سلامنقل قول:
روی ستاپ برنامه کلیک راست کنید و گزینه run as admin را بزنید ببینید حل میشه؟
Printable View
سلامنقل قول:
روی ستاپ برنامه کلیک راست کنید و گزینه run as admin را بزنید ببینید حل میشه؟
حرفت طلا. حل شد. مرسینقل قول:
سلام ...
ببخشید من چند ماه پیش یه آیدی با پسوند ymail ساختم و از همون روز اول به یه مشکل اساسی خوردم و هر کاری هم کردم نتونستم حلش کنم تا الان که مزاحم شما شدم ، من با سرویس voice mail یاهو خیلی کار می کنم و مشکل این آیدی اینجاست که وقتی کسی برام پیام می ذارن یه صفخه باز می شه که voice mail آیدی و تنظیم کنم و تو تنظیماتش ازم می خواد یه ایمیل بهش معرفی کنم تا پیام هام رو بفرسته اونجا ، وقتی من می خوام تعیین کنم و صفحه لاگین یاهو میاد هر چی پسورد رو می زنم سایت لاگین می کنه ولی دوباره همون صفحه میاد که پسورد می خواد و از همه مهم تر ایمیل رو هم انتخاب نمی کنه که پیام بره داخلش ، می خواستم ببینم کسی می دونه چه طوری باید این مشکل رو برطرف کنم ؟
سلام .
من همچنان با مسنجرم درگیرم !
ISP من و دوستانم مشترکه ولی من وقتی میخوام لاگین کنم پیغام میده و Try Again میده . انگار پسوردی یا ای دی رو غلط وارد کرده باشی .
قبلا ها با ورژن های پایین مسنجر آن میشدم ولی بالاتر ها اصلا ولی الان با همون ورژن 6 هم نمیشه .
با آنطی پروکصی هم میشد آن شم ولی الان با انتی هم نمیتونم.
جالب شده برام ! یعنی ISP میتونه مسنجر رو فیل کنه ؟ اگه آره مال بقیه چرا نیست ؟!
مشکل کجاست ؟!
تنظیمات مسنجرم هم نرماله .
نقل قول:
شما اگه حالت ایمیلتون رو کلاسیک نباشه میتونید کانتکت هاتون رو تو خود ایمیلتون مشاهده کنید و با اون ها گفتگو کنید
همچنین از طریق لینک زیر هم میتونید اقدام کنید :
کد:http://webmessenger.yahoo.com
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
نقل قول:
احتمال خیلی قوی ویندوز شما دچار مشکل شده که برای تمامی ورژن ها این مشکل رو دارید
از چه ISP ای سرویس میگیرید؟ و از کدوم شهر؟
ویندوز رو هم بارها عوض کردم باز پابجاست .نقل قول:
اندیشه سبز خزر. لاهیجان
نقل قول:
این شرکت فکر کنم خودش از یه شرکت معتبر تری سرویس بگیره و خودش نمایندگی اون شرکت باشه
به هر حال یک روش هت که میتونی از سالم بودن سرویست مطلع بشی و اونم اینکه شخص دیگری که از همین شرکت تو شهر شما سرویس داره بری کنی ببینی اونم همین مشکل رو داره یا نه اگه برای ایشون هم همینگونه باشه که مشل از سرویسه و الا مشکل میشه از نرم افزار که اون رو باید مرحله به مرحبه بریم جلو
با آی دی دیگه که ثبت شده به نام شخصی که مثلا ساکن انگلیس و یا آمریکا باشه تست کنید ببینید چطوره
:41:سلام
تو کنفرانس وقتی می خوام صدای طرف مقابل را می خواهم داشته باشم پبغام زیر را به من می دهد و من هم اصلا صدای آنرا ندارم .تو device manageer هم تمام قطعات را شناخته. موزیک هم که می گذارم صدا دارم. <رژن yahoo messenger بالا 10 هست
[PHP]this computer does not appear to have audio input capability ,or it is not configured correctly[/PHP]
سلامنقل قول:
قبلاً هم این سوال بارها پرسیده شده.پورتهای صوتی وتصویری یاهو توسط مخابرات بسته شده.
پس یعنی این دوستانی که میگن با ورژن 9 به پایین پورت صوتی تصویری کار میکنه دروغه؟
کسی با یاهو 9 تست نکرده؟باز هست یا نه؟