اقا به نظر من hp dv5-1135 رو بگیر،چیزه جالبی هست نسبت به پولش،تو مایهای 1.200 هم هست،نقل قول:
cpu 2.26
hdd 250
ram 3gb
(vga 9600(512mb real
&.....
این نظر من بود.
اقا به نظر من hp dv5-1135 رو بگیر،چیزه جالبی هست نسبت به پولش،تو مایهای 1.200 هم هست،نقل قول:
cpu 2.26
hdd 250
ram 3gb
(vga 9600(512mb real
&.....
این نظر من بود.
سلام من می خوام از یک سایت (نوین پار....) بگیرم و میگه گارانتی نداره ولی تا یکماه تعویض کامل دستگاه هست
سئوال ام اینه که خطرناک هست یا اگه مشکلی داشته باشه تو یکماه خودشو نشون میده ؟؟؟ و امکان داره یک دستگاه استوک باشه ؟؟؟ و از کجا میشه فهمید ؟؟؟
شما هم مثل بقیه میتونی رو 1510 حساب کنی ، البته باز هم نظرات متفاوته و هر کسی چیزی میگهنقل قول:
اصولا لپ تاپ های دل ایده آل هستن برای برنامه نویسی ...
زیر 1 میلیون و 200 هم گیر میاد بهترین کانفیگش البته تو تهران و شهرستان ها رو نمیدونم ...
اگه تو شهر خودت نمایندگی معتبر شرکت ها مثل دلیران سا زیگورات هست احتیاج نیست پاشی بیای تهران بگیری ، مشخصات 1510 بطور کامل تو تاپیک هست اگه احتیاج داری
اینکه بگه تو 1 ماه اول تعویض میکنیم شاهکار نکرده و خیلی کم پیش میاد دستگاه تو 1 ماه اول مشکلی داشته باشه و اینکه شما هم خیلی دیگه شکاکی !!! :31: دیگه اونجور هم بنداز بنداز نیست ! خیلی ها برای جلب مشتری معمولا برای 1 ماه اول تعویض میکنن که فکر کنم 3 ماه 1 بار اینکار رو انجام بدن ...نقل قول:
یکی از دوستان از همین سایت دیجی کالا لپ تاپ خرید که ادعاش میشه و میگه معروفم! و بعد دید سرش چه کلاهی رفته !نقل قول:
پیشنهاد من : اگر سایت شرکت هست یا فروشگاه بسیار معتبر که خودش واحد گارانتی معتبر داره ، بخرید و در غیر این صورت هرگز
شما دارید اینقدر پول میدید ! حساب این را هم داشته باشید که بخاطر 50 تا 100 هزار تومان ، تمام علاقه تون را برای کار با این لپ تاپ در صورت مشکل دار بودن از دست می دهید
همیشه ، خرید مطمئن مهمتر از هر چیزی هست :46:
بهترین خدمات دل رو تو ایران زیگورات داره تا جایی که من میدونم و اینکه دلیران قیمتش بالاتره عجیبه !! به نظر من زیگورات ارزش خرید رو داره ... خیالت هم بابت گارانتی راحته حالا چه 1 سال چه 3 سالنقل قول:
سلام ارزون ترين لبتاپ با رم حداقل 512 و گرافيک 128 و سيپي يوي 2 چه مدل و قيمتي ميتونه داشته باشه؟
البته+وايرلس و لوازم!
به نظر من با این مشخصات سونی مدل sr13gn بهترین گزینه بین این 3 تا هست با مشخصاتی که خودت دادی ، گرافیکش از بین این 3 تا بسی بهتره ! ظاهر شیک داره و جدیدترین سری cpu های اینتل هم روش نصبه ، البته این باعث نمیشه خصوصیات خوب دل 1330 رو ندید کنیم ، 1330 هم توی 13 اینچی ها جزو بهترین هاست و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره اما با توجه به مشخصات و قیمت اولویت با 13gn هست ...نقل قول:
فوجیتسو زیمنس مدل V6535 با مشخصات زیرنقل قول:
CPU Celeron 2.0 1MB 533
4GB DDR2
160GB HDD
VGA Intel 4500 MHD
بلوتوث و وایرلس هم داره با DVD رایتر و وب کم
قیمت مفت مفت : 640 هزار تومن
البته CPU خیلی ضعیفه ولی خوب با این قیمت از این بهتر میشه گیر آورد ؟؟؟
یه سوال دیگهنقل قول:
من چند روز پیش زنگ زدم زیگورات گفت الان لهستانی داریم
کدومشون بهتره ؟
مالزی؟ لهستان ؟ ایرلند ؟
راستی چرا تخفیف نمیدن؟(کسی شماره رئیس کلشو نداره ما ازش تخفیف بگیریم؟!!!)