آقا شاهين اين روشتون چي هست؟ و اصفهان هم جواب ميده؟ ما كه مرديم ديگه 4 تا آنتن هست ولي نميشه زنگ زد :41:نقل قول:
آقا شاهين اين روشتون چي هست؟ و اصفهان هم جواب ميده؟ ما كه مرديم ديگه 4 تا آنتن هست ولي نميشه زنگ زد :41:نقل قول:
كسي نمي دونه ويترين ايرانسل كي به طور كامل راه ميفته
اقا شاهین ما که ایمیل را فرستادیم چک کنید
نقل قول:آقا من مشکلم اینه این همینجور روی لاگین میمونه !!! همین اعصابه آدما می ریزه به هم!!! چه فایده داره که فقط شب ها که خلوته آدم بره ؟! اگه برنامش خیلی سالم بود نباید اینطور بود چون بقیه برنامه ها که این طور نیست اصلا.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه شما تو سایت هر MTN هر کشوری که بری قالبش همینه . وقتی یک چیزی تحت لیسانس یک کشور قرار می گیره باید از رنگ و مارک و ... اون تبعیت کنه نمیشه که از خودش چیز در بیاره.نقل قول:
نقل قول:
ایناکه خیلی وقت پیش مانی جان پیداش کرد از sms تبریک ایرانسل بعدشم فهمیدیم فعلا افتتاح نشده !
------------------
من پیشنهاد میکنم که این پست های بلند که بیش از 10 تا خط میشه رو یه خلاصه بگذارید و هر کی که خواست براش میل کنید.
آدم اعصابش میریزه به هم.
2 روز پست های ارسالی رو چک نکنی 50 تا صفحه میره جلو.
بعد که میخوای بخونی که چی به چیه می بینی 70% مطالب یا تکراریه و یا به درده عموم نمی خوره.
من که حوصله خواندن این جور پست ها رو ندارم.
چون چشمام توی هم 1 ماهه ، 1 شماره ضعیف تر شده.
به خاطره همینه که پست هایی که میدم درشت و رنگی هستش.
حداقل آدم به خواندن مطالی بیشتر جذب میشه.
خوددانید
آنتن حتی داخل خونه تا آخر پر هست کیفیت صدا خوبه اس ام اس ها هم راحت رد و بدل میشهنقل قول:
دوستان یه لطفی بکنند و در کنار شماره خودشون ذکر کنند که اعتباری هستند یا دائم.نقل قول:
همچنین آنتنی که بیشتر از آن استفاده می کنند رو هم اگه تونستید اعلام کنید.
مثلاً: من بیشتر مواقع از آنتن Karun - B تغذیه می شوم. که واقعاً آشغاله.
نمونه درخواست:
157 57 57 0935
دائمی
Karun-B
دامپزشکی - قصرالدشت
با تشکر از همکاریتون
هر چقدر شماره ها بیشتر باشه بهتره
نقل قول:
احساس می کنم گروه نوکیا نمی تونه اطلاعات مربوط به مشکل شبکه و آنتن ها رو رو به ایرانسل خوب گزارش بده.!!!!!!!!
خیلی از مناطق هستند که هر روز مشکل دارند ولی اصلاً پیگیری نمیشه.
مخصوصا ً توی تهران که انقدر BTS نصب شده.
من منطقه خودمون رو تست می کنم و اگر جواب خوبی گرفتم به شرکت یه طرح پیشنهادی میدم و اونموقع از چند تا از شماها درخواست همکاری میکنم تا بتونیم یه حالی به پوشش شبکه بدیم.
خیلی بده که من الان 21 ساعته که نه می تونم تماس بگیرم ، نه sms بدم ، نه تماس دریافت کنم ، نه sms دریافت کنم ، نه موجودی حساب بکیرم و...
به طور کل هیچ غلطی نمی تونم بکنم.:41:
اون هم توی مرکز تهران
با آنتن Full
داشتن شبکه
بدون بدهی
بدون مسدودیت
و ...
يه مسنجر توي گوشي هاي سوني اريكسون هستش با اون نمي شه log in شد؟