با سلام
من هاردمو گذاشتم hd tune بررسی کنه ، تو قسمت error scan هیچ مشکلی نداشت ، ولی تو health این ایرادو در آورده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنیشو متوجه نمیشم ، این چقدر جدیه؟ باید چیکارش کنم؟
Printable View
با سلام
من هاردمو گذاشتم hd tune بررسی کنه ، تو قسمت error scan هیچ مشکلی نداشت ، ولی تو health این ایرادو در آورده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنیشو متوجه نمیشم ، این چقدر جدیه؟ باید چیکارش کنم؟
نقل قول:
سلام .
در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درباره Ultra DMA CRC Error Count توضیح دادم .
سلام. بنده یک هارد 3 ترابایت دسکتاپی میخوام.
بین 2 مدل Western Digital My Book و Seagate Backup Plus Desk نمیدونم کدوم مدل رو انتخاب کنم.
اولویت اولم هم ضریب اطمینان بالا و عمر طولانی تر هارده. به نظر شما کدوم مدل بهتره ؟؟ خرابی کدامیک کمتر بوده ؟؟
ممنونم.
سلام .نقل قول:
چند مورد از تفاوتها ، معایب و مزایای این دو مدل را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم . با توجه به تفاوتها و امکاناتی که دارند میتونید مدل مناسب را انتخاب کنید .
پست شما رو خوندم. بسیار مفید بود.
متاسفانه برادرم بدوم اطلاع من یک Seagate Backup Plus Desk برام خرید و 1 ساعت پیش آورد خونه. من هنوز بسته بندی اون رو باز نکردم.
به نظر شما بهتر نیست تا باز نشده ببرم برای فروشنده و یک Western Digital My Book بجاش بگیرم ؟؟؟ آیا شما تا به حال با موردی برخورد کردید که این هارد دچار مشکل بشه ؟
بیشتر از همه دوام هارد و درصد خطای پایین اون برام مهمه و این قضیه ی گرمایی که شما فرمودید یه کم نگران کنندست..:n03:
لطفا نظر ارزشمندتون رو بفرمایید.
باز هم متشکرم
مشکل گرمای زیاد مدلهای Seagate Backup Plus Desk مسئله شایعی هست ولی اگر از فن استفاده کنید و نکات احتیاطی و ایمنی را رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت . هارد اکسترنال Western Digital My Book هم مشکلات خاص خودشو داره . به هر حال با فروشنده صحبت کنید شاید تعویض کرد .نقل قول:
پس شما وسترن دیجیتال رو بهتر میدونید.
سعی میکنم شنبه اینو پس بدم و از شرش خلاص شم...یه وسترن میگیرم
نظر شما راجع به Adata Dash Drive Elite چیه ؟ در تبلیغاتش از یک سیستم خنک سازی کارا صحبت شده. آیا بهتر از وسترن و سیگیته ؟ کدامیک پایدارترن ؟
ممنون
با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا atta عزیز :n02:
من میخواستم یک هارد 1 ترا پاسپورتی بخرم در حال حاضر بهترین مدل / مارک چی هست؟ بعد برای مشکل ضربه باید چیکار کرد چون من سابقه دارم دیگه:n14: من خودم قبلا برای هاردم کیف گرفته بودم ولی جون دیدم باعث میشه گرم تر بشه (طبق چیزی که شنیدم) استفاده نکردم حالا موندم برم از این ضد ضربه ها بگیرم نمیدونم خلاصه:n13: هارد هم میخوام حتماUSB3 باشه...!
خیلی ممنونم:n16:
سلام .نقل قول:
به جزء انتخاب از مدلهای ضد ضربه راه دیگه ای وجود ندارد . این مدلهای ضد ضربه به خاطر باکس مستحکمی دارند و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی در مواقع حمل و نقل و جابجای نیازی به کیف محافظ ندارند . به هر حال نباید در زمانهایی که روشن هست ضربه وارد بشه . اگر میخواهید از مدلهای ضد ضربه بخرید میتونید از برند Silicon power و یا ADATA انتخاب کنید .نقل قول:
بعد برای مشکل ضربه باید چیکار کرد چون من سابقه دارم دیگه
قبل از استفاده باید هارد را از کیف خارج کرد .نقل قول:
من خودم قبلا برای هاردم کیف گرفته بودم ولی جون دیدم باعث میشه گرم تر بشه (طبق چیزی که شنیدم) استفاده نکردم
سلام دوستان من خیلی از هارد سر رشته ندارم یه هارد تا 200 تومن میخوام 500 گیگ رو میزمه خیلی جابجا نمیکنم فقط گاهی اوقات اونم چی بشه میخوام از نظر سرعت و عمر دیگه تهش باشه تو قیمتش ضد ضربه و ضد آب بودن برام مهم نیست