آره همشهری ریاضی ام دیگه.نقل قول:
آره همشهری ریاضی ام دیگه.نقل قول:
برای تجربی و ریاضی است.نقل قول:
بعضی قسمت های برای انسانی رو هم مشخص کرده.
بببین دوست من به غیر از چند تا آرایه مشخص برای انسانی بقیه همه رو ما خوندیم.
این نظر دختر عموی منه فوق لیسانس ادبیات است خودش هم ریاضی و تجربی و انسانی درس داده ومیده
که حتی سوال های قرابت و آرایه ما بعضا از سوال های رشته انسانی سنگین تر ومفهومی تره.:21::21:
به همین خاطر همچین فرق نمی کنه که کتاب ماله انسانی باشه یا ریاضی و تجربی.مهم فهمیدن است.
ولی عربی مثل ادیات نیست.:46::46::46::46:
برای شیمی چه آموزش و چه تست من فقط مبتکران ( همون اندیشه سازانه ) رو پیشنهاد میکنم . تالیف مهندس بهمن بازرگانینقل قول:
اگه شیمیت زیاد ضعیف نیست بهتره با کتاب درسی و کتابهای تستی مبتکران بری جلو . چون تو خود کتابهای تستی درسنامه های جامع داره .و اگه دیدی در جایی مشکل داری اون رو از روی کتاب آموزشیش میتونی بخونی
اما ریاضی :
باید همه چیز رو از اول شروع کنی . از مفاهیم ساده شروع کن تا برسی به مسائل سخت و پیچیده. بیشتر اشتباهاتی که دانش آموزها میکنن اینه که بی تفاوت از کنار همین مفاهیم ساده ریاضی میگذرن . پس بهتره شما پایه ریاضیت رو قوی کنی. کتب محمود نصیری فکر نکنم برای شروع خوب باشه .
هیچ کتابی یه مطلب رو کامل توضیح نداده برای همین شما باید بخشی از یک مطلب رو در یک کتاب بخونی و وقتی دید کافی نسبت به همین مطالب ساده و دبیرستانی پیدا کردی جلوتر و جلوتر بری و بخش پیشرفته ترش رو در کتابهای سطح بالاتر پیدا کنی و مطالعه کنی تا بتونی شاید سوالات 5 گزینه با دو پاسخ درست روسیه یا معادلات تابعی رو حل کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یادم نرفته بگم واسه تابع برای اینکه مفهومش رو خوب بفهمی کتاب : تابع از انتشارات مدرسه خوبه که من به خیلی ها پیشنهاد کردم ( اینجا نه ) و راضی هم بودن .
برای عربی راهنمایی می خوام
من ایاد فیلی رو رو دارم
می خوام بدونم ازین بهتر چیه؟ می خوام کامل و طبقه بندی شده باشه. واسه یه درصد خیلی بالا
ممنون
هر چی جمعه گشتم این کتاب هندسه 1 نوید شجاعی پیدا نکردم ! :41::41::41:
من نمیدونم چرا رمزینه این کتابو چاپشو تعطیل کرد؟
کتاب های انتشارات فاطمی چطورن برای ریاضی !?! من به این دوستمون پیشنهاد میکنم یه نگاه به این کتابا هم که مخصوص المپیاد هست بندازن و فقط به کتاب درسی اکتفا نکنن !نقل قول:
کد:www.fatemi.ir
فکر میکنم به خاطر فوق العاده سنگین بودن مطالبشه ! هر کسی نمیتونه با این ها کنار بیاد ! من آخرین چاپی که داشتم چاپ 86 بود ! حالا با خود انتشارات صحبت کن ببین دیگه چاپ نمیکنن ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
کتاب فوق العاده سنگینیه.
کلی قضیه خارج از کتاب و عجیب غریب داره من خودم کتابشو دیدم.
آخرین چاپش فروردین 87 بود دیگه چاپ نشد.
قراه هندسه 1و2 کتاب کلاس با تالیف عنایت کشاورزی بیاد بیرون حالا کی بیاد نمیدونم.
گاج از همه ی کتابا بهتره تستای گاج اگه خوب بزنی و خوب رفع اشکال کنی بهترین نتیجرو میگیری.نقل قول:
بنظرتون ادبیات و مبحثی بخونم ؟ اگه اینجوری بخونم تراز ادبیات قلم چیم میاد پایین. درس به درسم که میخونم ارایه ها رو نمیفهمم مثل اضافه استعاری. کتابای مبحثی : 1.قرابت هامون سبطی2.لغت واملا سبطی3.ارایه کلک4.تاریخ ادبیات کلک
واسه درس به درسم گاج سبز . سر 2راهی موندم خواهشا" کمک کنید (با دلیل)
بنظرتون ریاضیات رو بزارم کنار اخه نمیفهمم به جاش فیزیک و شیمی رو عالی بخونم؟ ممنون
شما واسه عربی ایدفیلی رو تنها میخونین یا کتابم میخونم؟منظورم متن درس با تمرینات