نقل قول:
خب بقیه اش؟
Printable View
نقل قول:
خب بقیه اش؟
سلام تعداد زیادی ازاین نمودارها آورده اند برای تایپ
واقعاً نمی دونم با چه برنامه ای رسم می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اولاً دوست عزیز سایز عکسهاتون رو کم کنید,عکسی که گذاشتید خیلی بزرگه!!!نظم تاپیک رو به هم میزنه.
این نمودارها با افزونه Math type خیلی راحت رسم میشن.
با انتخاب تمپلتی که تو عکس نشون دادم و استفاده از Shift + \ برای ایجاد خط روی نمودار و Ctrl + Tab برای بزرگ کردن نمودار می تونید نمودار مورد نظر رو رسم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کنید فکر کنم هستش,اگه نبود تاپیک بزنید دوستان کمکتون می کنند.نقل قول:
و دیگه اینکه کرک این pdf factory رو دارید
نقل قول:
چه سایز عکسی برای انجمن خوبه ؟؟؟
2- چطوری اون مربع رو رسم کنم و چطور اون Q ها رو به اون فلش کنم
3- این افزونه رو چطور اضافه کنم
برای پرینت گرفتن و پی دی اف کردن و در ورد 2007 مشکلی ندارد
کلاً ضعف های این افزونه چیه (می خوام بدونم میشه با ضعف هاش کناراومد)
4- نگفتید بهترین برنامه برای پی دی اف کردن ورد چیه؟
دقیق نمی تونم بگم چه سایزی خوبه !!! ولی خوب این عکسی که گذاشتین (155 Kb و 1,906px × 540px) بزرگه ...نقل قول:
2-دیگه رسم اون مربع کاری نداره !!! Q های اطرافش رو با اندیس بنویسید بعد از قسمت Shapes مربع و فلش ها رو رسم کنید.
3_از اینجا می تونید دانلود و نصبش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مشکلی نداره!!! برای نوشتن فرمولها و رسم نمودارها بهتر از Equation خود ورده,البته یه Add_ins دیگه هم مایکروسافت داره به نام Microsoft Mathematics که اونم نصبش کنید تو حل مسائل و رسم نمودارهای ریاضی به کارتون میاد ولی Mathtype مشکلتون رو حل می کنه و فکر می کنم کافی باشه.
4-بهترینش رو من نمی تونم بگم چیه!!! ولی من تو بیشتر موارد از save as خود ورد استفاده می کنم ولی اگه نرم افزار جانبی بگم PDF factory و Nitro رو استفاده می کنم.
یه چیز بگم شرمنده واقعاًنقل قول:
از کدوم پستش نرم افزار Math رو دانلود کنم بهتر است
خواهش می کنم...نقل قول:
لینکا رپید بودن.من یکی براتون آپلود کردم,این رو دانلود کنید.
کد:http://4shared.com/file/2hKprqW6/Setup.html
سلام دوستان
آقا توی Word 2007 من چطوری باید کاری کنم که صفحه ها از هم جدا بشن !
منظورم اینه که من مثلا می خوام یه صفحه کادر داشته باشه یه صفحه نداشته باشه یه صفحه هیدر داشته باشه یکی نداشته باشه !
باید چکار کنیم که بعضی از صفحه ها از بقیه جدا بشه و به بقیه کاری نداشته باشه !؟
سلامنقل قول:
باید از این مسیر Page Layout>Breakes>Next Page سکشن ایجاد کنید.
این پست رو هم ببینید کمکتون می کنه,اینجا برای شماره صفحات گفتن,برای موارد دیگه مراحل دقیقاً همونه...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
سلام دوستان
یه سوال داشتم
یه جدول دارم توش پر از سطر و ستونه
وقتی داخل خانه ها یه چیزی مینویسم و سایزش رو بزرگتر میکنم اون ستون هم بزرگتر میشه با این که هنوز داخل خانه جا هست
یعنی در کل می خوام کاری کنم داخل هر خانه متن رو تا جایی که شد بزرگتر کنم
ممنون