یکی لطف میکنه یه پینگ از 146.66.152.2 بزاره . میخوام ببینم اوضاع پارس آنلاین چه طوره . بین پارس و فن آوا گیر کردم .:n13:
Printable View
یکی لطف میکنه یه پینگ از 146.66.152.2 بزاره . میخوام ببینم اوضاع پارس آنلاین چه طوره . بین پارس و فن آوا گیر کردم .:n13:
اجرای دستور پینگ با 50 بار تکرار برای آی.پی ذکر شده نتیجه زیر را داشت:نقل قول:
کمینه= 85 بیشینه=91 میانگین=86
بدون اتلاف بسته
روز گذشته همونطور که گفتم افتضاح بود اما در طول روز نوسان است و همیشه این اندازه خوب نیست و در کل زمان تأخیر مناسب است. ( البته با معیار های جهان سوم - ایران )
شهرام جان شما سرویس مخصوص گیم خریداری کردین ؟نقل قول:
از چه شهری پینگ گرفتین ، تهران ؟
برای من در مشهد با سرویس معمولی 105 هست بطور متوسط :n36:
بابت ۴ روزی قطعی ( ۱۰۰ ساعت ) چقد میتونم از پارس خسارت بگیرم؟
16 مگ پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ lux.valve.net
پینگ سرورهای دی ان اس
این قضیه آستانه مصرف منصفانه و ترافیک افزوده چیه ؟
من عادی ترین خدمت 16 م.بیت.ب.ث با 550 گیگابایت ( اینترنت این مقدار = 275 گیگابایت ) حجم، بدون بازه ی زمانی رایگان شبانه ( صحیحتر است بنامیم نیم بها ) را دارم.نقل قول:
ساکن تهران هستم.
خدمت بازی پیشتر هم که ارائه می شد فقط 5K با خدمت عادی اختلاف بها داشت و در واقع شما اکنون بهای حجم بیشتر، در کنار مناسبِ بازی بودن این خدمت را می پردازید. این خدمت اینطور عمل می کند که شما همواره هنگام روشن کردن مودم ( روتر ) خودتون، IP_ای را می گیرید که بهترین مسیر ( شاید کوتاهترین ) را دارد در نتیجه پایین ترین پینگ را خواهید داشت. دقت کنید که کاربران عادی هم امکان دارد از این IP بگیرند اما همیشه اینطور نیست و گاهی حتی با روشن و خاموش کردن مودم از این رنج IP نمی توانید داشته باشید. به هر روی اگر می توانی این خدمت را بخر تا آسوده باشی ( نسبت به اتصال من، حجم اندکی بیش از 2 بار بیشتر هم دارد )
ذهنت رو به این چیز ها مشغول نکن. نیمی از ترافیک ذکر شده همون چیزی است که اینترنت نامیده می شه و باقی اون رو توو سطل آشغال بریز. چرایی اینطور نوشتن رو هم من گمان می کنم بدلیل مسائل حقوقی است تا وزارت ارتباطات یا چیز هایی مثل این بهشون گیر ندن. همچنین شبانه نیز دارای فرمول یکسانی در نحوه ی محاسبه است. پس با یک عمل جمع ساده می تونی به حجم اینترنت خودت برسی:نقل قول:
نصف حجم خدمت + نصف حجم بازه ی شبانه ( در صورت وجود ) = حجم اینترنت
ترافیک افزوده (توضیح به روش کوچه بازاری ) = داداش پول بیشتری دادی، دمتم گرم، بیا، حجم بیشتری هم گیرت میاد. در کل 1000 /2 = 500 به همین سادگی
نقل قول:
عزیز یه سوال داشتم
تقریبا چند سایت آپ تایم مودمت بوده که crc error شما شده 695
اسکرین شاتت رو کات کردی اگه بهم بگی ممنون میشم:n12: