مثل اینکه همچنان پیام ها منتظر تایید میمونه بعد نمایش داده میشه
امیدوارم امشب بحث جالبی رو راه بندازیم و به نهتیجه برسیم
دوستانی هم که مشکل عمده دارن بیان صحبت کنن تا بتونیم جواب بدیم
از شهرستانها هم اگه مشارکت بشه جالب میشه
به امید دیدار
Printable View
مثل اینکه همچنان پیام ها منتظر تایید میمونه بعد نمایش داده میشه
امیدوارم امشب بحث جالبی رو راه بندازیم و به نهتیجه برسیم
دوستانی هم که مشکل عمده دارن بیان صحبت کنن تا بتونیم جواب بدیم
از شهرستانها هم اگه مشارکت بشه جالب میشه
به امید دیدار
اولا تو نه شما :31::10:نقل قول:
بنده جسارت نکردم . ولی مسلما شما هیچ کاری برای حل مشکل دوستان ، خصوصا شهرستانی ها ( مثل بنده ) نمیتونید بکنید .
از اینکه یکی از مسئولین شاتل ( کارمند ، نمایندگی و یا ...) رو در اینجا میبینم ، واقعا خوشحالم . امیدوارم بجای بحث کردن ، سعی در حل مشکلات کاربران شاتل بکنید .
دستت درد نکنه .نقل قول:
دمت گرم
جیگر الان 128 دارم . از اول شهریور تا آخر شهریور اینترنت 2 مگ داشتم ولی از 7 مهر ( 3 روز پیش ) که رفتم دوباره سرویسم رو شارژ کنم ، 128 گرفتم و الان 128 دارم .نقل قول:
با سلام من یه سوال دارم
هرکی میتونه لطفا جواب بده
چطور وارد صفحه تنظیماتمودمم بشم
همون که نویز و دان و اپ و نشون میده
واسه من با دستور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرا نمیشه
لطفا کمک کنین
مدل مودم: dsl-200
در ضمن این سرعت منه
تازه ایده الشه تو بهترین حالت
سرویسمم eco 512
و یه مطلب دیگه اینکه هر هفته جمعه ها کلا قطه تا غروب
و اینکه اکثر شبا از 10 تا 1-2 قطه
خوزستان دزفول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه بگو چرا از وقتی شاتل اومدم تورنت داغون شده ! سرعت تورنت من با +100 تا seed به 1 هم نمیرسه QQنقل قول:
من سرویس ART5 دارم و سرعت دانلودم حدود 90 تا 100 هست. در صورتیکه سرعت دانلودم از تورنت حدود 40 هست (معادل استاندارد سرویسم). چرا شاتل سرعت تورنت رو آورده پایین؟
مثل اینکه تحت فشار مقامات بالا تورنت رو برای مشترکین محدود کردن !!!
DNS که گفته بودین تاثیر روی ping گذاشت. ping تو روز از 580-600 به 420-440 رسیده ولی شب همون بین 1000 تا 5000 هست.
مشکل شب واقعا اساسی هست ! پینگ رو با سرورهای آمریکایی بازی های آنلاین می گیرم نه با سرور باکو !
الان دیگه شب که میشه عین بچه مثبت ها می خوابم و بازی آنلاین دیگه تعطیل ! از مزایای شاتل !
این بازی با کلمات یعنی چی ؟ بسیاری از شهرستان ها !نقل قول:
دانلود شبانه فعلا هست و در بسیاری از شهرستانها مشکلاتی که شما میگید رو نداره
ما 3 تا دوستیم از سمنان تهران و مازندران هر 3 تامون راس ساعت 1 بامداد از بازی DC میشیم و دقیقا سرعت و ping مشابه داریم !
من کاری به تخفیف ندارم . قیمت ترافیک شاتل و پارس آنلاین غیر منطقیه . گیگی 5150 واقعا خنده داره.نقل قول:
از نظر من همین که قیمت افزایش پیدا نمیکنه خودش یعنی تخفیف - ۲۰٪قیمت اینترنت کاهش پیدا کرده - آیا هزینه زیر ساختها - پرسنل - استهلاک - تجهیزات و غیره هم اومده پایین که کلا ۲۰٪ تعرفه بیاد پایین؟
و خنده دار تر از اون اینه که وقتی گیگ بیشتری می خری به طبع باید قیمت هر گیگ کاهش پیدا کنه ولی اینجا تغییر زیادی نمی کنه.
مثلا پیشگامان هر گیگ 3 هزارتومن هست و شما اگه 10 گیگ بخری میشه 15 هزارتومن یعنی گیگ هزار و پانصد
شاتل : گیگی 5.1 هزار تومن و اگه 10 گیگ بخری میشه +44.4 هزار تومن ! یعنی 30 هزارتومن گرون تر !!!!!!!!!
من همین رو به نماینده منطقه خودمون گفتم بعد خنده ملیحی کرد و گفت ما رو با شرکت های کوچیکتر مقایسه نکن !!
در حالی که 1 تار موی پیشگامان میارزه به کل شاتل کنونی !
یا ابالفضل !! این همه کار باید بکنیم تا پهنای باندی که خریدیم رو بتونیم بدست بیاریم ؟!نقل قول:
چون اکثرا شاتل شبا اذیتم می کرد یه سری روش ها رو یاد گرفتم و برای شما هم میگم:
1- از سرور های پرسرعت دانلود کنید!
2-چند فایل همزمان با سرور های مختلف برای دانلود بزارید.
3-توی شاتل برای ip هاش یه رنج خاصی سرعت بالایی داشت !
حالا اگه شما بعضی وقتا سرعتتون بالاست ببینید کدام قسمت از ip ها مشابه هستن! و اینقدر کانکت و دیسکانکت کنید تا بهمون ip های باسرعت برسید.
4- بعضی وقتا استفاده از وی پی n روی سرعت تاثیر زیادی داره!
5-اگر لحظات اول دانلود سرعتتون خیلی بالاست ولی بعد یه دقیقه خیلی میاد پایین از نرم افزار Advanced Dialer که توی تاپیک صبا معرفی شده استفاده کنید و تنظیم کنید که مثلا یه دقیقه یه بار کانکت و دیسکانکت بشه!
که اینجوری شاید بتونید 2 یا 3 برابر دانلود کنید!
روش های 1و2 و5 بیشترین تاثیر رو داره!
از یه چیز شاتل فقط خوشم میاد ! با اینکه بدترین سرویسی بوده که تا بحال استفاده کردم (گول خوردم lol ) ولی مسئولینش دوست دارن جوابگو باشن !! ولی خوب نمی تونن درست جوابگو باشن !!
نه سرعت خوبه! مگه تا چه قدر افت داشتی؟نقل قول:
بله. منم مشهدم و الان سرعتم خیلی پایینه.:41:
این تست با IDM
شما کدوم مرگز مخابراتی هستین؟
نقل قول:
جناب سوال بنده را با سوال جواب نده رک وراست بگو ضریب اشتراک چنده ؟
سرعت دانلود چه ربطی به ضریب اشتراک داره .
شما بگو چرا پینگ بالاست؟
--------
درمورد قیمت اصلاً استدلال شما درست نیست ما که نگفتیم شما اینترنت را بیست درصد ارزان کنید
10 درصد ارزان کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب
10 درصد شما ده درصد مشتری .
سلام
من از نماینده شاتل (رضا) سوال دارم که شبانه سرویس اکو 128 تو مرکز مخابراتی با پیش شماره 44 چند هست؟
آقا این 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر!! رو میشه 2 بار استفاده کرد؟
شما صفحات این تاپیکو خوندی ؟! فکر نمیکنم لازم باشه سرچیزی یا دم خروسیو براتون قسم بخوریم :13:نقل قول:
این عدد ۱۸ گیگ رو نیمیدونم از کجا آوردی
اصلا صحبت این نیست
من یوزر دارم در روز ۲۰ تا میکشه اما کاری به کارش نداریم
واضح بگو عدد ۱۸ رو چطور محاسبه کردی؟
همین الان سرویس ارت 3 بعد از دانلود 14400 مگ قانون fair use policy اکتیو شد و سرعت به 4 کیلوبایت کاهش یافت ....
این دیگه چطور نامحدودیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ خودتونو خر فرض کردید؟
در بعضی از مناطق به دلیل ناهماهنگی های کوچکی که وجود داشت هنوز fair use policy فعال هست. من خودم 2 نمونه مشترک میشناسم که روزی +200 گیگ دانلود دارن و ما کاری با کارشون نداریم ! این مشکلات کوچک به زودی برطرف میشود. با تشکر از صبر و تحمل شما !نقل قول:
شوخی کردم ! فقط ادای پشتیبان های شاتل رو درآوردم . انصافا نامردیه. رسما کلاه گذاشتن سر مردم هست.
دفعه ی قبل که من 2 بار استفاده کردمنقل قول:
ولی این بار را نمیدونم:46:
نقل قول:
سلام من از اردبیل هستم
سرویسم 1 مگ هست اما رو 2 مگ بستن
روزا 240 و شبا با 70 دان می کنم
نمایندگی شاتل تو اردبیل هیچی حالیشون نیست
شبا دانلود کردن از تورنت و رابید و ....... امکان نداره چون باید با سرعت 7 کیلو دان کرد
تو اردبیل بارس انلاین خوبه اما گرونه
دوستان عزیز خواهش میکنم به یکی دو مسؤلی که اومدن تو این تاپیک مشارکت کنند، توهین نکنید.
چون سرانجام بی احترامی اینه که دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنند. پس
انتقادات خودتون رو محترمانه بیان کنید.
سرویستون رو هم که بیان میکنید کامل بگید.
مثلاً ART 128 یا ECO Office 128 یا ECO 128
بله من خودم 4 بار خریدمنقل قول:
من تا حالا 3 بار گرفتمنقل قول:
مشکلی نداشته
من که توهینی نکردم به این دو نفر عضو فروم ! در ضمن فکر کنم 1 نفر باشن ایشون با 2 اکانت. 3th معلوم نیست نماینده شاتل باشن. 4th ساعت داره 1 شب میشه الان اینترنت قطع میشه دیگه بیشتر نمیشه انتقاد کرد lolنقل قول:
دوستان عزیز خواهش میکنم به یکی دو مسؤلی که اومدن تو این تاپیک مشارکت کنند، توهین نکنید.
آقای نماینده
اگه واقعا حرف حق میزنی بیا جواب این پست منو بده!
من تا 1ماه پیش از شاتل سرویس میگرفتم و توی این مدت 1ماه ونیمش رو 2مگ گرفته بودم!
1-از اول که ما این اکانت رو گرفتیم توی شبانش سرعت به شدت پایین بود و روی 20 و30 بود بعد ما اومدیم با دوستمون یه تحقیقی روی ip هایی که وصل بودیم کردیم و فهمیدیم کدوم ip ها سرعت نسبتا بالایی داره
یعنی ما هر شب حدود 30 یا 40 دقیقه وقت میزاشتیم تا بلکهip توی رنجی که میخواستیم قرار بگیره! و اگه خدا بخواد سرعت بالا باشه!
2-بعد هر شب حداقل 3,4 بار , و معمولا تا صبح 6,7 بار قطع میشد! یعنی درواقع ip هم از دست خارج میشد و نمیشد کانکت نگهش داشت!و خیلی از لینک ها انقضاشون تموم میشد و خراب میشدن!
3- به مدت 15 روز هر شب سرویس ما راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد! (خوشحال میشم دلیل اینو بدونم!!!)
4- تقریبا وسط های دوره بود که 2مگ گرفته بودم، دیدم سرعتم کلا کم شده! بعد که رفتم دیدم down stream از 2270 به 160 تغییر یافته!
یعنی منی که باید با سرعت 256 دانلود کنم سرعتم رو کرده بودن 17!!
که بعد ما تماس گرفتیم و پشتیبانی هم گفت بچه ها سرویسو ریست کرده بودن!! (الان فکر کنم خود شما از این دروغ خندتون بگیره!) و بعد یه روز درست شد!
حتی با پشتیبانی تهران هم درمیون گذاشتم گفت این کار خود نمایندگیه و نباید همچین کاری رو بکنه!
5- رسید به 7 روز باقیمانده از دورم که باز همون جریان بالا تکرار شد! و سرعت شد 17 !
ما زنگ زدیم پشتیبانی و اونم گفت: به علت استفاده بالا از سرویس شبانه اکانتتون رو به 128 تغییر دادیم!!!!!
و دیگه نمیتونید 2مگ استفاده کنید و اگر میخواید با همین 128 سر کنید!
منم با رئیسشون حسینی صحبت کردم و گفت ما خودمون شبا قطع میکردیم و سرعت رو پایین میاوردیم!
ببینید چقدر این آدم ...
بعد جالبه گفت طبق قانون fair policy!!
البته من اونموقع اصلا نمیدونستم چی هست! ولی موقعی که کار از کار گذشته بود فهمیدم که این قانون فقط در مورد سرویس های نامحدود صدق میکنه!
و کارشون هم 100% غیر قانونی بوده!
حالا شمایی که میگی شاتل خوبه و بهترینه. آیا اینا ملاک خوب بودنه؟
این طرز برخورد با مشتریه؟
کدوم شرکتی حق داره بین دوره سرویس رو تغییر بده؟
اصلا یکی به من بگه این پول حروم از گلوشون پایین میره؟
من با دوستم چند روز پیش رفتیم دفتر خدمات ارتباطی و رفیقم گفت من سرویس 256 مخابرات رو میخوام ولی بحای سرویس مخابرات برگه ی شاتل رو گذاشتن جلوش تا امضا کنه!!!!
و وقتی هم که گفتیم مخابرات گفت برید به دفتر فلان جا!!!
چالبه ما توی دوتا دفتر رفتیم شاید کلا 5 تا پوستر تبلیغاتی اونجا بود ولی 4 تاش مربوط به شاتل و تبلیغ مودم zyxel و.. بود!
یعنی شما فکر کن مشتری برای اولین بار می خواد سرویس بگیره میره دفتر خدمات بعد جلوش قرارداد شاتل رو میزارن که امضا کنه! اونم که اصلا نمیدونه چی به چیه و امضا میکنه!
به نظر من شرکتی که بخواد مشتریاشو اینطوری جمع کنه کلاه برداره! و به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
حالا شما به نظرت شاتل چند درصد مشتریاشو اینطوری جمع کرده؟؟؟
شما هم اگه یخورده روی این حرفا فکر کنی میبینی که حق با این مردمه یا شرکت خودتون!
البته من این حرفا رو زدم تا یه سری آدم بی خبر مطلع بشن. و میدونم که شما جوابی برای این حرفا نداری!
وگرنه اگر کل پرسنل شاتل به صف بشن بیان ازم معذرت خواهی کنن هرگز عقلمو دست همچین آدمایی نمیدم!
دز ضمن من الان دارم نصف پول 2مگ شاتل رو میدم و حتی بیشتر از اون حچم هم دانلود میکنم!
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
آقای نماینده
اگه واقعا حرف حق میزنی بیا جواب این پست منو بده!
من تا 1ماه پیش از شاتل سرویس میگرفتم و توی این مدت 1ماه ونیمش رو 2مگ گرفته بودم!
1-از اول که ما این اکانت رو گرفتیم توی شبانش سرعت به شدت پایین بود و روی 20 و30 بود بعد ما اومدیم با دوستمون یه تحقیقی روی ip هایی که وصل بودیم کردیم و فهمیدیم کدوم ip ها سرعت نسبتا بالایی داره
یعنی ما هر شب حدود 30 یا 40 دقیقه وقت میزاشتیم تا بلکهip توی رنجی که میخواستیم قرار بگیره! و اگه خدا بخواد سرعت بالا باشه!
2-بعد هر شب حداقل 3,4 بار , و معمولا تا صبح 6,7 بار قطع میشد! یعنی درواقع ip هم از دست خارج میشد و نمیشد کانکت نگهش داشت!و خیلی از لینک ها انقضاشون تموم میشد و خراب میشدن!
3- به مدت 15 روز هر شب سرویس ما راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد! (خوشحال میشم دلیل اینو بدونم!!!)
4- تقریبا وسط های دوره بود که 2مگ گرفته بودم، دیدم سرعتم کلا کم شده! بعد که رفتم دیدم down stream از 2270 به 160 تغییر یافته!
یعنی منی که باید با سرعت 256 دانلود کنم سرعتم رو کرده بودن 17!!
که بعد ما تماس گرفتیم و پشتیبانی هم گفت بچه ها سرویسو ریست کرده بودن!! (الان فکر کنم خود شما از این دروغ خندتون بگیره!) و بعد یه روز درست شد!
حتی با پشتیبانی تهران هم درمیون گذاشتم گفت این کار خود نمایندگیه و نباید همچین کاری رو بکنه!
5- رسید به 7 روز باقیمانده از دورم که باز همون جریان بالا تکرار شد! و سرعت شد 17 !
ما زنگ زدیم پشتیبانی و اونم گفت: به علت استفاده بالا از سرویس شبانه اکانتتون رو به 128 تغییر دادیم!!!!!
و دیگه نمیتونید 2مگ استفاده کنید و اگر میخواید با همین 128 سر کنید!
منم با رئیسشون حسینی صحبت کردم و گفت ما خودمون شبا قطع میکردیم و سرعت رو پایین میاوردیم!
ببینید چقدر این آدم ...
بعد جالبه گفت طبق قانون fair policy!!
البته من اونموقع اصلا نمیدونستم چی هست! ولی موقعی که کار از کار گذشته بود فهمیدم که این قانون فقط در مورد سرویس های نامحدود صدق میکنه!
و کارشون هم 100% غیر قانونی بوده!
حالا شمایی که میگی شاتل خوبه و بهترینه. آیا اینا ملاک خوب بودنه؟
این طرز برخورد با مشتریه؟
کدوم شرکتی حق داره بین دوره سرویس رو تغییر بده؟
اصلا یکی به من بگه این پول حروم از گلوشون پایین میره؟
من با دوستم چند روز پیش رفتیم دفتر خدمات ارتباطی و رفیقم گفت من سرویس 256 مخابرات رو میخوام ولی بحای سرویس مخابرات برگه ی شاتل رو گذاشتن جلوش تا امضا کنه!!!!
و وقتی هم که گفتیم مخابرات گفت برید به دفتر فلان جا!!!
چالبه ما توی دوتا دفتر رفتیم شاید کلا 5 تا پوستر تبلیغاتی اونجا بود ولی 4 تاش مربوط به شاتل و تبلیغ مودم zyxel و.. بود!
یعنی شما فکر کن مشتری برای اولین بار می خواد سرویس بگیره میره دفتر خدمات بعد جلوش قرارداد شاتل رو میزارن که امضا کنه! اونم که اصلا نمیدونه چی به چیه و امضا میکنه!
به نظر من شرکتی که بخواد مشتریاشو اینطوری جمع کنه کلاه برداره! و به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
حالا شما به نظرت شاتل چند درصد مشتریاشو اینطوری جمع کرده؟؟؟
شما هم اگه یخورده روی این حرفا فکر کنی میبینی که حق با این مردمه یا شرکت خودتون!
البته من این حرفا رو زدم تا یه سری آدم بی خبر مطلع بشن. و میدونم که شما جوابی برای این حرفا نداری!
وگرنه اگر کل پرسنل شاتل به صف بشن بیان ازم معذرت خواهی کنن هرگز عقلمو دست همچین آدمایی نمیدم!
دز ضمن من الان دارم نصف پول 2مگ شاتل رو میدم و حتی بیشتر از اون حچم هم دانلود میکنم!
اقا تبرییییییییییییییییکککککک ککککک
رتبه ی ما شده از اخر 5ام
بایینتر از افغانستان و عراق و ........
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
e?
پس دو تا نماینده شاتل اومدن اینجا؟!
آقا سرویساتون خیلی مزخرفه از ماه بعد یا میرم صبانت یا میرم پارس آنلاین
منم 100% قرارداد تموم شه عوض می کنم . تحقیق کردم پارس آنلاین هم به نسبت گرونه ، صبانت از اون بهتره .نقل قول:
شایدم برگردم پیشگامان. پیشگامان 0.2 کیلوبایت نوسان سرعتش هست ! و پهنای باند 100% رو بهت میدن. 1 شب به بعد هم با اینکه مجانی هست ولی با روز هیچ فرقی نداره و مثلا 256 داشته باشی سرعتت بین 31.8-32 میمونه ! البته برای کسایی که زمان زیادی از شاتل استفاده کردن این حرف باورکردنی نیست !
نقل قول:
عزیزم ecooffice
128k نداره ecooffice فقط 512 ,1024k , 2048 k داره
:19:
درصد مصرف دوره ای که اضاف کردن مدت مصرف نشون میده یا ترافیک مصرف شده ؟
دوست عزیز منم به امید دانلود بیشتر اینترنتم رو به 2 مگ تغییر دادم، اما دیشب سرعت دانلودم حدود 40 بود، یعنی از اکو 512 که داشتم هم کمترنقل قول:
ممکنه بپرسم الان از چه شرکتی و با چه شرایطی سرویس می گیرید؟
پ.ن: دوستان چگونه میشه دان استریم و آپ استریم سرویس خودمون رو ببینیم؟
سلامنقل قول:
تا ۲۰ مهر میتونی n بار هم خرید کنی
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
من خوندم ولی اون حرف دلیل بر صحت حرف شما نیست - ۱۸ گیگ رو هیچ کس نگفته و نمیگهنقل قول:
برین قانون fair us policy رو بخونین اونجا جوابتون هست
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
قانونی که میگی ممکنه با ۱۰ گیگ هم فعال بشه - طبق این قانون شما میتونین به صورت نا محدود دانلود کنین ولی نه به این صورت که ۱۰۰ تا فابل رو بندازین پشت هم دانلود شه ۲۴ ساعتهنقل قول:
بین دانلود ها وقفه باشه کاری به کار شما نداره
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
ببین دوست من زیاد فکر نکن به این موضوع که من چیکارمنقل قول:
فکر کن خدماتی شاتل هستم
من خودم دوست دارم تو این بحث ها شرکت کنم ادعایی هم ندارم
شما سوال بپرس جوابتو اگه تونستم میدم اگه نه که هیچی
مورد بعدی اینکه من یک نفر هستم
نام بهرام
این اکانت هم مال همکارم رضا هست که معمولا جواب نمیده اینجا
بستگی به این داره که من پشت این سیستم باشم یا سیستم خودم به سوالات جواب میدم.
برو قسمت status مودمنقل قول:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
نقل قول:
من جواب تمام این سوالات رو میدم تو همین تاپیک و امروز اما قبل از اون میخوام بدمنم تو کدوم شهر سرویس میگیری اگه امکان داره یه پیغام برام بزار و بگو
مطمعن باش بعد از اون تمام اینها رو بهش جواب میدم حتی اونهایی که گفتی مطمعنی جواب نداره
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
ترافیک مصرف شدهنقل قول:
جناب تبلیغ کننده شاتل این خیلی ساده هست تا حالا شما کاربرها رو تو پشتیبانی آنلاین با دانلود از اپرا و موزیلا و وانمود کردن مشکل نداشتن سرویس سرکار میگذاشتید حالا اینجا هم سرکار میگذارید ؟!!!!!!:grrr::grrr:نقل قول:
این عکس پنل یکی از کاربراتونه درصد مصرف دورش 26 هست و 4805 MB مصرف کرده با یک نسبت تناسب ساده میشه گفت با مصرف 18480 MB درصدش میشه 100 و به احتمال خیلی زیاد همون آستانه شروع fair use policy هست.
به هر حال اینها رو برای روشن سازی گفتم وگرنه من 3 ماه پیش حرفهامو به جناب آقازاده گفتم که شرکت شاتل خیلی به شعور مشتری هاش توهین میکنه جالبه ایشون خیلی اصرار داشتند که سرویس 128 مخابرات خیلی مشکل داره ولی من که از زمان فسخ قراردادم کلی میگذره و این سرویس رو دارم تا حالا نشده سرعتم رو به خاطر دانلود زیاد بیارند پایین.کد:http://up.vivadl.com/images/ql8weofuj5gphasj5es.png
یک نکته که تاحالا نمی خواستم بگم که کاربرها نظرشون برگرده یک شب که سرعت سرویس اکو 512 من به زیر 10 رسیده بود و پشتیبان شما دلیلش رو شلوغی مرکز می دونست اکانتم رو با یکی از دوستانم که اکو 128 داشت و مصرفش کم بود و همیشه سرعتش حدود 60 بود عوض کردم و در کمال تعجب با سرعت 60 دانلود کردم این شد که فهمیدم دیگه شاتل به درد من نمیخوره.
اقا واقعا رابید شیر و 4شیر و ..... رو شاتل محدود می کنه؟
اخه سرعت تو ساعت 1-7 می شه 3-4
من اردبیل هستم سرویس 2 مگ مرکز باکری
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
الان با سروویس 2مگ با اکانت از رابید شیر با 144 دان می کنم ! ترکونده شاتلللللللللللللللللللللل لل
با اکانت رابید و سرویس 2 مگ این سر عت دان منه به به
هنوز مونده تا شما با موجودی به نام شاتل آشنا بشید!:27:نقل قول:
من سرویس سه ماهه 9گیگ از صبا دارم. قیمتش هم 39 تومانه
و از اون اول شبی 2,5 تا 3 گیگ دانلود داشتم!
شما خودت ببین کدومش به صرفه تره!!
تازه من اکانت شبانم دوروز پیش به مدت 33 ساعت وصل بود و بالای 21 گیگ دانلود کردم:31:
که اگه شاتل بود برای هر گیگ 5 تومان صورت مینوشت و آخر یه فاکتور بالای 100 هزار تومان برام صادر میکرد!!!
البته چیزی که مسلمه یکی دو هفتس همه ی شرکت ها مشکل دار شدن ولی برای من تازه دیشب سرعت پایین اومد و حدود 500 مگ دانلود شده بود
من قم هستمنقل قول:
راستی فکر کنم دوستان خیلی وقته منتظرن جواب درستی از شما بشنوند!!
اینم تست اکو 2 مگ از شرکت شاتل
واقعا جای تبریک نداره؟
دوستان اینجا کسی مصرف دوره اش 100 نشده، ببینیم چه بلایی سرش اومده؟ :31:
والا از وقتی این نمودار مصرف دوره رو گذاشتن، آدم میترسه دانلود کنه، محدودش کنن.
نقل قول:
چنتا چیز میگم داش.البته اینا چیزاییه که واسه من اتفاق افتاده
از شاتل اونجور که باید باشه راضی نیستم
من اوایل که سرویس Adsl 512 رو گرفته بودم تا 1 ماه نذاشتم یه شب هم در امان باشه اینترنت همش دانلود میکردم.یک هو رانژه خط رو به هم زدن تا 9-10 روز درستش نکردن آخرش گفتن مودمتون خرابه(بگو چرا؟چون داداش من مغازه کامپیوتر داره خودم رفتم خریدم اونجاشون سوخت)مسئولشون که اومد بعد 2 ساعت ور رفتن میگه رانژه به هم خورده.اینو داشته باش
نزدیک 10 تا کارت طلایی رو واسه دوستام اینترنتی ثبت کردم میرم میگم تخفیف بدین میگن باید حتما کارت رو بدین به طرف(لپ کلام که همشو سوزوندن)
دوباره اومدم دستی دادم دست دوستام 2 هفته پیش رفتم میگه دیگه کارت طلایی نمیگیریم(خواستم بزنم زیر گوشه زنه رفیقم نذاشت:31:)
از شانسه ما تو شهرستان هستیم فقط همین یه مدل Adsl رو داره سرعت بد نیست بین 55 تا 70 متغیره.فقط اگه اینکه میگین شاتل سرعت سایت های شیر مثل 4shared رو کم میکنه خیلی نامردیه.
لپ کلام:اینجا ایرانه لعنتی شوخی نیستش:31:
میشه یکی واسه من بگه این قانون Fair Policy چیه؟
یعنی من نمیتونم شبی 1 گیگ بگیرم؟ و محدودم میکنند؟
اینو همین الان گرفتم
اکو 2 مگ
معلوم نیست چی به چیه