این که گفتین ساده یعنی چی؟نقل قول:
کیفیتش پایینه؟
من میخوام 1312 بخرم...
:41:دست رو هر چی میزارم یکی یه انگی بهش میچسبونه:13:
Printable View
این که گفتین ساده یعنی چی؟نقل قول:
کیفیتش پایینه؟
من میخوام 1312 بخرم...
:41:دست رو هر چی میزارم یکی یه انگی بهش میچسبونه:13:
نه منظورم کیفیتش نیست از این جهت گفتم که در مقایسه با آمپ 1312 که خودش آمپ ساده ای هست باز هم ساده تره مثلاً در زمینه ورودی و خروجی ها یا سوکت اتصال اسپیکرهای فرانت یا مقایسه ریموت این دو دستگاه و ...نقل قول:
در مورد کیفیت خیالتون راحت باشه به هر حال اسپیکرهای ساخت بوستون آکوستیک و آمپ دنون ترکیب خوبی به نظر می رسه برای اینکه مطمئن بشین هم باید برین تست بگیرین.
البته پژمان جان این مدل فکر کنم تو امریکا توزیع میشه.شاید آمپی که توی آسیا روی این مدل بگذارند فرق بکنه.نقل قول:
حق با شماست من هم بعید می دونم به ایران برسه. مدل قبلیش با بلندگوهای بوستون هم ایران نیومد. دقیقاً یادم نیست مدلش چی بود.نقل قول:
Denay ----T STB327HDنقل قول:
اقا منم اين دستگاه و دارم با هارد 500گيگم تمام فيلمامو با زير نويس فارسي نگا ميكنم و هيچ مشكلي ندارم
فقط كافي بعد از پخش كردن فيلمت دكمه ي sub رو از كنترل بزني به همين سادگي (البته من زير نويس رو با فايلهاي avi تست كردم و فرمت زيرنويس srtهستن)
كيفيت تصوير دناي واقعا عالي و در مقايسه با برندهاي ديگه دناي ازشون سرتره
در ضمن Denay ----T STB327HD كه من چند روز قبل يكي ديگه براي برادرم خريدم قيمتش
68000 تومن بدون كابل HDMI وبا كابل 75000 تومن كه واقعا عالي
نقل قول:
من هم گیرنده دیجیتال تلویزیون Denay مدل ----T STB327HD خریدم ، قیمت 65 تومان ولی یه مشکل اساسی که باهاش دارم اینکه برای اسکن کانالها هر سری با لای 30 دقیقه طول میکشه ، حتی برای امتحان هم کانال های قبلی رو پاک کردم و دوباره 30 دقیقه طولش داد تا همه کانالها رو پیدا کرد.
آیا برای شما هم همینطوره ؟ ممکنه نرم افزارش update نباشه؟
از 5 تا 6 دقیقه نباید بیشتر طول بکشه، اگه داخل منو تنظیماتش جایی داشت که بتونی ریست فکتوریش کنی ، یه بار امتحان کن.
نقل قول:
من وقتي براي اولين بار دستگاه رو روشن كردم ازم خواست كه به صورت اتوماتيك شبكه ها رو پيدا كنه جمعا 3 تا 4 دقيقه طول كشيد و 16 شبكه رو خودش پيدا كرد در ضمن من تا حالا اپديت هم نكردم
فكر كنم مشكل شما از انتن باشه , من قبلا با انتن بدون گيرنده ديجيتال 6 تا شبكه رو ميگرفتم بعد همين انتن رو وصل كردم به دستگاه خداييش تا حالا هيچ مشكلي ندارم
راستي شما مگه چند بار ميخاي كانالارو تنظيم كني؟؟؟؟؟؟
من فقط يه بار همون روز اول تنظيم كردم رفت پي كارش....
همون بار اولش هم کلی طول کشید تا کانال ها رو پیدا کنه ، شما هم داری میگی 3 تا 4 دقیقه باید طول بکشه، هنوز باهاش برنامه ای رو ضبط نکردم و از بقیه امکانات نرمافزاریش تست نگرفتم ، میگم اگه این دستگاه مشکل داره خوب برم پسش بدم.نقل قول:
دوستان و اساتید بزرگ خسته نباشید
من چند تا سوال دارم من قرار شده تلوزیون و سینما خانگی رو باهم بخرم انشالله حالا تو تلوزیون مارک سونی سامسونگ و الجی موندم تا برسه به مدلش حال من سوالم از اساتید اینه با شرایطی چون اتاق نه چندان بزرگ سطح پارکت و ساز گاری با تلوزیون 3دی صدا خوب باشه سالیات باقیات قدیمی نشه یا اصلا صبر کنم تا سری جدید بیاد ولی قبلش حتما یه توضیحی در رابطه با اینکه تلوزیون چه امکاناتی داشته باشه سینما خانگی که بخرم با مشکل مواجه نشم یا در آینده سینمارو خواستم عوض کنم باز همون امانات تلویون داشته باشه حدود قیمت واسه سینما 1400 راهنمایی میخواستم از همه دوستان ممنون:11: