نقل قول:
الان فرض کنیم یه مخرب که دیتابیس اسمارت تشخیصش نداده داخل کامپیوتر من اجرا بشه (این اتفاق برای هر آنتی ویروسی ممکنه پیش بیاد )، حالا بعد از اجرا شدن چی میشه:۱- اگه بخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه چون فایروال اسمارت رو حالت Interactive هست از من سوال میکنه (پس شناسایی میشه و کارش تمومه)
سلام دوست من
بله با این قابلیت میشه جلو اتصال برنامه های مخرب گرفت اما بعضی از مخربها به این راحتیا شناسایی نمیشن مخربهای پیچیده تر اطلاعات توسط برنامه های سالم به بیرون منتقل میکنن نمونه یکی از این مخربها زیوس هست که توسط خود مرورگر این عمل انجام میده و این کار برای هر انتی ویروسی سخت میکنه این نوع مخربها معمولا با امضا شناسایی میشن
بعضی مواقع فایروال نود اخطارهای نامفهومی میده میگه برنامه ای نا مشخص می خواد به نت وصل بشه و هیچ اطلاعاتی از اون برنامه در اختیار کاربر قرار نمیده حتی مسیر اون برنامه رو مشخص نمیکنه ؟؟
نقل قول:
مابقی رول ها باید توسط کاربر مشخص بشه (البته تو حالت Interactive)، برای مثال زمانی که تسک منیجر رو باز میکنم پنجره زیر
باز میشه:
در پست صفحه قبل گفتم که
نقل قول:
اصل کار hips این نیست که با امضای دیجیتالی کار کنه برای hips فرقی نمیکنه که یک فایل امضای دیجیتالی داشته باشه یا نه فقط رفتار فایل زیر نظر میگیره واگه رفتار مشکوکی داشت یا مسدود میکنه و یا به کاربر اطلاع میده
نود دقیقا همین کار میکنه و انعطاف پذیر نیست وتنها یک hips محض محسوب میشه
به نظر من اگه hips نود از انعطاف بیشتری برخوردار بود بهتر بودمثلا این امکان داشت در مد تعاملی به فایلهای امضا دار گیر نده مثلا وقتی نود بر روی مد تعاملی میزاریم بین فایلهایی که امضای دیجیتالی دارن با و فایلهایی که امضا ندارن تفاوت
قایل نمیشه و کل فایلها رو به یک روش بررسی میکنه مثلا به نسک منیجر گیر میده و اپشن بیشتری در اختیار کاربر نمیزاره امیدوارم تو نسخه 6 یه حرکت فنی بزنه
بهترین hips ها برنامه هایی هستند که از ترکیبی از تکنیک های امضا و رفتار شناسی استفاده میکنن
hips نود از این قسمتها تشکیل شده
Automatic mode with rules این بخش با استفاده از قوانین از قبل طراحی شده برای برنامه ها رول میسازه و احتمالا در این قسمت از سرورهای ابری خودش کمک میگیره
Interactive mode حالت تعاملی که در موقع اجرای برنامه پنجره ای باز میکنه که از کاربر کسب تکلیف میکنه که اینم پیامهای نامفهومی در مقابل برنامه های ناشناخته به کاربر میده من که گیج شدم البته بازم خیلی بد کار نمیکنه میشه ازش استفاده کرد
Policy-based mode: این حالت فکر کنم برای برنامه رول میسازه و سریعا برنامه رو بلاک میکنه !!!
Learning mode : ؟؟؟!!!
البته یه قسمت advanced داره که اون شما توضیح بدین بهتره
به نظر من امکاناتش خیلی کمه وقتی با انتی ها ی دیگه مقایسه میکنم مببینم که هنوز خیلی عقبتره البته همین که شروع کرده جای امیدواریه
نقل قول:
در رابطه با پاکسازی حق با شما ولی درباره ی اون تاپیک و چرا 99 درصد آلودگی ها به قول شما مربوط میشه به نود دلیلش این نیست که نود ضعیفه دلیلش اینه که تو ایران (البته اینطوری که من دیدم تا حالا) حداقل از 3تا کامپیوتر 2تاش نود نصبه! از لون 2تا هم یکیش آپدیت نیست!
یعنی تعداد کامپیوتر هایی که نود روشون نصبه خیلی خیلی بیشتره...
مشکل اینجاست که همون سیستمهایی که با نود پاکسازی نمیشه مثلا با اویرا به راحتی پاکسازی میکنه
نقل قول:
ایا انتی ویروس نود از همه بهتره؟
ما بهترین نداریم هر انتی ویروسی تکنیکهای منحصر به فرد خودش داره
موفق باشید