به احتمال خیلی زیاد ساپورت میکنه چون از هر دو باند فرکانسی پشتیبانی میکنه و cat12 هستنقل قول:
Printable View
به احتمال خیلی زیاد ساپورت میکنه چون از هر دو باند فرکانسی پشتیبانی میکنه و cat12 هستنقل قول:
حدود 4 میلیون نفر سرشماری اینترنتی انجام دادن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ غیر ممکنه که بتونن 2 گیگ اینترنت مجانی به این تعداد بدن .نقل قول:
نه چون راستش هنوز نميدونم چطور ميشه فركانس رو روي B315 عوض كردنقل قول:
بلهنقل قول:
ایرانسل در حال حاظر روی دو باند 3 و 7 ارائه خدمات میکنه که این گوشی هر دو باند رو پشتیبانی میکنه
4G+ هم فرکانس داره؟؟؟نقل قول:
بله دیگهنقل قول:
4جی پلاس یا همون تجمیع فرکانسی :
میاد پهنای باند فرکانس ها رو باهم جمع میکنه و سرعت بیشتری تحویل میده
حالا ایرانسل میاد باند 3 (1800) و باند 7 (2600) رو جمع میکنه باهم و سرعت بالاتری میده
دوستان این کم شدن انتن 4g به معنی دستکاری توی دکلی هست که دارم بهش وصل میشم ؟
قبلا هم هر بار مشکل نتم حل شد ، قبلش انتن 4g یکی یا دو تا میشد و امروز هم همین اتفاق افتاده :n02:
امیدوارم برطرف شه مشکل بعد دو ماه تا یه دانلودی هم بتونم کنم :n28:
سلام
سرعت با مودم4g بهتر از گوشی هست؟ تا چه حد بهتر؟ ارزش هزینه کردن رو داره؟ مودم مد نظرم mr200 هست.
پست 1156# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو ببینید . در مورد نحوۀ عوض کردن فرکانس کامل توضیح دادم .نقل قول:
پس cat 12 چه جوریه؟نقل قول:
اون هم تجمیع فرکانسی هست؟؟؟
این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
دوستان 4g+ باید دکل مربوطه ساپورت کنه تا با دستگامون استفاده کنیم؟ مثلا دکل نمیزاره دوتا فرکانس همزمان به یه دستگاه وصل بشه اگر فورجی پلاس نداشته باشه تجهیزات اون دکل؟ چون اگر اینطور نباشه صرفه نظر از استاندارد سرعت پلاس هر دستگاهی که پلاس داشته باشه میتونه تجمیع فرکانس کنه و سرعت بیشتری از یه فرکانس بده!
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای استفاده از پلاس ابتداء باید هر دو فرکانس 1800 و 2600 فعال باشه و تنظیماتش روی دکل فعال باشهنقل قول:
ظاهرا خیلی از جاهایی که هر دو فرکانس فعاله 4 جی پلاس هم قابل استفادست
الان مکانی که من هستم هر دو فرکانس فعاله اما به یکیش فقط متصل میشه یعنی تنظیمات خودشون اینطوریه؟نقل قول:
معتقدی حتی در صورتی که اکثر مشترکان، مصرف منصفانه رو رعایت کنن (چون بعضیا اینقدر دانلود میکنن که حتی عمر-شون کفاف نمیده استفاده کنن:n08:) باز هم چنین طرحهایی در زمان از قبل تعیین شده حذف خواهند شد ؟ و ارتباطی به میزان مصرف کل نداره ؟نقل قول:
خب برای کاربرا سواله که هدف از این همه دانلود چیه .نقل قول:
وقت میکنن استفاده کنن ؟ یا دانلود کل محله و فامیل رو بر دوش یه نفره ؟
مشاهده شده کاربرا تو فاز دانلود فیلم بلوری 50 گیگی هستن :n35:
اگه دانلودهاشون اینطوری باشه یا اینکه یه شهر رو ساپورت کنن ، دانلود های چند ترابایتی منطقیه
ولی به نظر میرسه بعضی ها قصد احتکار دارن . همینطوری دانلود میکنن که یه وقت شیر اینترنت قطع شد بیکار نمونن
این نشون دهنده-ی فرهنگ پایین-شونه:n01:نقل قول:
سلام به همه متخصصان محترم. گوشیه من تا دو هفته پیش به باند فرکانسی 1800 (4g) وصل میشد و سرعت خوب بود . ولی الان دو هفته هست به 2800 وصل میشه و سرعت در حد 0 هستش. به ایرانسل که زنگ میزنم باند فرکانسی تا ده دقیقه دوباره 1800 میشه و بعد به همون 2800 بر می گرده. احتمالا از قصد اینکارو میکنن. میخواستم بدونم راهی هست که بشه گوشیو رو باند 1800 نگه داشت. گوشیم galaxy s7 هست. با تشکر
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سرشماری حضوری هزینه داره . اینطوری در هزینه هاشون صرفه جویی میشه بخشی از این هزینه رو به عنوان جایزه و ... میدن به مردمنقل قول:
فکر کنم فقط به ADSL دادننقل قول:
باند 2800 هم داریم مگه؟نقل قول:
ببین خودت. منم از همین متعجبم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیگهنقل قول:
ببینید هر باندی برای خودش یه پهنای فرکانسی داره و نمیشه بیشتر از اون اشغالش کرد و ازش کار کشید ! یعنی یه باند برای خودش یه سری مولفه داره که اجازه نمیده سرعت از یه حد معینی بره بالاتر ! حالا برای اینکه بیان به سرعت های بیشتر دسترسی پیدا کنن میان 2 باند یا بیشتر رو با پهنای فرکانس های مختلف تجمیع میکنن که میشه همون کت 6 - کت 9 و کت 12
عین همون تست 1200 مگی ایرانسل که دیدید ! حاصل همین تجمیع فرکانس های مختلف بود ! وگرنه رو یه باند نمیشه این همه سرعت رو ردوبدل کرد
همونطوری که بالاش نوشته به باند هفت وصل شدید که همون 2600 هست و اون 2800 یک استاندارد متفاوتی برای بیان فرکانس ها هستشنقل قول:
اون در واقع EARFCN ( شماره کانال )هستش و با باند فرکانسی متفاوته
EUTRA Absolute radio-frequency channel number
اگر مطمئنید که دستگاه شما پلاس رو ساپرت می کنه و علامت خاصی هم براش داره و نمیاد طبیعتا اونجا فعال نشده اما طبیعتا به مرور زمان فعال میشه چون دیوانه نیستن که پول تجهیزات رو بدن اما قابلیتهاش رو فعال نکنندنقل قول:
خوب الان چیکار می تونم بکنم که به باند ۳ یا ۲۶۰۰ وصل بشم. شاید تنظیمات گوشیم بهم خورده. از سرویس مد و Q0000 هم منو نیومدنقل قول:
سلام به همه ی دانلودر های نامحدود 3 ساعته:n07: .منم میخوام به جمع شما بپیوندم. خواستم ببینم دانگل 4 جی ایرانسل که 137 تومنه خوبه یا نه؟.البته قول میدم زیاد دانلود نکنم سرعت شما پاییین نیاد! و محدودم نکنن:n12:
Adsl هم هنوز خبری نیستنقل قول:
عزیز شما به همون 2600 وصلینقل قول:
عزیز شما به باند هفت ( همون 2600 ) وصل شدید دیگه. الان دنبال چی هستید . این باند دانلود بهتری میدهنقل قول:
مودم تاپیک جدا دارهنقل قول:
اما 3372 واقعا مودم خوبی البته 8372 هم هست که بهت وای فای هم میده حدود 205 اما یه خورده کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول چک کنید منطقه وضعیت انتن دهی و سرعتش چه طوره چون احتمالش هست چند وقت دیگه هم این بسته ها پودر شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گوشی 4g بردارید با یه سیم کارت ایرانسل 4g و تست کنید .
ال جی جی۴ ۴جی+ ساپورت میکنه؟چطور میتونم بفهمم ساپورت مسکنه؟
ببخشید منظورم ۱۸۰۰ بود. سرعتم رو ۲۶۰۰ صفرهنقل قول:
با برنامه شورتکات مستر میتونید گوشیتون رو روی باند مورد نظر قفل کنیدنقل قول:
که لازمه گوشی روت باشه
======
چون من انجام ندادم خودم دقیق نمیدونم ولی از دوستان تو انجمن هستن که میتونن راهنمایی کنن
من دنبال 4g+ بودم الان 4g معمولی رو هر دو فرکانس سرعتم شده 1 مگابیت!!!! ایرانسلم داره ثباتشو از دست میده مثل چند وقت پیش شده
1 مگابیت؟؟؟:n04: شاید مشکلی چیزی باشه دارن تغییرات میدن وگرنه این سرعت دیگه برای خودشون هم خنده داره .نقل قول:
منم چند وقته سرعتم همین میشه چند نفر دیگه ام تو بعضی ساعات همینجورین احتمالا دارن رو بعضی سایت فورجی پلاس نصب میکنن واسه همین اون سایت از مدار خارج کردن فشار میاد رو سایت پشتیبان !!نقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40
نقل قول:امیدوارم اینطور که شما میکید باشه و میخوان تغییرات بدن وگرنه اگر پهنای باند باشه امیدی بهشون نیست قبلا یه بار تماس گرفتم سرعت بهتر کردن فرکانس 2600 هم پوشش بیشتر کردن اما الان موندم دارن چیکار میکنن .[emoji20]نقل قول:
از Cat6 به بالا و در صورت پشتیبانی از باند های 3 و 7، فورجی پلاس رو ساپورت میکنه.نقل قول:
LG G4 هم از Cat6 و هم از باند های 3 و 7 پشتیبانی میکنه در نتیجه +4G هم ساپورت میکنه.