ما یک دکل ایرانسل بهمون نزدیک هستنقل قول:
چطوری میتونم بفهمم TD-LTE رو ساپورت می کنه؟
Printable View
ما یک دکل ایرانسل بهمون نزدیک هستنقل قول:
چطوری میتونم بفهمم TD-LTE رو ساپورت می کنه؟
من دیروز تو منطقه قیطریه از صبح تا شب قطعی داشتم به هیچ دکلی وصل نمیشد شب بالاخره وصل شد ولی اصلا پهنای باند نداشت قابل استفاده نبود تا امروز صبح که سرعت خوب شد. به آنتن با PCI 333 وصل میشم فکر کنم حوالی خیابان دولت باشه. یه دکل هم بلوار صبا اول خیابان فاطمیه هست که PCI 39 داره اونم همین مشکل رو داشت دیروز کاملا یا قطع بود یا اگه وصل میشد پهنای باند نداشت. اونم از امروز صبح درست شده دوباره.
مال ما از عصر امروز قطع شده! (غرب تهران)نقل قول:
تا هفته پیش، در این چند ماهی که من مودم رو گرفتم، قطعی تقریبا نداشتم. نمیدونم چشمش کردیم چی شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
مبین نتم همین مشکل رو داشتهدگویا! که البته شعور عذر خواهیش بیشتر بوده و ۲ گیگ حجم داده!
فقط ایرانسل که ملت رو به ... میپنداره و حقوق مشتری رو رعایت میکنه
اخرشم میگه من نبودم دستم بود تقصیر....
ایرانسلی عزیز،
منشا اختلال بوجود آمده در برخی از سایتهای سرویس اینترنت نسل۴ ثابت TD-LTE در تهران، خارج از شبکه ایرانسل است.
ضمن عرض پوزش، کارشناسان ایرانسل درحال پیگیری برای رفع مشکل به وجود آمده هستند.
با تشکر از شکیبایی شما
ایرانسل
مبیننت رو بچهها دارن، قطعیش بیشتر از ایرانسل هست. مثل وایمکس که مبیننت همیشه قطعیش بیشتر ایرانسل بود.نقل قول:
اما اگر منشأ خارجی داره، پس چرا 4g و ... مشکلی ندارن؟ اونهم قطعی طولانی نصف روز و یک روزه. در صورتی که در سایر سرویسها، قطعیها به مراتب کوتاهتر هست.
td-lte ماشالا قطع میشه میره روی ۲۴ ساعت!
علی برکتالله ...
کاری به اینکه مشکل مبین نت یا ایرانسل بیشتره ندارم! شنیدم شاتل هم مثلا قطع میشه به عنوان عذر خواهی به مشترک حجمی اضافه میکنن اما اسیاتک ، مثل ایرانسل برخورد میکنهنقل قول:
فعلا که td من مشکل نداشته اما مثلا بهمن ۳ روز قطع کامل و ۲روز بعد مختل شدید بود، ازشون شکایت کردم و روز سرویس رو خواستم جواب دادن چون شما یک ساله تمدید کردی ، مشکلی نداری و همینه که هست!
کلا از این نظر ر.دن
ای آقا، مملکت رو هواست، تو چشم مردم نگاه میکنند دروغ میگن.نقل قول:
همشون سر و ته یه کرباسن.
قطعی کم کنن، جبرانش پیشکش.
من هم از td-lte ایرانسل نسبتا راضی بودم، اما یکی دو هفتس قطعی زیاد و طولانی شده. ظاهراً غرب تهران هم مشکلش بیشتر هست.
من به اقتضای کارم ۲-۳ تا اینترنت مختلف همزمان دارم. وگرنه اگر فقط td ایرانسل بود لنگم میگذاشت.
من سمت اکباتانم، فعلا اوکیهنقل قول:
ببینم کی نوبت اینجاست.
البته sms رو گرفتم
شاید صبح قطع بوده که خونه نبودم