ک ر * ی *ومن ک تست کردم کار میداد...مشکلی نداشتنقل قول:
Printable View
ک ر * ی *ومن ک تست کردم کار میداد...مشکلی نداشتنقل قول:
وضعیت پایدار و خوب هست.
نه هنوز پرش لینک دارم ایندفه دیگه snr نوسان نداره فقط یدفعه لینک میپره حتی با snrبالانقل قول:
دلمون خوشه اینترنت داریم .... نمیدونیم وصلیم یا قطع... همش لینک میپره .... شبانه رایگان که قیدش رو زدیم از بس صبح بیدار شدیم و هیچی دانلود نکرده بود.... روزا هم دیگه نمیتونیم ی وبگردی درست و حسابی داشته باشم... تف به این روزگار
سلام من تازه اومدم روی مخابرات
تو این چند روزه گوگل(https) اصلا قشنگ باز نمیشه و دراپ باکس هم یا لود نمیشه یا نصفه و نیمه!
شما هم این مشکلات رو دارید؟
بزودی برنامه های تغییر ای پی سرور رو برای دوستان در این تاپیک قرار میدم
خاک بر سر مخابرات.
نقل قول:
منظورت کدوم سرور هست ؟ سرور بازی یا سرور مخابرات ؟
دوستانی که اکانت نامحدود میخان من میتونم واسشون تهیه کنم
من نامحدود نمیخوام پرش لینکم حل بشه هیچ چیز دیگه ای نمیخوام
دوستانی که پرش لینک دارید بنظرتون چیکار کنیم ؟کلافه شدم بس که لینک میپره به پشتیبانی هم نمیشه چیزی بگم چون دان استریمو کم میکنه
سلامنقل قول:
من ظاهرا با دو لینک دانلود می کنم زمان رایگانم خیلی کمتر از بیش از دو لینک اینترنتم 10 ثانیه ای قطع میشه اگه منظورتون همینه از پرش اینک
مشکل dslam ها و گروه بندی هست
ما مشکلی نداریم.
همه چیز خوبه
من با 5.233 مشکل تایم اوت و سرعت ندام فقط پرش لینک خیلی اذیتم میکنه
ولی تک رقمی ها همش تایم اوتن سرعت تک کانکشنشون هم داغونه
فرشاد این گروهی که توش افتادی خیلی گروه چرتیهنقل قول:
برا من تک رقمی ها بهترین کیفیت رو بین ایپی ها دارن فقط شبانه بعضی شبا سرعت تک کانکشنشون کم میشه که اونم مشکل همه ایپی هاست
اما کلا مخابرات اصلا کیفیت سابقشو نداره و روز به روز هم داره بدتر میشه
دوستان سلام
یه مودم می خوام بخرم به نظرتون کدوم مودم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل تی پی لینک بهتره یا دی لینک
دی لینک 2730 مشکی بگیر.حتما مشکی باشه چون برد مشکی ها با سفیدا فرق میکنه.نقل قول:
از نظر کارکرد تیپی لینک یه مقدار کار کردش آسونتره اما دی لینک کیفیتش بهتره البته مشکی هاش
مشکی ها بردشون برودکامه و خیلی خیلی عالین
دی لینک بهتره تی پی لینک باگ زیاد دارهنقل قول:
فقط حواست باشه 2740چیپستش ریلتکه با 2730مشکی فرق داره 2730مشکی یکی از بهترین ها توی برند دی لینک و حتی سایر برند هاست
8960 بخر از 2730 هم بهتره و کلا بهترین مودم در این رنجهنقل قول:
ورژن 6 هم اومده اگر پیدا کنی اما من پنجشو دارم
نه 2730بهتره من خودم هر دو رو دیدم 2730بهتر بوده تو سایتا هم نظراتو بخونی متوجه میشی 8960بعضیاش مشکل دارهنقل قول:
اونایی که تو میگی ورژن های اولیش بوده من خودم پنجشو دارم هیچ مشکلی نداره و اصلا مقایسش با 2730 کاملا اشتباهه چون از هر لحاظی بهتره هم از نظر سخت افزاری هم نرم افزارینقل قول:
2730 خو اصلا روی اینترنت ازش ریویو درست حسابی نیست انگار مختص بازار هند تولید شده اما 8960 ریویو روی امازون ازش هست برو بخون میبینی از سیسکو هم امتیازش بالاتره
بیا اینم لینکش خودم پیدا کردم:n31:
2730یه گزینه داره که میتونی با یه کلیک در عرض 3ثانیه ipعوض کنی تی پی لینک هم این گزینه رو داره؟به علاوه مودمای tpهمشون یه مشکل واسشون پیش میاد که بعد از مدتی وارد تنظیمات مودم 192.168.1.1نمیشن و باید یه بار خاموش روشن کنی تا وارد بشه در صورتی که از 2730هیچگونه باگی دیده نشدهنقل قول:
2730اصلا یه چیز دیگست مخصوصا از نظر فریموری که روشه خیلی سبک و ساده و راحته در صورتی که tpچنین نیست
فرشاد دیجی کالا داره . من سرچ کردم کلا انگار وجود نداشتنقل قول:
اره داره پ فکر کردی من چجوری ایپی عوض میکنم:n19: تازه توی 2730 گزینه مختص تعویض ایپی نداره و یجوری کلک میزنید بهش که ایپی عوض میشه اما 8960 دکمه مخصوص اینکار داره:n09:نقل قول:
اون مشکل 192.168.1.1 برای بقیه مودم ها بوده کسی با 8960 همچین مشکلی نداشته کلا من تا حالا باگی توش ندیدم
فرشاد سرعت شبانت چطوره؟
برا من اکثر شبا تا ساعت 4 تک کانکشن مشکل داره ولی 4 به بعد خوب میشه
مخابرات تنها خصوصیت خوبش سرعت تک کانکشن و شبانه خوب بود که اون رو هم زد خراب کرد:n09:
توقف تولید شده فقط سفارش مصر هست اگه گیرت بیاد بازار بزرگ یه سری آوردن چند تا مغازه داشتن به یه هفته نکشیده اثری ازش نبود سریع همه رو خریدننقل قول:
برا من 5.233اصلا مشکل نداره همیشه سرعت تک کانکشنش فوله فقط پرش لینک نمیزاره بمونهنقل قول:
فرشاد اینه منظورتنقل قول:
من چند شب پیش موندم روی 5.233 شبانش خیلی داغون بود از همه ایپی ها بدتر بود:n09:نقل قول:
برا من 5.233 زیاد میاد اکثر اوقات که ایپی میگیرم اتوماتیک 5.233 میاد , حالا امشب میمونم روش ببینم سرعتش چطور میشه
این تست الان 5.233 پینگش انگار اومده پایین
تا فرشاد نیست من جوابتو بدمنقل قول:
اره همینه :n02:
سلام دوستان اینترنت مخابرات مگه شبانه داره ؟ من شبا همیشه تا صبح بیدارم اگه داره بگید که شب دانلودامو انجام بدم ؟!!!؟!
الان 2 مگ داره با سرعت دانلود 600. شب سرعتش پایین میاد ؟
سلامنقل قول:
مخابرات شبانه داره از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه ..فقط سرویسای 2 مگ به پایین میتونن شبانه داشته باشن .2مگ به بالا شبانه نداره
آقا من ی مشکلی واسم پیش اومده از وقتی اومدم مخابرات . پارس آنلاین داشتم..الان که کامپیوترو خاموش میکنم بخوام از وایرلس مودم استفاده کنم چراغ لینک میپره بعد به محض اینکه وارد دسکتاپ ویندوز میشم لینک روشن میشه..نمیدونم تنظیماته مودم که دست کاری نکردم فقط وی سی آی 35 کردم همین.کسی چنین مشکلی پیش اومده واسش؟
امروز از ساعت 11.5پرش لینک متوقف شد ولی میدونم که 2_3روز دیگه باز شروع میشه
امروز نیم ساعت چراغ مودم قرمز شده بود الان که وصل شد دیدم گروهمو عوض کردن انداختنم تو گروه شایان
گیت وی ها هم همشون فری شدن دیگه گیت وی لاک وجود نداره و شبانه سرعت کسی اسمی نمیشه
نمیدونم چرا تو و شایان همش تو یک گروه میفتید...!!!! :n02:نقل قول:
بهترین گروه مخابرات همین گروهه تک رقمی هاش هم کیفیتشون عالیه و مثل گروه شما مشکل دار نیستن هر ایپی هم بخوای از هر رنجی به راحتی در دسترسه:n31:نقل قول:
به احتمال زیاد هم با بی رس منتقلتون کردن که باز پرش لینکت حل نمیشه
اما امروز پینگ رفته بالا که فکر کنم بخاطر زیاد شدن اعضای گروه باشه
دیروز هم به توصیت موندم روی 5.233 اما نتنها سرعت تک کانکشنش کم شد بلکه پینگ هم طرفای 400-500 شده بود اما تک رقمی ها پینگشون شبانه اینقدر زیاد نمیشه:n09:
سلام بچه ها
من نمی دونستم جایی هم هست که راجب نت مخابرات خوزستان بحث می شه !!!
نت من 10 مگ هست و دانلود 1.2MB/S میده ولی توی مودم وضعیت خطم انگار خوب نیست یعنی امکان نویز خط رو برطرف بشه سرعت بره بالاتر؟؟
به لطف ورود فرشاد امروز قطعی ها سر به فلک کشیده(شوخی):n33:
از ظهر اینترنت 5 دقیقه وصله 50 دقیقه قطع:n09:
خطت رو گذاشتن روی همون 10 مگ 1.2 مگابایت هم میده اگر لینکت میپره و قطع و وصل میشه به فکر برطرف کردن نویز خطت باش وگرنه الان مشکلی ندارینقل قول:
فرشاد 2730 مشکی را پیدا نکردم تو بازار بزرگ هرچی گشتم موفق نشدم
تو چند تا سایت هست ولی می ترسم کلاه بذارن سرم زیاد معتبر نیستن
حالا تصمیم گرفتم اینو بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم گروهم عوض شده یا رنج ایپی ها رو عوض کردن
الان فقط رنج 5.223 میاد برام که مفتش هم گرونه یعنی اینترنت دیال اپ صد شرف داره به این رنج 5.223:n09: