متاسفانه سرعت رو هم روی 16000/1000 قفل کرده...نقل قول:
Printable View
متاسفانه سرعت رو هم روی 16000/1000 قفل کرده...نقل قول:
وقتی هم زنگ زدم که 18 مگ بذاره و Fast، چند روز بعد باز برگشت روی 16 و Interleaveنقل قول:
چرا مخابرات ترافیک دانلود شده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download ha. com رو خارجی محاسبه می کنه؟
برای شما ام همین طوره؟
توی 195 شکایت کردم چوابیه اومد که ما ام میدونیم، چندین بار بهشون اعلام کردیم ولی نتیجه ای نگرفتیم و موضوع رو بستن :angry:
برای من بعضی مواقع خارجی حساب می کنه و بعضی مواقع داخلینقل قول:
بستگی به آیپی ای داره که مودمم میگیره که با هر بار خاموش و روشن کردن عوض میشه
معلوم نیست سیستم محاسبه آیپی شون به چه صورته که روی یه آیپی داخلی حساب می کنه و روی یه آیپی خارجی در صورتی که سرور دانلود هیچ فرقی نمی کنه
قبلا خارجی حساب میکرد با دوبار شکایت از 195 و بازرسی درستش کرده بودن تا اینکه چند روز پیش دیدم خارجی حساب میشه باز شکایت کردم.نقل قول:
نقل قول:
سلام اگر مهلت تجديد نظر ش مونده
تديد نظر اول رو ثبت كن و دلايل محكم پسند بنويس براش تو مرحله بعدي به صورت جدي پيگير ميشه
بازرسی که جواب داد به دلیل عدم وجود رانژه جمع اوری با تاخیر انجام میشهنقل قول:
195 هم بعد از یه هفته جواب داد امروز و دقیقا همون جواب بازرسی رو داد که درخواست تجدید نظر دادم فعلا
من شاتل دارم،مشکلی هم باهاش ندارم،ماهی ۸۲تومن با سرعت ۸مگ.175گیگ
ولی یه طرح تو سایت مخابرات دیدم 1200گیگ یه ساله با سرعت 16مگ558تومن.که میشه تفریبا ماهی صد گیگ چهل و خورده ای.میخام شاتلو جمع کنم،این و بگیرم به نظر شما دوستان منطقیه؟یا طمع نکنم؟
نقل قول:
اگر مشکل خاصی ندارید با شاتل خیر تغییر ندید... اونم به مخابرات با اون همه مشکلاتش
- - - Updated - - -
نقل قول:
اگر مشکل خاصی ندارید با شاتل خیر تغییر ندید... اونم به مخابرات با اون همه مشکلاتش
- - - Updated - - -
نقل قول:
دزدی مخابرات در روز روشن!!!
دوستان می دونم که خیلی هاتون مثل من به خاطر هزینه و سهولت از سرویس مخابرات استفاده می کنید.
سرویسم حدودا ماه قبل دچار مشکل شد و با پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل سرعت و ... حل کرد بعد رفتم توی پنلم و 28 گیگ (معادل 7 گیگ بین الملل) ازم کم شده بود. دوباره با پشتیبانی همون 2020 تماس گرفتم و گفتند بله خب مصرف کردید. می گم سرعت من 2 مگ هست (معادل حدودا 220 کیلوبایت بر ثانیه) بعد چطور ممکنه در 10 دقیقه 28 گیگ دانلود داشته باشم؟؟؟؟ که از بی سوادیش گفت که خب مصرف کردید دیگه. با 195 تماس گرفتم و در سایت شون هم با مستندات شکایت ثبت کردم. بعد 1 ماه و حدودا 5 بار تماس نهایتا مخابرات گفت چون هزینه تامین کارکنان رو نداریم برای تماس هایی که کاربر ما باید تغییراتی در تنظیمات ایجاد کنه یه درصدی به این صورت کم می کنیم و شرکت های دیگه هم همینطور هستن!!!!
به نظرم این دزدی هست در روز روشن. ضمنا من خودم همزمان از 2 شرکت دیگه هم سرویس دارم(چون کارمون با نت هست اصلا جای قطعی نداریم) شاتل و آسیاتک. هیچ کدوم اینکارو نمی کنن موقع پشتیبانی.
دوستان اونايي كه بلدن خواهشا راهنمايي كنن
من يه ماهه از Tdlte اومدم روي ADSL مخابرات ( خط فيبر نوري )
يه روزايي ثابته
الان سه روزه هر 20 دقيقه چراغ لينك و چراغ اينترنت مودم ريستارت ميشه ديوونم كرده به خطمم چيزي وصل نيست نه تلفوني نه اسپليتر نه چيزي
مودم VR400 v2
Sent from my iPhone using Tapatalk
خطت روی بیست مگ کشش نداره شاید ولی نباید اینجور باشه شما میتونی تا بیست و چهار رو بگیری اسپلیتر بزار سر راهش سعی کن مستقیم وصل کنی به خطی که اومده تو ساختمون یا خونه سرویس چی خریدی بیست مگ برات باز گذاشتن زنگ بزنی کمش میکنن اگه خوندی بگو دو سه تا روش هست استیبلش کنی تلنت بلدی ؟نقل قول:
نت روي 16 گرفتم زنگ زدم هي گفتن پريز عوض كن و ...
تهش گفتم سرعتو بيارن پايينتر گفت فقط 9 مگ بازه گفتم بذارن دوباره چند بار قطعو وصل شد ولي الان سه ساعته كه وصله
من هيچ تلفوني تو خونه ندارم يعني از پريز يه اسپليتر وصل كنم به مودم ؟! نويز رو ميگيره ؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
تقسیم شدن سیم تلفن توی چند تا پریز نویز رو افزایش میده و مشکل قطعی میده ورودی اصل رو پیدا کن اونجا مودم رو بزار بااسپلیتر خواستی از اونجا سیم خروجی تلفن از اسپلیتر رو بده پریز نخواستی وصل کن تلفن بگو بزارن برات همون قبلی وضعیت خطت عالیه چون بهdslamنزدیکی شاید هم اگه منطقتون جواب بده برات vdslکنننقل قول:
سلامنقل قول:
می خواستم بدونم در adsl الان این سرعت ثابتی که گفتین یعنی ۸ مگ بگیریم یا ۴ مگ بگیریم سرعتشون فرقی نمیکنه فقط در میزان ترافیک فرق میکنه؟
آسانسور ندارین ؟
چطوری خط شما رو روی 20/2مگ گذاشتند؟
نقل قول:
منطقه ما را هم از حالت 18/2 فست مد, اوردن به 16/1 اینترلیو.
حداقل پشتیبانی با تیکت اول عوضش کرد به فست مد, با اینکه دانلود دوباره 18 شد ولی آپلود روی 1 قفل شده, annex M هم وصل میشه
برای من هم دقیقا همین شده از 18/2.5 fast اومده روی 16/1 interleaveنقل قول:
آپشن Annex M هم وصل نمیشه :/
به محض تیکت زدن در عرض 5 دقیقه دوباره به مود قبلی و سرعت قبلی تبدیل شدنقل قول:
ولی همچنان عین دوستی که بالاتر هم فرموده بودن آپلود روی 1 مگ هست و Annex M غیر فعاله
حالا باز من تیکت میزنم و اگر تغییری دادن بهتون اطلاع میدم
نقل قول:پس همه جا رو تغیییر دادننقل قول:
احتمالا چند روز دیگه باز به 16/1 Interleave تغییر میکنه.نقل قول:
ما هم دوباره تیکت میزنیم :)))نقل قول:
مشکلی نیست که یه کپی و پیست کردن متنه
شاید خطط PCM هست .نقل قول:
پس از فرستادن 5 تا تیکت به مخابراتنقل قول:
نتیجه این شد که مخابرات نمی دونه چه جوری باید Annex M رو فعال کنه تا آپلود 2 برابر بشه
از بقیه ی دوستانی که اینجا هستن کسی ایده ای داره که چی بگیم به مخابرات ؟
چون مخابرات سیستم هاش رو ریست کرده و برای همه Annex M غیر فعال شده
من سرویس 8 مگ دارم، وقتی تیکت زدم که 18 مگ و فست بذاره، بیشعور فست رو فعال کرد و دانلودم رو گذاشت 9 مگ!!! مجبور شدم زنگ بزنم تا درستش کنه.نقل قول:
نمیدونم، به 195 شکایت کنیم شاید درست بشهنقل قول:
معمولا سرویس 8 مگ رو که روی 18 نمی بندن که چه خبره :)نقل قول:
نهایت میذارن روی 9 مگ
چرا میبندن. من از ماه دومی که 8 مگ رو تمدید کردم بدون اینکه بهشون بگم 18/2 و فست کردن. ولی حالا شده 16/1نقل قول:
چه جالب :)نقل قول:
حالا امیدوارم بتونیم این Annex M رو هم یه جوری فعال کنیم که دوباره بشه همون 18/2
سلام
این که میگن حجم اینترنت مخابرات به ماه بعد منتقل می شود به چه معنا است ؟ یعنی اگر سه ماهه بگیریم و از تمام حجم استفاده نکنیم به سرویس بعدی منتقل میشه یا این که در طول سه ماه حجم باقیمانده هرماه به ماه بعد منتقل میشه که اگه اینطوره که چه امتیازی داره . بقیه شرکتا هم همینه
کجا همچین قانونی رو اعلام کردن؟نقل قول:
من ندیدم تا حالا
دوستان کیفیت خطم تقریبا خوبه و تا 20 مگ کشش داره
خطم باز گذاشتن که تقریبا 17 میتونم سرعت بگیرم اما آپلودم روی 1 که ریت خطم بیشتر از این نیست.
دیروز اومدم خط دستی از داخل مودم بزارم رو انکس m اما دیدم خطم بهم ریخت و ریت اومد رو 9 و آپلودم رو 2.2!
که مجبور شدم بزارم رو حالت اولش
خواستم بدونم دلیلش چیه؟
یعنی از طرف مخابرات بستر آماده نیست؟
از ترسم زنگ نمیزنم به 2020 که خطمو خراب نکن
چون هر دفعه باهاشون تماس گرفتم خط خراب کردن، نمیخوام باز بودن خط ببندن، نمیشه حرف حالیشون کرد!!!
چون مخابرات از روز شنبه تمام سیستم هاش رو ریست کرده و تمام کانفیگ ها بهم ریختهنقل قول:
به خاطر همین فعلا هیچ جا annex M وصل نمیشه و به درستی کار نمی کنه
که باید تیکت بزنیم مخابرات تا بالاخره درست کنن این مشکل رو
مخابرات معلوم نیست داره چی کار می کنه
سرعت من امروز به جای 18/2 اومده روی 7/1 روی دانلود و آپلود :/
به معنای کلمه سیستم ها رو ترکوندن
انگار نه انگار نت 16 مگ گرفتیم
دوستان بی زحمت متنی که برای تیکت تغییر به annex_m به مخابرات می نویسید را میفرستید. من یکی نوشتم براشون نفهمیدن :biggrin:
سلام.
هنوز مخابرات سرویس طرح نامحدود رو میده؟؟ یا کلا جمعش کرده؟
به سر ماه نمیرسه حجم 2 مگابیت تموم میشه.
سلامنقل قول:
نه دیگه طرح نامحدود نداره کلا جمعش کردن
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
نامحدود رو که خدا بیامرزه از سال 96 جمع شدنقل قول:
ولی مخابرات حجم های نسبتا خوبی میده
بسته به مصرفت می تونی سرویس بگیری با سرعت خیلی بالاتر از اون نامحدود های آشغال
با سلام دوست عزیز شما همچنان این مشکل را دارید؟ متاسفانه خظ من هم همبن بلا سرش آمده است ..............نقل قول: