فکر کن هارد لپتاپت سوخت ، چی کار میکنی ؟نقل قول:
فکر کن هارد لپتاپت سوخت ، چی کار میکنی ؟نقل قول:
دمر شو گریه کن خوب سوخت فدای سرتوننقل قول:
وی باز میگم فقط فالکوون....
خزانه بخارایی - پاساژ خوشدلی - آقا محسن - 09121446462
فروش انواع اقسام لوازم ایکس باکس
حتی کیبورد و موس
اسلیم هم داره.....
ولی فقط فالکوون
نگرفتی چی شد ، وقتی هارد لپتاپ بسوزه یه دونه نوشو براش میخری .نقل قول:
حالا میره یه دونه نو میخیره ولی میندازه روی 360 اش .
مبارک باشه.کنسول خودتون آخرش 0225 بود یا 9504؟چون فکر کنم اولش که خریدید 0225 گرفتید بعدگفتید با مال دوستتون عوض کردید کخ 9504 بودش.نقل قول:
همه که مثل شما مایه دار نیستند:20:نقل قول:
باشه فالکون از همه بهتره:20::20::31:
ده بیست سی چهل پنجاه شصت هفتاد هشتاد نود صد آش ماش بیرون باش مواظب خودت باش کاکائو بخور ساکت باش جیغ نزن ساکت باش:31::31::31::31:نقل قول:
وقتی دلت میگیره ...
پاشو بیا کنارم ...
واسه تو که عزیزی من که کم نمیزارم ...
----------------------------------------------------
نیمه شبا که دیره ... به عشق تو بیدارم ... اگه تو رو نبینم یه لحظه خواب ندارم ... همش در انتظارم ...
دوست عزیز پارسا خان شما که اطلاع داری چرا شایعه درست می کنید.شما چطور به این نتیجه رسیدید که -- نمیشه؟؟نقل قول:
هزار بار تو این تاپیک گفتن که 30 ژوئن برد PCB عرضه میشه که قیمتش فعلا حدود 60 دلاره ونیازی به لحیم کاری هم نداره.(حتی اون 4 تاسیم هم)
تعویض اسلیم حتی 0225 درحال حاضر با آرکید و الیت با قیمت غیر معقول اصلا به صرفه نیست مگر اینکه شرایطش ایجاد کنه مثل حسام که احتمالا صبرش تموم شده .
در مورد خرید هم کسی که می خواد تازه کنسول بخره باید اونی رو که قیمتش به صرفه هست بخره،ممکنه یه اسلیم 0225بگیر 350 یا یه الیت رو بگیره500.!!
دادا مرسی ولی فالکون بخرین آدرسشو زدم....
حالا امضای مارو مسخره می کنید.. بابادمت گرم....
ولی من می گم هارد -- بهتره...ارزونتره...
والکوون
به جای اینکه به هم تعارف تیکه پاره کنین جواب اون بنده خدارو بدین که نمیدونست بردش جسپر یا فالکون:31:
اطلاعات ما هم میره بالا سوال من اینکه اگه جاسپر بود مشخصاتش چرا.....؟:31:
نا سلامتی دیروز ازتون تعرف کردیم که....:31:
:27:
من که گفتم فالکوونه....نقل قول:
کی گوش میده؟
3-4 نفری ریختن میگن فالکوون ....رفت....والا من نظرم و گفتم این برد فالکوونه....
تازه تو بردهای فالکوون 3 مدل RE-IH-NA وجود داره که معمولا بردهایی که الان هست RE ...
اگه به دوستی توهین شد معذرت می خواهم ولی درست نبود امضای مارو مسخره کنید...بالاخره هر کی نظری و اعتقادی داره
نمیدونم عکس ورودی پاورش رو نگاه کردی یانهنقل قول:
اگه این طور باشه من از کجا بفهمم که بردم چسپره عدد پاورش فرق میکنه
کنسولم الایت و مال 2009 شاید چسب پشتش رو عوض کردن
من از کجا بفهمم هان هان؟:31:
مرسی امید جاننقل قول:
ایشالا بعد از تفکیک انجمن گیم قسمت بازی های کینکت رو باید خودت اداره کنی .
فالکون هنوزم سالاره عزیزم .نقل قول:
دوست عزیزم اول خوده شما مقصر هستی که قبل از سرچ کردن در انجمن شروع به سوال و جواب کردی دوم هم دوستان که بدون کوچک ترین تحقیقی به شما جواب های چپن در راست دادن.نقل قول:
ما قبلا در ارتباط با سوال شما یک تاپیک جامع و کامل رو در نظر گرفته بودیم که اگه سرچ میکردید حتما متوجه قضیه میشدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اینقدر مهمه که بدونید بردتون چیه ؟ اون هم بعد یک سال ؟!؟!؟!؟نقل قول:
پاور شما 16.5 آمپری هستش ولی سوکت پاورتون مثل جاسپر هستش .
با توجه به اینکه کنسول شما برای شرق آسیا تولید شده ممکنه این تفاوت در آمپر و سوکت به همون خاطر باشه ، شاید هم کاور کنسولتون با اون چیزی که توشه فرق داره !!!
از طرفی سوکت پاورش مربوط به جاسپر میشه ! و نه فالکون و نه زفر و نه زنون و نه اپوس .
ولی آمپر خیلی مهم تر از سوکت پاور هستش ، آمپر کنسول شما 16.5 هستش و این مربوط به برد های زفر و زنون میشه .
اگر آمپری که پشت دستگاهتون نوشته شده درست باشه ، کنسول شما هر آینه ممکنه که سه چراغه بشه .
این رو هم اضافه کنم که عکسهایی که شما از کنسولتون فرستادید با مشخصات عمومی که همه میدونند جور در نمیاد ، یعنی سوکت پشت دستگاه با آمپری که روش نوشته در تضاده ! این میتونه این معنی رو هم بده : ممکنه دستگاه شما تعمیری بوده باشه یا جاسپر بوده زمین خورده کیسش شکسته بعدش طرف یه کیس زفر سه چراغه سالم داشته عوضشون کرده .
تنها راه اینکه 100% مطمئن بشید اینه که دستگاه رو باز کنید .
این تصویر میتونه کمکتون کنه :
بابا من فکر نمیکردم بهت بربخوره.بی جنبه بازی در نیار:31:نقل قول:
من اولش فکر کردم امضات نیست بخاطر همین یه شعر گفتم.خلاصه ازم دلخور نشو:10:اتفاقا خیلی هم قشنگ بود
یعنی اگه این برد بیاد 0225 باهاش -- می شه ؟ یا بازم باید کلی صبر کنیم ؟نقل قول:
مرسی واقعا هم توضیحی که دادی کامل بود و هم عکسی که گذاشتی کاملترین عکسی بود که تا به حال از انواع پاور ها دیده بودم و جای هیچ سوالی رو نمیزاره:10:نقل قول:
اون برد رو توی ایران زیر 120 گیر نمیاری جیگر ;) باید شیوه لحیم کاریش بیاد که من منظورم اونه...نقل قول:
اسلیم 0225 هم الان گیر نمیاد درست حسابی... مخصوصا 4 گیگ... 4 گیگ رو من یکی به چشم خورد که 450 بود :دی نه 350 تومن :دی
در حالی که من با 440 تومن آرکید + 250 گیگ هارد + دسته اضافی + بازی گرفتم (2 هفته کارکرد) 440 تومن...
ما هم داریم میگیم اگه کسی به نظرش تو قرآن نازل شده که کنسول نو بگیره بره همون 0225 بگیره ولی اگه بچه مایه نیست و میخواد یه کنسول بگیره باهاش درست حسابی بازی کنه و حالشو ببره ، یه فت دست دو بهتره...
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
دوست عزیزم توحید جان :دی
فالکون برد خوبی بوده و تقریبا برابر با جاسپر بوده... اما مشکلاتی مثل 3 چراغه شدن و اینا داشته... به همین دلیل جاسپر جایگزینش شد... ما نمی گیم فالکون مشکل حادی داره :دی اما خوب همه این موضوع رو میدونن که جاسپر از فالکون کامل تره...
نبابا ناراحت چیه...نقل قول:
من نظرمو گفتم شما هم نظرتو...
من این شعر و آهنگو دوست دارم شعر شما هم قشنگ بود....
ناراحت هم نشدم ناراحت نباش ....ولی بازم می گم
فاللللللللللللللللللللللل لللللللکککککککککککککککککک ککککووووووووووووووونننننن نننننننننننننننننننننن
عشقه
ما که 4 ماه هست 0225 خریدیم 265 تومن .:19: الان فقط می خوام هکش بیاد دیگه طاقت ندارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مریض شدم :((نقل قول:
روش لحیم کاریش خیلی بعد از برد بیرون میاد ؟
یه X360Key بخر ، لحیم کاری هم نمیخواد با درایو شما هم سازگاره ولی لایو بی لایو - البته فعلا .نقل قول:
نه x360 key نمی خوام می خوام کنسولو -- کنم . تازه واسه 360کی پول نمی دم الان هارد هم ندارم. :(نقل قول:
تازه می خوام لایو هم برم :8:
ال تي + ١.٩ زدم صفا :31:
اين دسته هه بعضي وقتا هي چراغاش روشن خاموش ميشه !! چه مرگشه ؟!؟
باتریش ضعیفه.نقل قول:
من بهت energizerو پیشنهاد میکنم(شارژی)
غیر شارژی هم دوراسل مشته
مبارک باشه .نقل قول:
حتما باتریش ضعیفه منم قبلا اینطوری شدم
باطری چه مدت طول میکشه شارژ بشه و تموم شه
روباطری من نوشته
فست شَارژ 2.5 ساعت
استاندارد 14 ساعت
کدوم درسته؟
وقتی میزارم تو دسته
از 4 خط خط اول بعد از 1 ساعت کم میشه ولی خط 3 خیلی خوبه
