به نظر من اگر میخواید اینور سال برید خدمت تا 15 آذر دفترچه رو بفرستید چون ترافیک سنگینی برای اسفند ماه هستشنقل قول:
Printable View
به نظر من اگر میخواید اینور سال برید خدمت تا 15 آذر دفترچه رو بفرستید چون ترافیک سنگینی برای اسفند ماه هستشنقل قول:
سلام..
یک نصیحت برادرانه به همه کسایی که میخوان خدمت سربازی بروند دارم...که خودم تجربه اش کردم..
محتوای مخفی: خدمت سربازی
سلام
یکی از دوستام به نقل قول از یکی دیگه میگفت که پلیس+10 بری خودشون میپرسن کی میخوای اعزام بشی (دی یا اسفند) و همون موقع هم برگ سبز میدن!!!
آیا صحت داره؟؟ کسی به تازگی پلیس +10 رفته؟
بلهنقل قول:
همینجوری شده
خیلی ها پارتی نداشتن و جای خوب افتادن،شاید در هر دوره که سرباز میومد از بین 100 نفر 1 نفر یا 2 نفر پارتی گردن کلفت داشتن و بقیه بر حسب شانس یا توانایی تقسیم می شدن و بودن سربازانی که بدون پارتی،سواد یا توانایی خاص در قسمت های خوبی خدمت کردن!نقل قول:
آقا ، دوست عزیز... برادر...آشنا نداری به هیچ وجه خدمت نرو...!!
فکر نکن بگی حالا برم ببینم شانسم چی میشه شاید جای خوب بیافتم..
چون جاهای خوب... همه توسط کسایی که پ ا ر ت ی دارن از قبل رزرو شده...
آموزشی مهم نیست کجا میافتی چون دو ماهه و زود تموم میشه...
اصل یگان خدمت ات هست..سعی کنید اول بیافتید شهر خودتون..
در مورد ارگان خدمتی ترجیحا بیافتید سپاه بعدش ارتش بعدش در نهایت مجبورید بیافتید نیروی انتظامی..
ولی حتی اگه افتادید نیروی انتظامی اگه پ ا ر ت ی و آشنا داشته باشید میتونید تو یگان تو جای تقریبا خوبی خدمت کنید..
نگو من لیسانس دارم ..نگو من رانندگی بلدم راننده میشم و...
من خودم الان سربازی نیروی انتظامی هستم و فقط خواستم راهنمایی تون کرده باشم..
من در مورد سپاه و ارتش اطاعی ندارم ولی اگه افتادید نیروی انتظامی و آشنا و بند پ و... ندارید خدمت نرید... مگر اینکه اعصاب پولادی و صبر ایوب و.... داشته باشد..خدمت در نیروی انتظامی با سپاه و ارتش بسیار متفاوت هست..
.
نگو آدم باید تو خدمت سختی بکشه..نگو خدمت بریم مرد بشیم و...نگو خدمت آدم رو مسئولیت پذیر و ... میکنه که همش چرندیات محض هست..
بله کارت پایان خدمت خیلی به درد میخوره ولی خود خدمت هیچی برای آدم نداره..ممکنه جایی بیافتی برای خدمت که آثار منفی روحی و روانی اش تا آخر عمر باهات باشه و روی زندگیت و خودت اثر بذاره..
پس ذهنیت دوستان رو خراب نکتید راجع به خدمت!
شما هم اگه ارتش بودی نمی گفتی خدمت در ناجا سخته:n23:
من ارتش خدمت کردم الانم برای این که ناجا رو تجربه کنم دارم به پلیس افتخاری ملحق می شم چون واقعا کار نیروی انتظامی رو دوست دارم:n19:
پرسیدنش رو که میپرسن و در واقع این همون تاریخ پیشنهادی خودتون برای اعزام هست، ولی اگه مثلا ظرفیت دی ماه تکمیل باشه و شما هم تاریخ پیشنهادیتون دی ماه باشه اصلا تاثیری نخواهد داشت و شما عملا میفتین برای دوره بعد، یعنی اسفند. بعد از اینکه افتادین اسفند ماه میتونین درخواست تعجیل برای دی ماه بدین!!! احتمال تاثیر گذاشتن این درخواستتون به مراتب بیشتر از اوون تاریخ پیشنهادی هست که موقع فرستادن دفترچه اعلام میکنید.نقل قول:
تاریخ اعزام هم اینجور نیست که درست همون موقع از طرف پلیس +10 اعلام بشه، معمولا 2 روز بعد از ارسال دفترچه میتونین مراجعه کنین به پلیس +10 و تاریخ رو دریافت کنید و یا از سامانه پیامکی 110206010 استفاده کنید.
نقل قول:واقعا این قضیه صحت داره؟!نقل قول:
تو تمام پلیس +10 ها یا فقط بعضی جاها؟
من رفتم ازم پرسید کی بزنم اعزامو؟نقل قول:
منم گفتم آبان بزن
بعد همونجا برگه سبزو داد بهم که تاریخ اعزامو توش زده بود 1.8.93
واسه منم برگ سبز رو همون موقع بهم داد واسه یک دی.نقل قول:
یکی از دوستان گفته بود که سپاه و نیروی انتظامی دیگه لیسانس به بالا نمیگیره من پرسیدم دقیقش اینه که از شهریور 94 سپاه لیسانس نمیگیره بالاتر از لیسانس یا پایین تر از لیسانسو میگیره فقط لیسانس نمیگیره اونم سپاه دیگه نیروی انتظامیشو نمیدونم.
دوستان من رشتم مهندسی مکانیک جامدات بوده به نظرتون ارتش میافتم یا سپاه یا نیروی انتظامی ؟ اینی که دوستان میگن تاریخ رو خودمون مشخص میکنیم خب همه مخوان برن اسفند که !! اونوقت پر نمیشه؟
من میخام که تاریخ اعزامم اسفند باشه. اگه الان بریم پلیس +10 درخواست بدم برای اسفند. تاریخ اعزامم رو دیگه 100درصد میزنن اسفند؟نقل قول:
من معافیت تحصیلیم تا بهمن امسال هست. اگه از بهمن بگذره و اسفند بشه غیبت میخورم. بعد اگه همون اسفند دفترچه پست کنم و اردیبهشت تاریخ اعزامم بشه. آیا 21 ماه باید برم یا 24 ماه؟؟نقل قول:
دوستان سربازای نیروی زمینی ارتش چه پست هایی دارن ؟ یعنی مثل نیروی انتظامی متهم رو بدرقه میکنن و قبض جریمه مینویسن تو خیابون نگهبانی میدن یا
کارشون چیز دیگه ایه ؟
خودت می گی ارتش. اونوقت چه ربطی به متهم و جریمه داره. سربازای ارتش حالا هر نیرویی در پادگان ها یعنی محیط بسته هستند و ارتباط بیرونی با مردم ندارن مگر جاهای خاصی. برای سربازهای دیپلم و زیردیپلم اکثر کارهای خدماتینقل قول:
و نگهبانی و پاسداری و اینا هست و برای لیسانس و به بالا قضیه اش فرق داره و خیلی بهتر و راحت تره.
کاری که با مردم باشه ندارن،کارهای پادگانه،از کارهای اداری بگیر تا نظافت و نگهبانینقل قول:
نقل قول:
اونوقت این پادگانه کارش چیه ؟ یعنی سرباز میگیره که کارهای پادگان رو انجام بدن ؟ پس اونوقت خود پادگان چه کاری انجام میده ؟
اگه اینطوریه که هرکس بیفته تو ارتش انگار رفته زندان .
شما مثل اینکه تو باغ نیستی زیاد.. وظیفه ارتش دفاع از کشور در برابر تهدیدات خارجیه..اجازه تجاوز به کشور رو نمیده. لازمش اینه که نیروی نظامیشو همیشه اماده تو پادگان ها داشته باشه و توان رزمیش حفظ بشه تا فکر تجاوز به سر کشورای دیگه نزنه..ولی نیروی انتظامی وظیفه اش برقراری نظم داخل کشوره.واسه همین با مردم به طور مستقیم در رابطه ست.
شما مثل اینکه تو باغ نیستی زیاد.. وظیفه ارتش دفاع از کشور در برابر تهدیدات خارجیه..اجازه تجاوز به کشور رو نمیده. لازمش اینه که نیروی نظامیشو همیشه اماده تو پادگان ها داشته باشه و توان رزمیش حفظ بشه تا فکر تجاوز به سر کشورای دیگه نزنه..ولی نیروی انتظامی وظیفه اش برقراری نظم داخل کشوره.واسه همین با مردم به طور مستقیم در رابطه ستنقل قول:
کی رفتی؟ من که رفتم گفتش پر شدهنقل قول:
از 20 شهریور به بعد ظرفیت ابان پر شد.نقل قول:
من اوایل شهریور اقدام کردمنقل قول:
یکی از دوستام تقریبا دو هفته قبل اقدام کرد افتاد 1.10
از 20 شهریور به بعد ظرفیت ابان پر شد.نقل قول:
نه من خودم 10 شهریور فرستادم اول ابان اعزام شدم الان هم مرخصی اولم.نقل قول:
منم رفتم لباس نبود برگشتم تا شنبه بریم ببینیم لباس اومد یا نهنقل قول:
نقل قول:فعلا قانون رو اینطور گذاشتن که هر کس قبل از پایان سال درخواست بده و غیبت نداره همون 21 ماه خدمت می کنه و اگه غیبت هم داشته باشه تا 22 بهمن اقدام کنه غیبتها بخشیده میشه و همون 21 ماه خدمت دارهنقل قول:
محض احتیاط کامل این حرف رو از من که دلسوزتم بشنو و این دست و اون دست نکن. تمام سعیت رو بکن که تا قبل 22 بهمن بفرستی شاید یه دفعه گفتن که این شامل اونایی که غیبت نداشتن هم میشده.
حالا سر چند روز 3ماه اضافه خدمت کن . بیا و درستش کن!!!!!
شما مدارکت کامله؟
چون یکی از مدارک تایید آخرین مدرک تحصیلیته که تا تموم نشی دانشگاهت نمیده
اگر تحصیلت تموم نشده شما باید اینطوری اقدام کنی که بلافاصله بعد از تمام شدن تحصیل به یکی از مراکز پلیس +10 مراجعه کنی و مدارکی که میخواد رو تحویل بدی
اگرم تموم کردی که به نظر من هر چه زودتر برو
هر چه زودتر از شر سربازی خلاص شی تو زندگیت کلی جلو افتادی
خصوصا اگه جای داغونی بیفتی هر روز به جون من دعا می کنی که خدا پدرش رو بیامرزه که باعث شد 3 ماه کمتر واسه اینا جون بکنم!
نقل قول:چون شما معلومه زیاد در جریان اوضاع نیستی من کامل تر برات توضیح بدمنقل قول:
به قول یکی از دوستان اخلاقا متفاوته
من خودم از خدامه 24 ساعت یه لنگ پا وایسم وسط چهارراه اما پیش آدما زندگی کنم
نه اینکه بیفتم توی پادگانی که کلا از کل جهان و هستی جداست و انگار یه دنیای دیگه است
ولی برخی هم برعکسن و بودن در پادگان رو ترجیح میدن
یعنی به دیدت برمیگرده
به طور کلی یا یه جایی میفتی که بیشتر با آدما سرکار داری که بیشتر نیروی انتظامی اینطوره و یا هم میفتی توی یه پادگان که یه دنیای جداست و ممکنه از لحاظ مسافت هم با شهر و آبادی کلی فاصله داره(البته این شامل افتادن توی مرز و... هم میشه که باز مربوط به همون مرزبانی نیروی انتظامیه)
ضمنا دقیقا پادگان سرباز میگیره که کارای پادگان رو انجام بده و همینش خیلی رو مخه!
وقتی می بینی که اومدی 2 سال از بهترین سال های عمرت رو کارگری یه عده آدمی کنی که استخدام رسمین و وظیفه خودشونه که کارایی که بهت میگن رو انجام بدن(که این ممکنه شامل تعمیر خونه و شستن ماشین آقایون و... هم بشه نه فقط کارای خود پادگان و نگهبانی)
ضمنا اینایی که گفتم کلیه و بستگی داره شما کجا بیفتی
یعنی هر کدوم از ارتش و سپاه و نیروی انتظامی بیفتی میتونه زمین تا به آسمون اوضاع رفیق هم خدمتت که یه شهر یا پادگان دیگه افتاده باهات فرق کنه و چه بسا با مدرک بسیار پایین تر بسیاری راحت تر خدمت می کنن
مثلا اونی که لب مرز سیستان و بوچستانه هم نیروی انتظامیه
اونی که تو شهرک غرب تهران خانمای محترم رو راهنمایی می کنه تا تصادف نکنن هم نیروی انتظامیه!
اما این کجا و آن کجا!!!!!:n02:
میشه این خیلی ها را معرفی کنید!!!حتما مثل همون خیلی ها که بدون پارتی استخدام دولتی میشن؟؟؟از همین تاپیک هرکی میاد میگه پارتی دارم میخام برم فلان جا!!!توانایی هم اوج جوک بود!!!بیسوادترین افراد در بهترین مناصب هستند...هرکسی دیدم یا با پارتی یا شرایط خاص افتادن جای خوب ولی میگم استثنا هم بودهنقل قول:
شما خودتون شیفته خدمت هستین و متاسفانه با واقعیت و منطق نگاه نمیکنید....
منظور معافیت تحصیلی اینکه تسویه نکرده باشین، والا اگه تسویه کنین (دانشگاه تموم بشه) دیگه اون باطل میشه و فرصت یکسالتون شروع میشه.نقل قول:
اگه فرصت 1 ساله تموم شد و غیبت خوردین و اسفند پست کردین و سال بعد اعزام شدین به نظر من 24 ماه خدمت میکنین.
از دوستانی که هنوز سربازی نرفتن یه نصیت براشون دارم به عنوان برادر کوچیک تر ، اگه مدرک بالا دارید سریع واسه اعزام اقدام کنید
ما دیروز رفتیم خیلی با احترام برخورد کردن حتی آسایشگاهمون یه ساختمون شیک بود و حتی دو تا بشین پاشون ندادن ، بعدش لباس دادن و 4 روز مرخصی
هر کی میگه سربازی سخته داره چرت میگه ، مث هتل میمونه من که میدونم 21 ماه قراره لذت ببرم :n19:
دوستان من رشتم مهندسی مکانیک جامدات بوده به نظرتون ارتش میافتم یا سپاه یا نیروی انتظامی ؟ اینی که دوستان میگن تاریخ رو خودمون مشخص میکنیم خب همه مخوان برن اسفند که !! اونوقت پر نمیشه؟
اگه پذیرش کنید احتمال زیاد سپاهید ولی در غیر این صورت یا ارتش یا نیرو انتظامی می افتیدنقل قول:
موقع دستشویی شستن و حمالی برای کادری ها و فحش خوردن و تحقیر شدن هم منتظر این حرفا هستیم،مگه اینکه دکترا باشی یا امریه جای هتل افتادینقل قول:
دوست عزیز نیار به تکرار سوالتون نیست، کمی صفحات قبل را مطالعه میکردید جوابتون را میگرفتین.نقل قول:
هیچ کس نمیتونه بگه شما کجا میوفتین ولی احتمال اینکه شما سپاه بدون پذیرش بیوفتید نزدیک به صفره.
سلام شما کجا افتادی ؟ منظورم کدوم هتل ؟ :n02:نقل قول:
سلام دوستان
پدر من در زمان جنگ خدمت کرده یعنی وقتی که خدمت 18 ماه بوده. 3ماه آموزش تو جلدیان بوده و 15 ماه هم در ژاندارمری مهاباد.
اما 6 ماه هم اضافه، دوره احتیاط در ژاندارمری رشت گذرونده و الان دوتا کارت داره. به من چقد کسری تعلق میگیره و کجا باید برم؟
نقل قول:
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه .این که دیگه فرقی بازندان نداره .اگه منو به خاطر سربازی نرفتن زندانی هم کنن بازم میارزه به افتادن تو ارتش :n09:
پس یعنی اینایی که میفتن تو ارتش بعد از اموزشی هم تمرینات رزمی و ورزش و اینا دارن که همیشه بدنشون اماده باشه یا بعد از اموزشی دیگه تمرین نمیدن ؟
خدا میدونه کدوم هتل پنج ستاره ای افتاده!!!!!نقل قول:
پس فردا ایشون هم میگه من خدمت کردم!!!!!!!!:n02:
پس ما باید چی بگیم! شاخ غول شکستیم خدا شاهده!!!!!:n27:
حذف شود plz
دوستان من شنیدم میگن تازگیا پذیرش رو فقط به اونایی که بسیج فعال دارن میدن درسته یا نه؟
اونم بستگی داره کجا بیفتی و چه پستی داشته باشینقل قول:
مثلا رفیق من که 10 ماه پاسداری میداد(کلاس پنجمه مدرکش!:n02:) خب همون داستان آموزشی رو به شکل کمی خفیف تر داشت تو این 10 ماه تا بعد گذاشتنش سرباز خدماتی بهداری(بشور و بساب!)
رفیق دیگه من با لیسانس روانشناسی 6 ماه پاسداری داد!!!!!! چون 2 تا روانشناس بودن و اونی که پایه خدمتی بالاتری داشت پاسداری نمی داد! ارتشه دیگه! بنده خدا کلی هم بیگاری رفته بود و آشغال جمع کرده بود!!!!!!
ولی در کل به مدرک و جایی که میفته بستگی داره ولی عمدتا محدودتر میشه به همون مراسم 29 فروردین و 31 شهریور و هفته ناجا واسه نیروی انتظامی و...