 و همین طور بین 9:55 تا 10:05 دانلود رو قطع کنین. اگه مطابق بند 1 تونستین اختلاف ساعت رو مشخص کنین، میتونین بازه رو دقیقتر محاسبه کنین. ولی من پیشنهادم 10 دقیقه است.
3. حتمن، موقع شروع و پایان ساعت رایگان به یه روشی مودم رو ریستارت یا خاموش و روشن کنین. این جوری چون ساعت ریستارت مودم تو سیستم اکانتینگ ثبت میشه، دیگه بین دانلود رایگان و دانلود غیررایگان تداخل به وجود نمیآد.
4. حتمن از یه نرمافزار ثبت و کنترل ترافیک اینترنت روی سیستمی که باهاش دانلود میکنین نصب کنین. حداقل میتونین NetWorx یا GlassWire رو که هر دوتاشون نسخه رایگان دارن، استفاده کنین. اما پیشنهاد من NetLimiter اه که نسخه کرک شدهاش رو میشه گیر آورد. NetLimiter قابلیتهای زیادی داره. البته نصب نرمافزار یا اپ مدیریت ترافیک روی هر سیستمی که به مودم وصل میشه توصیه میشه. یه چیز دیگه هم این که لاگ ترافیک مصرفی ثبت شده با این نرمافزارها معمولن تا 5 درصد با لاگ ثبت شده سیستم اکانتینگ اختلاف داره که طبیعیه و اون رو نمیشه به حساب حجم دزدی گذاشت.
دوستان ميشه از وضعيت شبانه اسيا تک بگن؟ که آيا سرعت اسمی هست، محدود ميشه بعد يه مدت، ثبات داره هميشه چه جوريه؟
در این مورد روایات مختلفهنقل قول:
من خودم با توجه به همین تاپیک برا سرویس 10 مگ انتظار 250 در ساعات رایگان رو داشتم (سرور خارجی) ولی فعلا که بالای 500 سرعت میده در ساعات رایگان
سرور داخلیم خطم بیشتر از 5 مگ نمیکشه که ببینم حداکثر تا چند میره (600 و خورده ای برا داخلیا سرعت میده)
درسته ضمانتی نیستنقل قول:
ولی کف سرعت سرویس 10 مگ طبق قوانین تنظیم مقررات 160 هست شما اینترنت گرفتی و نه اینترانت پس باید همیشه 160 کیلو رو داشته باشی چه داخل و چه خارج
حتما شکایت کن در ضمن بگو پهنای باندشون مشکل داره و توی ساعات شلوغ غیر رایگان مثلا 7 تا 10 شب هم سرعت کم میشه و پینگ پکت لاست زیاد اینجوری مجبور میشن پهنای باند مرکز رو زیاد کنن
ویرایش: توی پخ بهت میگم چکار کنی
اقا مشکل من هنوز هست چی کار کنم ؟ هر یکی دو ساعت یه بار لینک مودم میپره !
نویز هم روی 13 هست خطم هم از 5 رفته روی 3.5 - 4
دیروز هم که به پشتیبانی گفتم میگه مشکل از نوز هست !
جالب اینجاست دیشب خوب شده بود یعنی خطم رفته بود روی 5 مگ نویز هم رفته بود روی 9 ولی حتی یک بار هم لینک مودم نمیپرید !
حالا ولی با نویز 13 میپره !
من مطمئنم که بازم مثل همیشه مشکل از مرکز مخابراتی هست ! چی کار کنم ؟
به نظر من یه مودم برودکام بخرنقل قول:
میتونی با نرم افزار dmt خطت رو تا حدود 10 مگ آپ کنی
یا snr پایین هم پرش لینک نداره
داداش من این نرم افزار رو دارم،مودمم رو هم ساپورت میکنه چون چیپش برودکام هست،میتونی یه اموزش راجب کار با این برنامه بدی که چه جوری میشه باهاش کار کرد،چون الان منم سرویسم 10 مگ هست ولی تا 6 مگ نمیره بیشترنقل قول:
اصلا اسم مخابرات که میاد :n08:نقل قول:
دو قطره بارون زده کابلا زیر خاک کپک زدن
به هر حال در ایران چیزی به معنای حداقل کیفیت خطوط مخابراتی تعریفش در حد داشتن بوق هست ! طرف میاد دم در خونه تو سال ۲۰۱۵ سیم تلفن رو میده دستت میگه تلفن وصل کن ببین بوق داری ، اگه داشتی کلا تمومه دیگه دستت به مخابرات نمیرسه، نویز و میرایی خط و ... تعریف نشدن. الان هم اگه مشکل از مخابرات باشه راهی نداری مگر بند "پ"
هفته پیش برای من این جوری بود..خودش بعد 2 ساعت درست شد. ولی از پری شب کلا لینک منم پریده. پشتیبانی واسه پیگیری از مخابرات ارجاع داده و تا الان هم درست نشده.. هر چی هم میگی باو مگه یه چک کردن پورت چقدر زمان میبره میگن 72 ساعت باید صبر کنی..عملا مشکل من رفت تا شنبه رسدگی بشه..خدایی تو این مملکت پارتی نداشته باشی کلات پس معرکس..خدا نگذره ازشون:n14:نقل قول:
اره به خدانقل قول:
1 ماه خط من رفته بود روی 1.5 مگ به خاطر نویز زیاد بعد از حدود دو هفته با شکایت و این چیزا بالاخره درست شد !
الان هم همینجور داره بدتره میشه ! دیروز از 5 رفته بود روی 4 - صبحی 3.5 الان دیگه 2 شده !
گور پدر این مخابرات
------------------------------------
الان بعد از یه پریدن لینک دوباره خطم رفت روی 4.8 مگ با نویز 13 !!!! به خدا دیوونم کردن اینا !
--------------------------
جالبه 20 بار 1544 رو گرفتم میگه اشغاله !!! اصلا تا حالا نشده بود این شماره برام اشغال باشه
دوستان
امروز هم اینترنت من یک ساعت قطع شد
کسی علت ایم قطعی ها را می داند ؟
جواب پشتیبان های معزز اسیاشت:نقل قول:
خطتون نویز داره..باید مودم رو ببرید سرخط چک کنید.. اگه بتونید به مرکز مخابراتی ببرید و اونجا هم یه چک بکنید بد نیست. (کلا سیم کشی خونتون و مودم رو هم عوض کنید بد نیست!)
---------
دوست من اینا اینقدر مشتری گرفتن خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن..امروز با یکی از این پشتیبان ها که حرف میزدم میگفت که تو کل کشور مشکل قطعی داریم (بعدشم حرفو جوری عوض کرد که انگار از زیر زبونش در رفته)
اما از شانس من کلا لینکم پریده و معلوم نیست کی درست بشه.:n34:
- - - Updated - - -
جواب پشتیبان های معزز اسیاشت:نقل قول:
خطتون نویز داره..باید مودم رو ببرید سرخط چک کنید.. اگه بتونید به مرکز مخابراتی ببرید و اونجا هم یه چک بکنید بد نیست. (کلا سیم کشی خونتون و مودم رو هم عوض کنید بد نیست!)
---------
دوست من اینا اینقدر مشتری گرفتن خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن..امروز با یکی از این پشتیبان ها که حرف میزدم میگفت که تو کل کشور مشکل قطعی داریم (بعدشم حرفو جوری عوض کرد که انگار از زیر زبونش در رفته)
اما از شانس من کلا لینکم پریده و معلوم نیست کی درست بشه.:n34:
دقیقانقل قول:
من به مردکه میگم استریم خط رو افزایش بده میگه چون از فیل.تر شکن استفاده میکنی سرعت کمه.داشت توضیح میداد قطع کردم برای افزایش استریم 5 بار زنگ زدم.
چیزی که کاملا تو خیلی از مراکز مشخصه اینه که کمبود پهنای باند دارن ولی با این حال بازم یوزر جدید جذب میکنن.همین باعث میشه1.نویز بیفته روی خط 2. پینگ بره بالا 3.تایم اوت 4. و کاهش سرعت مخصوصا از سرور خارج
سرعت خیلی گند شده...
دوستان برا منم این اتفاقات پریدن و قطع شدن و نویز وجود داشت و درست هم نمیشد خدا شاهده تا 6 یا 7 هزار تومن فقط شارژ زدم و با 3 تا اپراتور خانوم صحبت کردم ولی یکی از یکی بی سواد و فقط میخواستن ربط بدن به مودم و خط و سیم کشی که بلاخره خانوم آخری گفت شما پشت خط صبر کن اونم یه 15 دقیقه طول کشید ولی ایول کارش درست بود نمیدونم چیکار کرد ولی نویز رفت رو 12.5 و سرعت باز کردن و دانلود شد عین برق و باد و تا به امروز هم قطعی یا پریدن نداشتم . خدا حفظشون کنه واقعا خوشم اومد . اینارو گفتم بدونین فقط به خودشون ربط داره نه به مراکز مخابراطی و سیم کشی و مودم .
پخ شد ....نقل قول:
احتمالا دان استریمتو کم کردهنقل قول:
من دیشب یک ساله شهاب ماهی 10 گیگ خریدم و سرعت دانلود شبانه ام اومده بالا :n04:
قبلش با 260 میگرفت اللان با 520
خدا بده برکت:n02:
درستهنقل قول:
مثل اینکه اسیاتک اکانتینگو دستکاری کرده امروز
چون من روزا در ساعات غیرمجانی هیچوقت از سرور خارجی سرعتم بالای 9 نمیرفت چون از اکانتینگ محدود بود هر چند که سرعت سرور داخلی ازاد بود , اما امروز از سرور خارجی بیشتر از 10 مگ میگرفتم که تستش رو هم صفحه پیش گذاشتم و مثل داخلی سرعتش نامحدود شده بود
در ساعات مجانی هم داخلی شده 1300 و خارجی شده 540
معلوم نیست اسیاتک چکار کرده اما کیفیت شبکه عالی شده
الان دیگه در ساعات رایگان هم با تک کانکشن فول سرعتو میده
تست الان بدون اکانت افزایش سرعت
اتفاقا بیشتر مواقع مشکل از مرکز مخابراتی هست ! حالا مشکل قطعی هست - نویز هست یا مشکلات دیگهنقل قول:
. اینارو گفتم بدونین فقط به خودشون ربط داره نه به مراکز مخابراطی و سیم کشی و مودم .
----------------------
جالبه امروز دیگه میگه مودمت مشکل داره ! یعنی همه چی مشکل داره غیر از چیزایی که به خودشون ربط داره
دوست من دوتا خونه اونور تر دقیقا دو سه روز هست هم زمان با من مشکل نویز و پرش لینک پیدا کرده بازم میگن مرکز مخابراتی مشکل نداره !
-----------------------
کسی میدونه این مدولاسیون G. lite چیه !؟ فکر کنم خیلی قدیمیه ! مودم رو گذاشتم روی این نویز از 13 رفت روی 20 ولی خطم اومد روی 1.5 مگ ! میخوام ببینم با این حالت هم باز لینکم میپره یا نه !
امروز غیر رایگان نزدیک 1mb سرعت داشتم ولی فایده چیه، رایگان میانگیر تقریبا 70kbs بود. اگر انصاف داشتن اون 200 تومان هزینه 1 گیگ را از ما 4000 تومان نمیگرفتند. اون موقع نیاز رایگان نبود:n34:
امروز غیر رایگان نزدیک 1mb سرعت داشتم ولی فایده چیه، رایگان میانگیر تقریبا 70kbs بود. اگر انصاف داشتن اون 200 تومان هزینه 1 گیگ را از ما 4000 تومان نمیگرفتند. اون موقع نیاز رایگان نبود:n34:
g lite یک نوع مدولاسیون هستش و حداکثر سرعتش 1.5 مگ هست همونطور که خودتون گفتین و اصولا برای خط هایی ست میشه که نویز دارن و کشش سرعت بالا رو ندارننقل قول:
خب دو سه ساعتی که روی g lite گذاشتم هیچی لینکم نپرید !
ولی خب چاره چیه ؟ 3 روزه این جوری شده قبلا رو g.dmt هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا هر یه ساعت لینکم میپره نویزم هم در این حالت اونقدر بد نیست روی 13-14 هست
مودم های معمولی هم تا snr حدود 10-9 رو میتونن تحمل کنننقل قول:
شما احتمالا یه لحظه نویز شدیدی میفته رو خطتت و snr رو میاره پایین و باعث پرش لینک میشه
وگرنه با snr حدود 14-13 نباید لینک بپره
زمانی که تلفن خونه زنگ میخوره پرش لینک داری؟نقل قول:
دقیقا مشکل همینهنقل قول:
نه به تلفن ربطی نداره - خودش یه دفعه بی دلیل این جوری میشهنقل قول:
خونتون رو عوض کنین:n02:نقل قول: