نه نو نیست ویک مودم هم داره مارکش asusاست به قیمت 40هزار تومان آیا نوع مودم در سرعت فرقی داره یا نه ودر شهرستان ما شرکت ارایه دهنده ی سرویس مودمSMC (7901BRA3) ADSL2+ Combo Router [Ethernet / USB] + Splitter را به قیمت330000ریال می ده؟
Printable View
نه نو نیست ویک مودم هم داره مارکش asusاست به قیمت 40هزار تومان آیا نوع مودم در سرعت فرقی داره یا نه ودر شهرستان ما شرکت ارایه دهنده ی سرویس مودمSMC (7901BRA3) ADSL2+ Combo Router [Ethernet / USB] + Splitter را به قیمت330000ریال می ده؟
سلام اقا نظرتون راجبه TP-LINK TD- W8901G چیه وایر لس هم دارم نظرتون رو بگین قیمتش 65 تومان هست بگیرم؟
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟:19:
درود بر همه
هفته پيش adsl 1mb گرفتم ولي سرعتش نسبت به سرويس حجمي كه 4 ماه پيش داشتم زياد فرق نميكنه.....:19:
ميخواستم بدونم كه كلا" از بالا سرعتها رو كم كردند يا.........
مودمم am602 و از امپراطور سرويس گرفتم در ضمن مسئولشون بهم گفت كه pppoe الان قطعه و بجاش از bridge استفاده كن ميخوام بدونم چرا اينو گفتن....؟؟؟؟؟؟؟:13:
عرض سلام
من 2 تا سوال داشتم اگهه جوابم بدید دعاتون میکنم
1-مودم dlink 2640u روی خطوط dlc کار میده یا نه
2-من چراغ dsl مودمم هی چشمک میزنه میشه یکی بهم یاد بده که چه شکلی میتونم مودمما کانفیگ کنم
پیشاپیش سپاسگذارم
ممنون
نقل قول:براي فيبر نوري فرقي نداره مودم چي باشه. شما كجا هستين كه مي خواين روي فيبر نوري ADSL داشته باشين.
براي كانفيگ كردن مودم تو پست اول همه چيز هست.
سلام
مودم من
tp link 8811
هست میخوام که کامپیوترم رو با کابل لن وصل کنم به نت ( که هست و مشکلی نداره ) و لب تاپ رو با یو اس بی وصل کنم که ارور میده سی دی راه اندازش هم دارم و اینم عکس ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه کار کنم که یکی شون با یو اس بی کانکت بشه ؟
نقل قول:
من اصفهانم
شرکن گفت d-link به خطامون نمیخوره
میخواستم ببینم چرت میگه؟
سلام...
امروز که لپ تاپ را روشن کردم ، دیدم به اینترنت وصل نمیشه .... یعنی قسمت کانکشن را که میارم و رفرش را میزنم تا تمام وایرلسهارو پیدا کنه ان رفرش اصلا کار نمیکنه (همون مریعی که دو تا فلش هم توش هست!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در نتیجه هیچی نمیشناسه ....
در واقع مشکل من از این قسمته:
هیچ وایرلسی در اینجا شناخته نمیشه :(
مشکل از چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasi nist javabe mano bede ? :19: