تنها راه خارج کردن دستگاه از حالت بن فقط عوض کردن شماره سریال اون هست .که اونم هیچ بنی بشری هنوز نتونسته این کارو بکنه.نقل قول:
تنها راه خارج کردن دستگاه از حالت بن فقط عوض کردن شماره سریال اون هست .که اونم هیچ بنی بشری هنوز نتونسته این کارو بکنه.نقل قول:
خوب شما با کابل اچ دی ام آی وصل میکنی با مانیتور و اون فیش صدا رو هم میزنی با ورودی اسپیکر
به همین راحتی...
سلام دوستان خوبم لطف کنیید منو راهنمایی کنید از کجا میتونم xbox با برد جاسپر با نازلترین قیمت بگیرم(زیر 250 تومن)
:27:ای عزیز به فکر مانیتور نباش من t220 دارم به درد نمی خوره تصویر توش لرزش داره شما برو یک 29 hd بگیر البته با ورودی hdmi یا برو lcd tv بگیر.مانیتور برای این کار ساخته نشده (دلیلش هم اینکه مانیتور هرتزش بالاست و با هرتز 60 xbox پر پر میزنه) موفق باشی:10:نقل قول:
من از توپ خونه پاساژ لباف زیر زمین دست چپ اسمشو یادم نیست قبل از عید گرفتم 260 فکر کنم الان پایین تر باشه در ضمن اگه آداپتورش 175 بود نگران نباش همین موفق باشی.................:40:نقل قول:
دوست عزیز t220 بخاطره اینکه اندازه صفحه اش 16:10 هست به درد بازی با xbox نمیخوره ولی 2261 اندازش 16:9 هست و هیچ مشکلی با 360 نداره.نقل قول:
اون پرپری هم که شما میگید اصلا اونقدر نیست که به چشم بیاد !!
xbox 360 در دو فرکانس بیشتر کار نمیکنه ,یکی 56 هرنز و دیگری 60 هرتز هست که با مانیتور 2261 هماهنگی کامل رو داره.
ممنون از جوابنقل قول:
خوب اینجوری یعنی هر لحظه امکان داره که بن بشه کنسول!
الان تو این سایت..کیا کنسولشون بن شده؟؟
بله هر لحظه امکان بن شدن کنسول هست اما این زمانی امکان پذیره که شما در حال بازی کردن در محیط LIVE باشیدنقل قول:
دوستان کسانی که کامل اطلاع دارند جوابم رو بدن.
اول اینکه حدود 2-3 روزی هستش که xbox گرفتم.ولی جاسپر گیرم نیومد.مجبور شدم پریمیوم با برد فالکون بخرم!!
اول اینکه آیا خیلی ضرر کردم و اینکه خیلی تفاوتشون بالاست یا نه؟
دوم اینکه بدون فن و با این مدل چند ساعت پشت سر هم می تونم ازش استفاده کنم؟چون فروشنده اش گفته 3-4 ساعت.یه جورایی من رو از 3 چراغه شدن ترسونده!!
سوم اینکه آیا در موقع بودن دیسک بازی در درایوش راه دیگه برای باز کردن درایو به جز زدن دکمه open روی خود دستگاه راهی داره؟
و چهارم اینکه آیا امکانش هست بازیهایی که به صورت دمو و یا مدت دار در خود دستگاه وجود داره رو full و نامحدودش بکنم؟
اگه آره چجوری؟
باز هم می گم.خواهشا کسایی که اطلاع و تجربه اش رو دارند راهنماییم کنند.
ممنون از همگی دوستان.
والا تجربه نشون داده که فالکون هم چیز بدی نیست ! من خودم با فالکون روزی 6 7 ساعت هم بازی میکنم ! البته الان یه مدت هستش که کم شده !نقل قول:
شما که هر روز مسلما نمیشینی پای بازی ! بالاخره درسی کاری چیزی ! به نظر من هرچی بیشتر ازش بترسی و بهش فکر کنی سریع تر میاد سراغ خودتو گنسولت !
اصلا ضرر نکردی ! اتفاقا بدون فن کنسولت بیشتر دووم میاره ! چون فن ها معمولا ضرر هم دارن ! به کنسول فشار میارن !
نه تنها راه بار کردن درایو کنسول وقتی که دیسک توش هستش همونه ! بازی های Arcade که روی XBL قرار میکیرنو
میشه به صورت Trial دانلود کرد Free هم هستن ! برای اینکه Full بشن باید شما Microsoft Point بخری و بعد اون بازی رو به صورت Full دانلود کنی !
سلام .نقل قول:
مبارک باشه ایشالا 10 سال باهاش بازی کنی.
اگه میگشتی و جاسپر گیر میاوردی خیلی بهتر بود چون دیگه 3 چراغه شدن رو از ذهنت پاک میکرد !!!
البته فرق این دو مادربورد فقط تو پردازنده ی گرافیک (GPU) هست که در فالکون 90 نانومتری و در جاسپر 65 نانومتری هست.
تو تکنولوژی 90 نانومتری دما بین 65 تا 85 یا حتی 90 میشه ولی تو 65 نانومتری دما بین 40 تا 50 میشه !!! خودت مقایسه کن؟!؟!؟!
نه اینتر کولر (فن اضافی) نه water cooler (سیستم سرمایشی آبی) نه هیچ چیزه دیگری نمیتونه به اندازه ی فن خود دستگاه کار تهویه رو انجام بده.شما میتونی با 12 ولت کردن فنهای خود دستگاه حداکثر گردش هوا رو داشته باشی.البته 12 ولت کردن فنها صدای اونها رو خیلی زیاد میکنه و اذیت میشی.
من روزی 5 تا 6 ساعت بازی میکنم مادربورد دستگاهمم فالکون هست.فقط باید هر 2 ساعت از بازی بیای بیرون و حدود 20 دقیقه تو داشبورد بمونی تا گرمای اضافی خارج بشه .
نه فعلا راه دیگه ای برای خارج کردن دیسک به غیر از دکمه ی eject وجود نداره.
بازیهای دمو رو هم میتونی همونجوری که آقای resident evil گفت عمل کنی