به 2 هم که میرسه چشمک میزنه
باطری چطوره؟
دقیقا همینطوریهنقل قول:
ولی 12-14 ساعت بذار خودش معمولی شارژ بشه.یه شب تا صبحه دیگه
اخه برای چی باید پشیمون شم میشه بیشتر در مورد پشیمون شدنم حرف بزنید ؟ در ضمن اگه یه دست دوم الیت یا ارکید بخرم معلوم نیس چه بلایی سر کنسول بدبخت اورده که میخواد بفروشه . و قابل توجه همه که slim 0225 در تارخ 30 ژوءن -- میشه .نقل قول:
به کنسول فروشی عالی توی اصفهان ( نصف جهان ) سراغ ندارین :42:؟ خیلی فوریه من پنجشنبه میخوام بخرم .:20:
اقا ٣-٤ خط باتريش هست الان ديدم :31:
يه كابل برا مانيتور گرفتم حالا چجوري صدا بگيرم ازش ؟؟؟ يه طرف dvi زدم مانيتور يه طرفم composite زدم كنسول حالا صدا از كجا در مياد ؟؟ :31:
نقل قول:
باطری نترکه:18::18::18:
جناب پارسا عزیز،من در مورد عدم -- 0225 که گفته بودید پست قبل رو زدم.نقل قول:
من که گفتم قیمت حرف اول رو میزنه من 0225 گرفتم 330 کلا 10 روز نشده،در مورد برد هم تعویضه فقط 5 تا سیم هست که تو تصاویر اولیه لحیم شده که اون رو همC4eva هزار بار گفته " pcb is solderless "
30 ژوئن قرار عرضه به بازار جهانی باشه قیمت بورد 60 دلار و چیپ 20 دلار،به ایران برسه اگه برد رو بفروشن دیگه نیازی به لحیم کاری هم نداره برد رو تعویض می کنی و بعد هم فلاش کردن fw میمونه.
بازم میگم موقعی که قصد خرید دارید مهمه که قیمت چجوری باشه و کدوم به صرفه تر باشه،و در حالت برابر خرید slim بهتره.
نقل قول:نقل قول:سوال منه که توچرا پرسیدی:31:.نقل قول:
راست میگه ییهو نترکه؟؟:ohno::24::24:
بعد هر دفعه خالی شد دوباره 14 ساعت بذارم ،،همیشه.؟
مرسی
شما از این کاری که کردید راضی هستید ؟ منم تا -- نشده میخوام بخرم که یک دفعه قیمتا نره تا آسمون .:31:نقل قول:
قیمتها رو بگیرید هر کدوم بهتر افتاد بگیرید،مطمئنا تو قیمت برابر slim بهتره (بابت کوچکی و امکانات بیشتر و کم صداتر بودن) ولی تو این آشفته بازار شما قیمت نهایی رو برآورد کنید،برای -- 0225 هم چیزی حدود 100 در نظر بگیرید البته شاید با 50 هم کپی خور بشه ولی احتمالات رو در نظر ذاشته باشید ولی در کل آدم زورش میاد واسه یه fat دست دوم که قبلا زیر 300 معامله شده 480 تومن بده ولی خب وضع بازار اینجوریاست دیگه ما هم مشتری نهایی.نقل قول:
بحث من سر این بود که 0225 کپی خورشده و بزودی بردش عرضه میشه پس هی نیاید بگید کپی خور نمیشه :19:
مانیتورت باید باند داشته باشهنقل قول:
زمان شارژ باطری یه فرمول داره که من 1سال و نیم پیش کامل تو همین تاپیک فرمول رو توضیح دادمنقل قول:
باطری خوده من 17 ساعت و 5 دقیقه زمان برای شارژ لازم داره
فرمولو دوباره بگو سعید جون:20:نقل قول:
چطوریه باید انتگرالشو بگیریم؟:31:
راستي يه چيز جالب ...
تو پاساژ اينجا اين مغازه كه من خريدم گفت bf3 وmw3 هم دارم ارجينال دونه اي 85 تومن !!!
هرچي به يارو گفتم بابااا نيومده !! نيس !! گفت 85 بده تا بدم بهت !
جريان چيه؟؟
يه چيز ديگه !!!
چرا اينقدر شوتر بازي كردن سخته ؟؟؟ !!! با دسته منظورمه !
اصلا نميتونم بازي كنم !! بلك اپس كه با pc تا وسطاش ٣ سوت رفتم رو viteran با دسته رو easy تو مرحله اول ٢ بار مردم !!!!!!!!!!!
اما ريسينگ خيلي توپ تره :31: !!!!!
راهي براي اين شوتر نيست ؟؟ چجوري ميتونم عادت كنم :31:
نقل قول:راست میگه یه لطفی بکن و بگونقل قول:
مرسی :11:
خالی بسته اثاثینقل قول:
حتما از جلداشون یک کپی زده و یه بازی رو داده رو dvd اورجینال نقره ای با چاپ این بازیها رایت کردن . از آدمیزاد هر چیزی ممکنه به خصوص ایرانی ها :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]